Octavian Radu a vândut RTC

Una din pietrele de moară ale omului de afaceri de succes Octavian Radu era, până zilele trecute, compania de papetărie şi conexe RTC. După un management de succes, firma ajunsese să aibă 19 milioane de euro datorie totală şi 1,2 milioane euro pierderi pe 2010.

ZF scrie că firma a fost preluată de un fond de investiţii din Suedia, Oresa Ventures.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Oresa are in portofoliu si Fabryo ( fosta Guzuchim)…

  00
 2. Aproape ca uitasem ca exista RTC! A lucrat nevasta-mea acolo in vremuri imemoriale cand prostimea lua salariul minim pe economie sau putin peste, zona 100-150e – iar pilele trageau sume impresionante pentru early 2000 prin tot felul de aranjamente gen „pfa” sau „micro” (spre 1k euro si peste, net). Bine, e de la sine inteles ca sumele nu aveau nicio legatura cu munca prestata.

  00
 3. Cred ca s-a suparat nevasta-sa pe el dupa atatea pierderi. Ca si Dan, nici eu nu pot uita „obligatia” de a lipi stickerul cu „Imi place RTC” pe masina proprie. Bine ca nu aveam masina atunci.

  00
 4. Nu pot sa inteleg, nici daca ma pici cu ceara, cum papetaria este un „business cu potential de crestere.” Pe ce motiv vom folosi mai multa hartie in viitor decat acum?

  00
 5. papetaria: Hartii de prezentare, caiete pentru copii, markere, pixuri, creioane, agrafe, etc.

  Practic, desi lucrez ca programator, mananc pe paine pixuiri (de fapt mi le fura piticii). Markerele pentru sedinte au durata scurta.

  bla bla. Doar pentru ca au aparut niste tablete, nu inseamna ca gata, foaia e desueta

  00
 6. @animaloo
  Dar de ce o sa creasca? Poate ca nu poate administra nimeni mai prost decat Octavian Radu, deci oricine ar veni cifra de afaceri RTC o sa creasca, doar asa.

  00
 7. Ca fapt divers, odată cu răspândirea calculatoarelor personale s-a preconizat că va scădea drastic consumul de hârtie. În realitate s-a întâmplat exact invers.

  00
 8. Si cine zici ca a cumparat asa ceva ?

  00
 9. Nu stiu cum sa-i transmit d-lui Radu ,personal, sa incerce sa gaseasca in magazinele Debennham pe care ,cred ca nu ma insel, le are in franchisa , marimea XXL sau XXXL ,pe care o gaseam in Polus Center din Cluj pana anul acesta.
  Din cate imi aduc aminte ( am avut placerea sa-l admir in unele emisiuni live pe money chanel anii trecuti ) nici dansul nu cred ca purta „slim”
  Nu de alta dar eram un client fidel marcilor MAINE , MANTARAY sau ROCHA.
  Salut.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile