Mincinoşii de la tv

“Antena 1 s-a rugat de mine toată ziua! M-am dus pentru bani şi să fac mişto de Dan Diaconescu. Da, am primit nişte bani pentru asta. M-au chemat şi alţi prezentatori, în aceeaşi zi, dar nu am mai putut să mă duc. Pe Mihai Morar l-am băgat în tomberon, iar pe Marian Dârţă, de la «Acces direct» (n.n. hair-stilistul a semnat un contract de colaborare pentru un an la emisiunea lui Mădălin Ionescu), l-am scos din tomberon, după cum a vrut fiecare. ”, ne-a declarat Tolea Ciumac.

Camelia Levintza Stettler, director de marketing şi PR la Antena 2, infirmă: “El, într-adevăr, ia bani pentru a apărea în emisiuni de televiziune. De la noi însă n-a luat absolut nimic, pentru că are o relaţie de simpatie cu Mihai Morar”. Cristina Severin, PR manager Antena 1, nu a fost de găsit pentru o declaraţie referitoare la subiect.

Acuma noi pe cine credem? Pe Tolea sau pe şefele lui Morar “Pulă cu urechi”?

Din cotidianul.

Şi încă una cu mizeriile de vedete de la tv.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. NOU
  #1

  Faza cu ddd mi-a parut regizata. Nu prea se zbatea 🙂 Acum, ca a luat bani, ca nu a luat bani Tolea.. sa fie sanatos. Oricum nu-i numar eu banii.

  00
 2. …Era clar ca e „facatura” marca OTV. Ca si Antenutele lui Felix „practica”, nimic surprinzator.

  Halal, oricum !…

  00
 3. Defapt „ei” nu spun prostii ca sa se uite lumea la ei, „ei” spun porstii ca altceva nu stiu sa spuna. Cand omul vede vede un asemenea specimen pe sticla el se simte superior clovnului, ii face placere sa’l vada pe gogu ala facanduse de ras. Hai sa adunam cele mai stralucite minti ale romanieie si sa facem un talk show. Cati se vor uita si cati vor skimba pe acasa tivi (poate apare nichita)?

  00
 4. Normal ca nu o facea gratis. Cred ca si Diaconescu l-a platit chiar daca vine el cu certificat de la medic. Toti sug pla pentru rating. Si intrucat totul se indreapta spre smarodiala, imi place.

  00
 5. frate, trist e ca se face audienta cu asa ceva…..
  pulime cu drept de vot…

  00
 6. Nici nu stiu ce sa mai zica..mincinosi

  00
 7. Cred ca in esenta si tu ai o relatie de simpatie cu Mihai Morar care intr-un final implica tomberoane.

  00
 8. 😀 televiziunea e pe bani..ce noutate!mie mi-a placut ideea.a fost la caterinca.multe alte emisiuni ce vor sa para serioase sunt facute prost,la caterinca sau regizate.ce a fost rau la asta?ca a fost facatura?ca au dat bani?ca nu au spus ca au dat bani?Si la mai mare!Va dau eu gratis la gunoi

  00
 9. @krossfire: de fapt eu caut sa am o relatie cu gura lui.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.