Hai sictir, Romania!

M-am uitat cu scârbă la diversele mişmaşuri are aleşilor noştri din Parlament. Intrarea în casa lui Năstase crea un precedent periculos, iar aleşii au ştiut să facă front comun împotriva oricăror imixtiuni in viaţa lor. Că deh, dacă îl votez azi pe Nasty, maine mă votează el pe mine.
Morala, scop, justiţie, democraţie, astea sunt mofturi cu care societatea civilă (îi ştiţi, bărboşii ăia) otrăveşte publicul.
Parlamentarii uită repede afronturile aduse de presă, când îi prezintă degetul în nas, dormind pe la şedinţe. Sau poate că bunul simţ şi dorinţa de a face ceva pentru cei ce te-au ales nu are loc în Parlamentul României.
Citeam de legea împotriva migraţiei politice. Lucru cu care sunt total de acord, în condiţiile legislaţiei actuale. TU ai fost ales pe listele unui partid, NU nominal, deci funcţia ta se datorează acelui partid. Să părăseşti acel partid pentru un loc călduţ în altul este o trădare. A partidului. Aşadar, funcţia ta ar trebui să rămână în partidul respectiv. Boc zicea ceva la un moment dat de vot uninominal, dar mă scârbeşte atât de mult personajul, încât dacă ar anunţa el că e cutremur, probabil nu l-aş crede. Nu ştiu de ce, în fruntea Partidului Democrat (de Şmecheri) se găsesc numai dobitoci. Băsescu a făcut excepţie, dar Petrică şi Boc se încadreaza cu succes.
Şi apropos de Petrică Roman, zilele trecute a organizat o masă rotundă cu Ilici să vorbească despre polul de stânga, şi întărirea lui. Hai să fim serioşi. Doi comunişti vechi, care s-au săpat unul pe altiul…ar trebui duşi la Antipa amândoi. Amandoi au niste orgolii nemăsurate, nesuportând să fie locul 2 în partidele pe care le-au creat, lucru care ne arată o tărie de caracter, dublată de o prostie rar întâlnită. Dar, având în minte exemplul PD (al partidului separat de partidul mamă), cei doi vor să o pună de o nouă măslină. Exemplul Vosganian l-au uitat.
Ce sunt curios este de unde vor recruta noii lideri, pentru că, sincer, eu m-am săturat să văd aceeiaşi comunişti cu altă blanăa, peste tot. Iar tinereii veniţi din sidicatele studenţeşti îmi inspiră mai degrabă frică decât încredere. Ä‚ştia ştiu să fure în moduri în care babacii nici nu visau.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

 1. ilici si petrica comunisti? pana mea. nu ei l-au dat jos pe ceasca?

  00
 2. Prietene … dreptatea ta o au si altii … ceea ce partidele noastre ne ofera azi e o falsa impresie a unei politici de mult uitata in lumea buna! De la PSD pana la PNG … cuvintele sunt o ironie subitila a ceea ce au aratat 16 ani de zile, cuvintele nu mai sunt o unitate de masura, totusi daca ai putea schimba ceva, ai putea schimba multe, dar de unul singur crezi ca ai reusi ? Tot ce-am facut noi cei tineri a fost sa criticam sistemul asta de cacat si la prima intrevedere cu un om politic ne-am uda si l-am ridica in slavi doar pentru binele nostru (personal), bani, masini, vile la asta ne gandim…crede-ma ca daca cineva mi-ar spune: am sa te impresionez cu ce am sa fac mai tarziu! i-as raspunde: nu ma mai impresioneaza nimic! sunt pur si simplu obosit la 21 de ani si cred ca nu m-ar tenta sa skimb viitorul unei tari in plin declin, unei tari departe de ceea ce mi-am dorit, unei tari pe care multi ar vinde-o pe o bucata de paine, pe 20 de kg de capsuni culese in 2 zile in tarile tropicale! regards shobo!

  00
 3. Aseara arata la stiri, cum un roman a fost in stare sa ucida, deci sa devina un criminal, in schimbul promisiunii unui loc de munca si a unei locuinte.Va dati seama unde s-a ajuns?
  E culmea disperarii oameni buni !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile