una cu Pruteanu

Pe vremea când George Pruteanu era profesor la Şcoala Superioară de Jurnalistică, acum mulţi ani, s-au întamplat cele de mai jos.
La sfârşitul anului, studenţii aşteptau să dea examen. Vine data, se strâng, trece o oră, trec două, trec 3, Pruteanu nu apare. Secretara facultăţii îl sună disperată, într-un final catadicseşte să răspundă. Uitase de examen. Îl reprogramează a doua zi. A doua zi, aceeşi poveste. Studenţi, hărmălaie, scandal, o studentă a leşinat de nervi şi de căldură. Discuţia următoare e un extras din ce a discutat secretara cu dl profesor universitar Pruteanu, pe care studenţii îl aşteptau de 3 ore la examen.

– Dle profesor, examenul, vă aşteaptă studenţii de 3 ore!
– Unde, domnişoară?
– La examen, am vorbit ieri, aţi reprogramat pentru azi!
– Aaaa, eu sunt la Campionatul Mondial de Fotbal!

Asta înainte să fie zburat de la SSJ pentru că tot agresa sexual studentele. Şi de la următoarea facultate, şi de la următoarea…Ceea ce e păcat, pentru că e un orator excelent.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Prima parte o cred, a doua nu o cred nici in ruptul capului

  02
 2. daca nu aveti ce face, duceti-va la un curs predat de el si veti avea surprize. :)

 3. NOU
  #3

  asta cu agresatul studentelor n-o prea cred; legende urbane ! De microbist stiu si eu ca e microbist, asa ca episodul cu fotbalul poate sa fie partial adevarat. ;)

  01
 4. da mah, la o cafea literara! ce, parca Eminescu nu mergea la o cafea cu Ion Creanga :lol: ?

  01
 5. ba da. pot sa confirm. am fost student la una din facultatile la care el a predat. avea obiceiul de a invita fetele “la o cafea”

  01
 6. repercuriuni ale viagrei :B

  01
 7. tzeapa, am crezut ca ai simtit pe pielea ta agresiunea :))
  macane faza cu agresiunea. asa se zicea si ca la cenaclurile lu paunescu se gaseau chiloti pe-acolo pe jos. totul e facut ca sa fie defaimat un om. pacat.

  01
 8. NOU
  #8

  ei, cine naiba crede partea cu agresiunea? cine stie prin ce fituica publicistica a fost lansata acesta minciuna si mai apoi s-a raspandit. Tot respectul pentru G.P. ;)

  01
 9. Acest personaj ma scarbeste. Multumesc.

 10. ba copii, e singurul intelectual care a venit la enspe tocsouri in direct cu manelistii ca sa le spuna in fata ca muzica lor este un jeg pe cultura din RO.
  ave GP !

  01
 11. mi-a fost prof in anul I :D

  01
 12. Nu cred ca e atat de relevant ce facea el in fix fiecare moment. important e ca avea ceva principii si le apara si le sustinea ori de cate ori i se oferea ocazia… tot respectul pentru el! cat despre agresiuni… nu prea cred ca ar fi adevarate acuzatiile. Si , ca orice om normal, avea si el ceva hormoni… crezi ca persoanele publice nu fac sex oral, fie el felatie sau elicoptere cu limba?

  01
 13. Asta cu agresatul studentele este adevarat,din pacate:(!!!Bine zis:Pacat,ca era un orator bun!

  01

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.