“La Mama” daţi in judecată

Cinci clienti au dat in judecata lantul de restaurante "La Mama"

  • lantul de restaurante "La Mama" este acuzat neglijenta in serviciu si atentat la sanatatea publica
  • ANPC a demarat o investigatie in acest caz
  • cei cinci clienti cer daune morale in valoare de un (1) leu
  • unul dintre reclamanti a fost amenintat telefonic de seful restaurantului "La Mama" din Piata Alba-Iulia, Nicolae Moldoveanu

Cinci clienti au dat inscris pe rolul Tribunalului Bucuresti o actiune impotriva lantului de restaurante "La Mama", cerand daune morale de un leu. Actiunea in cauza a fost demarata in urma unui eveniment intamplat in seara zilei de 12 ianuarie 2009, cand un grup de cinci bucuresteni a luat masa la restaurantul mai sus amintit, aflat in zona Piata Alba-Iulia.

"Toti cinci am comandat personalului din restaurantul "La Mama" mai multe feluri de preparate printre care si cinci ciorbe. Dupa ce ne-au fost aduse la masa, fiecare dintre noi am inceput sa servim preparatul, insa in ciorba taraneasca comandata de prietenul meu s-a gasit un muc de tigareta (chistoc). Dupa socul avut initial, am incercat sa cerem  explicatii personalului din restaurantul cu pricina, insa toti au inceput sa ridice din umeri. Dupa aceste momente jenante, sefa de sala a inceput sa insinueze ca ar fi fost totul premeditat de catre noi. Evident, nu s-a putut justifica acest aspect, in cele din urma transmitandu-ne ca nu e un capat de tara si ar fi inteles daca era doar un fir de par sau vreun capat de ata. Insa, prezenta mucului de tigara i s-a parut neverosimila si a incercat sa ne ofere toata masa gratis. Am refuzat si ne-am achitat nota – in ciuda faptului ca nimeni dintre noi nu a mai servit nimic", sustine Titus Somesan, unul dintre reclamanti.

"In restaurant s-a creat rumoare si printre ceilalti clienti si asa seful restaurantului a catadicsit sa ne transmita telefonic (prin mobilul sefei de sala) sa nu mai facem atata tevatura, sa ne bagam mintile in cap si sa ne intalnim sa stam de vorba, ca ne va rezolva el. Deoarece nu a reusit sa ne intimideze i-am transmis ca ne vom intalni in instanta, aspect pe care l-am materializat in prezent", a mai spus reclamantul.

De asemenea, a fost depusa o reclamatie cu privire la calitatea preparatelor vindute clientilor in restaurantul "La Mama" si la sediul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC). Oficialii ANPC ne-au transmis ca in urmatoarea perioada vor demara un control complex la restaurantul "La Mama", vizand si alte nereguli semnalate de catre mai multi consumatori. Reclamatia depusa la ANPC poarta numarul 646 din 13 ianuarie 2009.

In continuare, partile vatamate (cei cinci clienti reclamanti) si-au angajat un avocat si au dat in judecata lantul de restaurante "La Mama" cerand in instanta daune morale de un leu. "Vom incerca prin intermediul instantelor de judecata sa obligam lantul de restaurante "La Mama" sa nu mai puna in pericol sanatatea bucurestenilor. Este infiorator si regretabil ca asa ceva se intampla in 2009 si intr-o capitala europeana. Dar trebuie subliniat si faptul ca la ora actuala, in Bucuresti nu exista un laborator de analiza specializat pentru probele culese de reclamanti, ce se iau la lupta cu cei ce le-au incalcat un drept. Practic, se pierd probe importante intr-un astfel de caz, iar vinovatii pot continua la infinit cu neglijenta si lipsa de respect fata de consumatorii romani", a conchis Marius Iorga, avocatul celor cinci reclamanti.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

50 comentarii

  1. Nu vor putea dovedi că au găsit mucul de ţigare în ciorbă. Că e posibil ca ANPC să găsească nereguli minore asta e altă ciorbă…

    00
  2. NOU
    #2

    Asta cu mucul de tigara e “lite”.. am trait altele mai urate, dar uite ca macar ei au avut initiativa sa depuna reclamatie.

    Nu mi-a placut formularea avocatului “in anul 2009 intr-o capitala europeana”.. Nenea Bucurestiul nu este capitala europeana.. e mai mult o aglomeratie urbata a tot felul de gogi care se cred importanti pentru ca stau/lucreaza/trec pe aici.

    da, locuiesc in bucuresti, dar nu ma mandresc cu asta.

    00
  3. NOU
    #3

    Se intampla si la case mai mari, ca sa vezi cum mergi la restaurant si iti strici toata seara …admir la clienti ca sunt foarte hotarati. Sunt o gramada de fantastice restaurante de care e doar renumele si mai putin calitatea si respectul 🙁

    00
  4. lucrurile astea se trag de la angajati prost platiti, needucati, de la indiferenta etc. restaurantele astea vor iesi de pe piata prin faliment dar dureaza mai dureaza.

    00
  5. In sfarsit cineva cu “coitze” care ii da pe jegosi in judecata.

    00
  6. Am facut si eu o plangere mai demult unui fast-food. Am primit raspuns in o luna de la ANPC: “Reclamatia dumneavoastra e intemeiata”;

    Si nu s-a rezolvat nimic acolo…dar ce bine m-am simtit ca “reclamatia a fost intemeiata” :))

    00
  7. lucrurile astea nu se vor rezolva niciodata, relevant, decat atunci cand va exista o insitutie de protectie a consumatorului foarte puternica. de care sa-i fie frica oricarui proprietar de restaurant. care sa vina si sa controleze mereu, dar mereu, curatenia, standardele de preparare a mancarii, procedurile, totul… astfel, seful restaurantului sa transmita teama pe care i-o inspira reprezentantul institutiei pt protectia consumatorului, propriilor angajati. ei sa stie in orice moment ca nu se pot juca cu unele lucruri, ca nu le poate scapa accidental chestii in ciorba. sa fie in toate restaurantele camere de supraveghere.
    eu am lucrat in SUA, intr-o vara de work and travel, ca ospatar intr-un restaurant. era pur si simplu o axioma, lucrezi curat. daca era ceva nelalocul lui, te manca seful. dar nu era nimic greu, erau doar lucruri de bun simt. dar era impamantenit.
    s-au raportat si la noi cazuri, “un quarter (25 de centi) intr-o mancare”, dar a fost de domeniul fantasticului. practic, n-avea de unde. iar institutia, aproape ubicua, ar fi fost oricand intermediarul care ar fi certificat asta..

    00
  8. NOU
    #8

    Pai ce altceva sa faci? Sa le dai foc la coshmelie? Din nefericire e ilegal. Asa ca iti raman doar variantele astea: ANPC si Tribunal. Si semnalarea lor… E foarte greu sa o scoti la capat singur. Initial am avut tendinta sa le sparg ceva pe acolo, cu atat mai mult cu cat la masa mea se afla si o femeie insarcinata in luna a VII-a. Sa dovedesc? N-au negat in mod serios nici o clipa… si am si inregistrarile si fotografiile… Incredibil, sefa de sala imi mai si spune ca ii vine greu sa creada ca cineva a pus un chistoc in ciorba. “Pana acum ne-am confruntat doar cu bucati de atza si bucati de eticheta … si nu a fost un capat de tara…” Iti sta mintea. Oricum, merg cu ei pana in panzele albe. Nu-s de ieri si nici venit cu pluta. Viva la Revolution! 🙂

    00
  9. E excelenta povestea asta, e de urmarit ce se va intampla. Nu atat pentru un rahat de chistoc sau pentru nesimtirea celor de la La Mama, cat pentru lectia pe care o va da o eventuala sentinta prestatorilor de servicii din .ro.

    00
  10. Niste jegosi… obisnuiam sa mananc de La Mama, in fiecare zi luam mancare la pachet de la restaurantul din carrefour orhideea. Dupa vreo 3-4 experiente esuate in care fie nu erau livrate toate produsele, fie mancarea avea gust de cacat am hotarat sa renunt definitiv la a mai pune piciorul vreodata in restaurantele lor de cacat.

    00
  11. Degeaba se chinuie în instanţă, nu vor rezolva nimic. Lanţul îşi va continua ascensiunea şi în curând vor fi invadate şi alte oraşe ale ţării.

    00
  12. @strangelove
    ar fi interesant daca ai incerca tu sa definesti concurenta.
    vei observa ca practic… nu exista concurenta pentru “la mama”.

    00
  13. n-am inteles prea bine ce s-a intamplat. mai ales asta:
    “Evident, nu s-a putut justifica acest aspect, in cele din urma transmitandu-ne ca nu e un capat de tara si ar fi inteles daca era doar un fir de par sau vreun capat de ata. Insa, prezenta mucului de tigara i s-a parut neverosimila si a incercat sa ne ofere toata masa gratis.”
    in continuare, cei 5 refuza masa gratis, platesc si dau sa plece. dupa care sunt amenintati de seful restaurantului prin intermediul mobilului sefei de sala. de ce i-ar mai ameninta?

    in fine, s-a gandit careva ca este posibil, asa, vaaaag, ca toata chestia sa fie o facatura a concurentei? nu de alta dar povestea e spusa atat de prost… 🙂

    00
  14. Urata treaba! Ma bucur insa ca exista si oameni care isi fac dreptate inaintand un proces in istanta. Ultima data am mancat “La Mama”, langa Ateneul Roman si a fost ok.
    Au incercat acum 2 veri sa se extinda si la Mamaia, dar nu le-a iesit mare lucru. Au intrat cu preturi super mari…..asa de litoral!

    00
  15. mama, si cand te gandesti ca am mancat de atatea ori acolo….eu cred totusi ca este o facatura, ca de fiecare data cand am mancat nu am avut probleme sau ceva, or fi cine stie ce indivizi care vor sa le faca probleme ca le merge prea bine sau ceva, se practica chestiile de genul asta peste tot , in ideea ca sa nu mai aibe asa multi clienti…

    00
  16. Servirea la noi e varza. Peste tot aproape. Nu tine nimeni cont de standarde, pregatirea e o gluma… normal ca se ajunge la situatii de genul asta.
    Si nu e doar La Mama in cazul asta. Altii mai cu pretentii nu au aceleasi probleme. Chestie de management, de training….

    00
  17. @buddy
    sunt perfect de acord cu ce au facut baietii acestia. asta si pentru ca am si eu experiente neplacute cu “La mama”.
    dar, revenind la ce spuneai tu, hai sa ne gindim doar putin. Ce daune poti cere unui restaurant in Romania. Ar trebui sa dovedesti o trauma, zile de spitalizare sau altceva. Mi se pare excelenta cererea de un leu. Rezultatul prin cistigul procesului conteaza. In plus, daca ai cistigat procesul, partea ce a piardut procesul este de obicei opbligata la cheltuielile de judecata incluzind onorariul avocatilor tai. Adica: La mama p[lateste onorariul avocatului care a sustinut acuzarea. Mie nu mi-ar trebui nici un leu sa incep o acuzare de acest tip daca am suficiente probe si mainteleg cu avocatul care crede in rezultatul procesului.
    sa definim concurenta rest “La Mama”, practic nu exista, pentru ca nu mai exista un astfel de lant de restaurante in bucuresti, acelasi tip de consumatori, samd

    00
  18. Mi se pare putin dubios cazul asta, daca e sa analizez un pic.
    In primul rand, baietii respectivi cer daune de 1 leu, adica nu fac procesul asta pentru bani. De altfel, faptul ca au respins oferta cu consumatia gratis denota faptul ca nu sunt niste fomisti romani care au iscat un scandal pentru a manca gratis.
    In al doilea rand, baietii astia au platit niste bani drept onorariu avocatului angajat, care, din experienta, stiu ca nu e chiar asa de nesemnificativ, deci dispun si de lichiditati, caz in care ar fi putut sa ia masa la un restaurant mai pretentios decat lantul “La Mama”.
    Deoarece scandalul asta va afecta destul de serios imagineqa unitatii de alimentatie publica, cu consecinte in scaderea vanzarilor cel putin pe termen scurt, inclin sa cred ca e mana concurentei, desi stiu ca in Romania e orice posibil (pentru ca am gasit si eu o guma mestecata intr-o pizza)!

    00
  19. E singurul restaurant pe care-l voi evita mereu. M-am intepat cu comanda la domiciliu. Sunt singurii care te pun sa platesti trasportul. Comanzi o ciorba de 9 RON si platesti 20 RON transportul.

    00
  20. @Buddy: de obicei, cine pierde platesti si cheltuielile de judecata. si acolo sunt banii.

  21. inscenare. am vazut un articol similar in alta parte cu poza in el: masa plina de tigari in scrumiera, apropo de fumatorii si nefumatorii de la masa. eu stiu un lucru banal : daca arunc o tigara intr-un wc ea pluteste cateva zile. asta inseamna ca tigara ar fi iesit la suprafata inca de cand ciorba respectiva ar fi fost pusa pe masa si nimeni nu ar fi putut manca din ea, pe cand ei au gasit chistocul abia pe la mijlocul mesei. cred ca astia de la La Mama sunt singura retea de restaurante din Romania cu standarde certificate de calitate, asa ca au proceduri ferme care sa ii pazeasca de astfel de evenimente. sunt deasemenea curios daca era vreun ziarist la masa respectiva care a vrut sa se bage in seama… sa-si faca imagine

    00
  22. Ţepe peste ţepe…

    00
  23. parca si Arhi avusese o experienta traumatizanta fix in acelasi restaurant…

    00
  24. NOU
    #24

    Cum naiba a ajuns discutia la bani? 🙂
    Noi nu vrem decat sa plateasca moral pentru ce au facut. Pornind de la faptul ca au spus ca noi am facut asta deliberat pana la faptul ca managementul nu a catadicsit sa isi miste fundul la fata locului fiind un incident destul de neplacut, am luat decizia sa ii lovim acolo unde ii doare mai tare, la publicitate. Si vom face asta pana cand vor publica numele celor care ori au pus tigara in oala de ciorba ori au refolosit ciorba deja servita, in ambele cazuri dorim ca acei oameni sa nu mai calce in viata lor intr-o institutie din alimentatia publica, fie el bar comunal sau restaurant cu staif. Singura modalitate de a afla adevarul este procesul. Nu avem nevoie de banii carciumilor in care mergem! Dar tu simti nevoia sa se schimbe ceva? Sau continui sa ne arati cu degetul pe noi care facem ceva in sfarsit si pentru tine?

    00
  25. @cornel – incearca sa pui o tigara intr-un lichid vascos, cu grasimi, cu multe alte “elemente” in el (cartofi, diverse alte legume, verdeturi, carne etc) si vezi apoi daca pluteste ca tigarea ta din wc… dar daca tu crezi sincer SINCER 😀 ca e facatura, mult noroc si pofta mare. A, doar in caz ca ti se intampla, vezi ca OPC are program doar intre 9 si 17 si nu au un numar non-stop.

    PS – cine a zis de retea? S-a vorbit de o locatie. De un restaurant “La mama”, de un caz. Si de a lua ATITUDINE!

    00
  26. @zoso, danko
    Perfect de acord cu voi, dar cheltuielile de judecata de obtin abia la urma, dupa terminarea procesului (si poate urma si un recurs, si un apel…, ca in Romania).
    Apoi, sa dovedesti o chestie ca asta in instanta e destul de greu, vedeti doar explicatia simpla data de cornel, filtrul tigarii chiar pluteste (cine nu e convins, poate incerca).
    Am afirmat ca e o inscenare deoarece, cand am citit postul, mi-am reamintit o povestire din generala (“Cismigiu & Co” oare?), in care niste elevi s-au dus la un lacto-vegetarian (cei mai “batrani” stiu ce era ala), au comandat cate un iaurt la pahar, iar unul din ei, mai flamand, a baut aproape tot paharul, a prins o musca pe care a aruncat-o in restul de iaurt, dupa care s-a dus scarbit la vanzator, i-a aratat facatura, a generat un mic scandal si a primit un alt pahar de iaurt gratis.
    Povestea pare aceeasi, doar ca acum clientii nostri nu au acceptat oferta gratuitatii!

    00
  27. Cum zici tu intr-un post mai recent decat asta, mult zgomot pentru nimic…

    00
  28. @buddy
    pentru ca in mod evident nu stiai, afla ca exista avocati care accepta sa duca un proces pina la sfirsit (in cazul in care au intr-adevar sorti de izbinda) fara a fi platiti in timpul procesului. Isi iau banii la sfirzit, si isi si fac reclama. imi place stilul tau prin care emiti pareri despre oameni in 200 dupa fictiuni dintr-o carte aparuta acum … o viata de om. dai dovada de tarie de caracter.

    00
  29. 2008 (in loc de 200)

    00
  30. Din pacate, restaurantul din Piata Alba-Iulia are servirea cea mai proasta.

    00
  31. concurenta lui “La Mama” este “City Grill”. si nu numai…

    apreciez intentia declarata a “unuia de la masa respectiva”, sper sa fie si una onesta.
    trebuie sa precizez ca nu mananc la restaurantele “La Mama” pentru simplul motiv ca mi se pare mancarea foarte proasta.

    00
  32. Alte aventuri cu par in mancare, suruburi in zacusca, samburi in dulceata, gandaci in salata in postarea .
    Despre “La mama” mai spun niste cetateni…

    00
  33. @strangelove
    avem pareri diferite despre ce inseamna concurenta. adica citti grill, cu majoritatea restaurantelor in nordul capitalei vrea sa ia musteriii restaurantului “la mama” din piata Alba Iulia. iti recomand kottler.

    00
  34. @buddy
    Prietene, la masa se aflau patru manageri si un jurnalist (car nu vrea deloc publicitatea pe seama acestui eveniment). Eu ca si colegii mei ne permitem oricand sa luam masa in oras. Si asta de multi ani incoace. Nu ne bucuram la o ciorba si nici la un pahar de iaurt in Cismigiu.
    Chistocul a fost gasit in coprba si cineva trebuie sa plateasca pentru asta. Indiferent de ce spui tu si ce ti se nazare tie. In plus, atitudinea mea si a celorlalti te va proteja pe tine in viitor. Tot nu e destul de simplu pentru tine?
    Reactia noastra a fost una calma si in litera legii. Sau ai senzatia ca lantul La Mama este atacat de teroristi si saracii nu stiu cum sa se apere .. te gandesti sa le sari in ajutor? Esti deja usor deplasat cu grija ta pentru o alimentatie publica defectuasa si mizerabila.

    00
  35. Bravo lor !
    Asa trebuie facut. Ei chiar nu inteleg de ce sunt platiti acolo la restaurant.
    Sunt f. putine restaurante ok, unde te trateaza ok, te serveste ok si mancarea e ok dar nu sunt f. ieftine.
    “La Mama” nu am servit niciodata si nici nu aveam de gand, imaginea lor mi-a spus multe, in Orhideea tin masinile parcate pe locurile de handicapati…
    Inca odata tin sa ii felicit pe cei cinci domni care au initiat acest proces !

    00
  36. NOU
    #36

    frectie
    nimeni nu da pe cineva in judecata si cere 1 ;eu daune
    sau daca ii dau banii afara din casa, pemitandu-si cheltuielile de judecata, asta e alta mancare de peste

    00
  37. Trebuie sa alegem intre restaurantele de 1 leu si cele de 2 lei… sau mai bine mergem la cele unde dai 1 ban, da’ face!

    00
  38. zoso … am fost eu ieri la restaurantul LaMama din Pta Alba Iulia … dezastru

    Chestii care m-au socat:
    1. desi pe jumate gol a trebuit sa astept 30min sa-mi ia comanda
    2. portia de mancare era pe jumatate (adica inainte nu mai avea loc in farfurie si acuma se vedea mai mult farfuria decat friptura)
    3. preturi mai mari
    4. tip de 40min am asteptat o portie de clatite, iar din 5 in 5 min venea chelnerul care se scuza si ca vine in 5min cu portia

    nu credeam ca o sa cada asa de mult kktu asta de restaurant, era unul dintre preferatele mele… dar acuma adio… ma jur ca numai calc in bodeca aia de 3lei

    00
  39. cum puteti sa ctredeti k un muc de tigare pluteste in ciorba cand cioba este calda si re cateva zeci de grade ….eu am facut experimentul asta si va asigur k nici un muc de tigare nu pluteste in cioba se duce la fundul castronului …..si plus de asta toti ngajati nu au voie cu tigari in bucatarie si mai ales ca poarta capeline….aia cinci sunt niste distrusi care nu au ce face

    00
  40. Mahu o plateste lunar pe o anume D-na Maria Nitescu de la Directia Sanitar Veterinara Bucuresti,care il ajuta sa treaca cu bine de toate controalele de care are parte( OPC ,s.a. ).Ca cineva care a fost angajat al
    lantului pot confirma ca mizeria in bucatarii este la ea acasa,de aceea este
    posibil ca sa fi gasit acel muc de tigare in ciorba.

    00
  41. in atentia celor 5 gun.., clienti.am impresia ca ati fost demascati .in mizer..,in gandirea dvs. ati crezut ca o sa puteti orofita de ceva… dar surpriza,ati uitat de camerele de supraveghere.hahahahah!!asa ca pofta buna si mai poftiti pe la noi.

    00
  42. a scris cineva mai sus pe nume sorin ca livrarea costa…nu este deloc adevarat… lucrez in unul din restaurantele la mama si credeti ma ca nu e deloc usor… multi nar face fata la volumul de munca si la stresul dintr un restaurant ….angajatii mananca aceasi mancare ca si clientii si credetima e buna rau … servirea nu e gen fast food… daca va asteptati la asa ceva mancati de la fornetti sau mec….

    00
  43. Mdaaaaa, dar ce parere aveti de hoti de buzunare din restaurantul La mama – alba iulia? Da, este foarte adevarat! iti lasi haine in ,,cuier” vine un ,,domn” pune haina langa a ta in max 5 min pleaca, luandu-si haina, normal; in cateva secunde reuseste sa isi insuseasca doar banii din portofel (cat isi aseaza haina in cuier). Este absolut penibil, pt ca vorbim de LA MAMA ALBA IULIA!!!!!!
    Va recomand sa aveti mare grija daca ajungeti acolo, mai ales ca acest caz nu e singular.
    Eu cu siguranta nu o sa mai calc in nici un restaurant La Mama niciodata….cu toate ca nu am avut probleme cu mancarea nici macar o data….

    00
  44. nici eu nu vreau sa generalizez, dar la o masa cu prietenii (tot de Alba Iulia vorbesc) am primit toti numai mancare neagra (arsa). Doar de ei am auzit pareri proaste (am mancat in mai multe locatii si au fost ok).

    00
  45. O mizerie de restaurant. Am mancat azi in ‘La mama’ din Baneasa. Dupa ce ca au adus mancarea dupa vreo 50 minute, pilaful de orez era rece, cartofii taranesti erau reincalziti ceafa la gratar era cred ca din talpa de cizma, mai vine o chelnerita ametita sa-mi spuna ca mi-a incarcat din greseala nota de plata cu o apa mineral de 0,5l la 5 lei si nu are ce sa faca, asa ca vreau, nu vreau trebuie sa o platesc si sa o consum (comandasem o limonada la 1 l, era tot ce imi lipsea. cu Carfour-ul peste drum sa dau 5 lei pe o apa minerala de 0,5l). Probabil ca asa ii educa patronul “daca mere, mere”. Oricum eu nu mai am ce cauta in acest restaurant.

    00
  46. ca in orice restaurant mancarea dusa la client,si pusa in fata acestuia ,trece cel putin prin fata a 2 bucatari si in fata unui ospatar iar la urma in ochii clientului.e prea penibil sa spui ca un muc de tigara a trecut prin fata a cel putin 2 oameni si nu au vazut, acel muc inainte de a pune bolul cu ciorba in fata clientului.e o facatura un brand construit cu 7 restaurante,e normal ca concurenta vrea sa iti bage bete in roate.daca vrei sa observi atitudinea celor de la city grill fata de restaurantul la mama ,iti poti forma o idee cam cum sta concurenta.

    00
  47. Sunt total de acord cu ce se spune (negativ)despre “La Mama” . Chiar astazi am avut o experienta urata cu restaurantul din Baneasa . La portia de papanasi conmandata , “guguloaiele” de deasupra erau ultra , supertari , ceeace inseamna ca erau facute in urma cu muuultee zile , iar comanda a venit cu multa intarziere , dupa 40 de minute ! Nu mai spun de superficialitatea cu care se curatau/debarasau mesele sau de maidanezul care statea nestingherit pe terasa , printre mese si clienti …

    00
  48. Ce au fost si ce au ajuns…..
    Am fost astazi 30.10.09, dintr-o pornire reminiscenta catre vremurile trecute la “la mama”. Nimic nu mai aminteste de vremurile trecute…. Ce mai inseamna “ca la mama acasa” pentru noii angajati ai firmei va pot spune in cateva cuvinte:
    bucati de carne reci…(pastrama, coaste de porc, samd care sunt servite dupa nu mai putin de 40 min… La interbarea: de ce nu se servesc gustari din partea casei tuturor clientilor, raspunsul a fost: “Se servesc atunci cind bucatarii au timp…”
    PRETURI DE MARE RESTAURANT VS CALITATE MAI MULT DECAT INDOIELNICA
    Asta este parearea mea despre localul din Barbu Vacarescu.
    Nimic din motto-ul care insufletea acest “brand” nu mai se regaseste in serviciile noilor angajati.
    Un singur cuvant pentru cei care vor sa inteleaga: PAS!

    00
  49. @
    daca munca pe care o prestezi la ei este de aceeasi calitate ca si gramatica folosita, atunci chiar ca trebuie sa mananci doar la “mec”, nu de alta dar am auzit ca au un meniu care ucide mai repede!
    Daca Manole ar mai profesa, cu siguranta, nu ar precupeti nici un efort sa scape de o “Ana” ca tine!!
    Reinscrie-te la primara, invata ceva din Lb. Romana si apoi lanseaza-te cu comentarii pe www.

    Limba Romana nu este ceva de care sa ne batem joc, parol !

    00
  50. baietzii sunt smecheri de romanika …… daca cereau daune consistente ii intelegeam ,dar faptul ca “tin ” neaparat sa “lupte” pentru “binele” romanilor , in speta al bucurestenilor , denota un singur lucru : au regizat toata treaba din vari motive : bani , publicitate,…….!

    cazul este vechi de cand lumea !

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile