Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

 1. 2. 70% of Romanians have to go. Naked. In Siberia.
  3. No bine.
  4. Poluția română e cu slobozu’-n gură. Nimic anormal.
  5. 🤣🤣🤣
  6. Vezi no.2
  7. 🤣🤣🤣
  8. Căcatu’ ăla vrea să și-o fure karmic: a intrat cu mașina intr-un cap de pod și a murit ars de viu. Tac-su înnebunește și mă-sa se sinucide. 😎

  00
 2. https://www.reddit.com/r/oddlysatisfying/comments/vic5ld/a_japanese_house_constructed_without_any_nails/
  Se plictiseau rău de tot și-ntre două katane făceau ș-o casă fără cuie.

  00
 3. „Întrebați dacă „apărarea valorilor noastre europene comune, cum sunt libertatea și democrația, trebuie să fie o prioritate, chiar dacă acest lucru afectează prețurile și nivelul de trai”, 62% dintre români au răspuns NU (…)”

  pe bune, nu e nițel stupidă întrebarea? măcar pentru cei cu mai mult de 8 clase. ce corelație poate să existe între apărarea/ne-apărarea (ce-o fi însemnând și una, și cealaltă) „valorilor noastre comune” și evoluția prețurilor? cam câte acrobații logice trebuie executate pentru a lega cât de cât bombardarea Odessei de prețul motorinei în Europa? până una, alta rușii toacă Ucraina, nu Austria – asta ar fi o dată; apoi, rușii nu tipăresc nici euro, nici dolari, nici lei românești.

  00
  • Întrebarea nu e stupidă pentru corelația din premisă.

   Întrebarea e stupidă deoarece creează ideea că cetățenu’ dezarmat fără imunitate legală, de rând, să facă treaba „organelor” și epoleților.

   00
  • mda, mai faci o afacere în timp ce toți ceilalți sunt ocupați să-i aștepte pe barbari. dar figura are eficacitate limitată. epoleții și-au pierdut relevanța și aia e, timpul nu se mai întoarce.

   00
  • Probabil se leagă de importul de gaze și petrol din Rusia. Dacă toate țările fac eforturi să renunțe la energia din Rusia, asta se va vedea în prețuri. Dacă ne dăm prieteni cu rușii, asta se va vedea în libertățile noastre, a est europenilor.

   Mai e și problema industriei și a agriculturii din Ucraina. Niște mari furnizori de diverse nu mai pot livra chestii. Asta înseamnă ofertă mai mică, timpi de așteptare mai mari, prețuri mai mari etc.

   00
  • @ubercool. ce spui tu este logic, DAR nici aici (nici în restul EU), DEOCAMDATĂ nu a existat niciun șoc pe partea de ofertă; petrol există pentru toată lumea în ce cantități se dorește.

   prețurile cresc fiindcă petroliștii au observat că oamenii sunt dispuși să plătească și 10 lei pe motorină – și nu ar fi păcat să lași să treacă o asemenea ocazie?

   00
  • @Joker https://www.cnbc.com/2022/06/23/russias-ruble-is-at-strongest-level-in-7-years-despite-sanctions.html

   „The European Union, which has been buying billions of dollars worth of Russian energy per week while simultaneously trying to punish it with sanctions.

   That’s put the EU in an awkward spot – it has now sent exponentially more money to Russia in oil, gas and coal purchases than it has sent Ukraine in aid, which has helped fill the Kremlin’s war chest.”

   00
 4. 2. Așa cum presa își creează subiecte pe avarii tot făcute de ei (ex. „Ia uitați plaja asta virgină!” câțiva ani mai târziu „O, nu! Plaja virgină devine șantier pentru imobile!”), așa serviciile noastre s-au scremut prin interpuși (de la dinozaurii din instituțiile de apărare, că țața aia pe care Eftimie îi luă apărarea; până la agenți de influență lăsați în pace să vomite mesaje prorusești) să creeze nivelul ăsta de crez public manageriat.

  Acum, generalisimii își închipuie că sunt șmecheri de tot că fac pomoase tot așa, prin invenții care să manipuleze rezultatele cărora le convin exclusiv lor, cloudurile guvernamentale, legi petardă cu și despre securitate națională.
  Se vede, bă se vede! Mai răsfirați…

  3. Generalisimii afiliați cu pesede, poate.

  4. „Uitați domnu’ ce trebe să faceți: angajați o firmă de pază, vă instalează camere, vă leagă de o rețea, apoi o să fie niște băeți care vor avea grije de dumneavoastră. Ăstea sunt firmele la care aveți voie să vă faceți treburile.
  Ce? Nu, nu vă faceți grije că unele sunt controlate de interlopi, noi din poliție în frunte cu domnu comisar/chestor îi știm noi, ne întâlnim la chefuri, în biserici noaptea, nu vă faceți grije de d-ăstea.
  Nu? Păi, nu putem să vă ajutăm, alt fel, tot trebe să vă legați de o rețea de supraveghere. Hai, poate faceți pe firma ginerelui/finului/nepotului/ a domnului comisar/chestor, dacă vă liniștește mai bine. Dar s-o faceți! Dacă vreți să nu mai fiți furați…

  5. Old habits die hard…

  8. Cum se chinuie Sistemul să-l apere pe acest Iorgulescu, de parcă tac-su & mă-sa nu vor muri odată și odată.

  00
 5. 8. Nu știam că dobitocu mai avea o condamnare de 3 ani. Problema e alta… In prima instanta a fost achitat! După ce l-au bătut pe unu cu ciocanul de șnițele pentru că datora bani??? Daca nu-l omora pe ăla cu mașina, primea achitare și la apel!

  Revin cu motivarea hotărârii de achitare ca sa știm și noi pe cine plătim! Poate fi folosita și că jurisprudența în dosarul cu buhnici… Io doar am făcut un videoclip, nici măcar nu m-am apucat sa fac șnițele de degețele! Respinge cererea, achita comentatorul și îi dă dreptul de a folosi ciocanul de șnițele!

  00
  • La mai mult de 1 an de când a fost pronunțată hotărârea de condamnare, aceasta nu a fost redactată! 👏👏👏
   Trăiască justiția!

   00
  • Mario Iorgulescu e judecat pentru omor, după ce, în noaptea de 7/8 septembrie 2019..

   În decembrie 2021, Curtea de Apel Bucureşti a decis că procesul poate începe.

   +2 ANI domnilor magistrati a durat pentru a INCEPE judecata unei crime evidente, filmate, cu motive clare (droguri, alcool si viteza excesiva). Nimic neclar, niciun dubiu legitim in legatura cu locul, persoanele implicate, desfasurarea incidentului. Totul limpede din primele 24h.

   O adunatura de gunoaie cu robe care zac pe scaune degeaba ca sa isi mai adauge la pensia speciala inca un banut special.

   Asta e tot ce sunteti. O troaca de speciali specializati in a trage de timp pt suma corecta. Nici macar coaie sa il achitati direct nu aveti. Trageti de timp ca ultimii cersetori, poate mai pica un banut, de ici de colo. Scarba, atat inspirati societatii.

   00
 6. 4. Dacă sărim peste partea cu alarme unde poate fi cum zice Phaff mai sus, sincer, restul sfaturilor mi se par de bun simț:
  – nu anunțați și nu postați pe rețelele sociale când plecați de acasă. Ce e greșit aici?
  – nu lăsați chei de rezervă în locuri accesibile pt alții. Ce e greșit?
  – încuiați ușile și ferestrele? Din nou, ce e greșit? Sunt o grămadă de oameni care lasă ferestre rabatate sau chiar ferestre mici deschise „să se aerisească” atunci când pleacă în concediu. O prietenă mi-a povestit de o colegă care avea obiceiul să-și lase ușa descuiată când ajungea acasă. Intr-o zi i-a întrat unul în casă și i-a luat banii din geanta lăsată lângă ușă. În casă erau fiu-su și bărba-so. În urma cercetărilor au constatat că hotul opera la modul ăsta în toate blocurile din cartier.

  00
 7. top top top link-urile către doamne.

  00
 8. mie imi place sa ma uit la femei frumoase, dar parca as aprecia si niste exemplare masculine. Domnu Petcu, nu puteti ruga sotia sa faca o selectie pentru noi?

  00
 9. La itemul 3 ,dintre cei ce au trecut de prin februarie la hidroelectrica si inca nu i-a venit factura ce ziceti, cati vor vota pesedeaua ? ;)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube