Două cu social media: NFT și Instagram

Atât a durat ca o reclamă falsă să fie înlăturată de pe Instagram: 17 săptămâni.

Pentru că ăia care o rulau plăteau la Instagram și ăia care au raportat-o nu, de aia. Atât de simplu e de explicat de ce social media e plină de țepe și scam-uri. Că nu contează dacă utilizatorii iau țeapă.

Dumbo ăla care a cumpărat un NFT cu primul tweet cu 3 milioane dolari încerca să îl vândă cu 27 milioane de dolari, Dar a aflat că jocul cu cartoful fierbinte care sunt NFTurile a fost foarte scurt în cazul lui.

Vorba lui Ovidiu, orice șef de companie se gândește să mărească prețurile când vede că oamenii dau bani pe NFT-uri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. fac pariu că la fel au încercat mulți în trecut să cumpere tablouri la prețuri supraevaluate în dorința de a descoperi viitorul picasso, așa au apărut oamenii deștepți care au profitat de prostia și lăcomia lor.

    00
  2. Tot e bine, la roditori nu-ti rodeste nimic Thanks for submitting a report to the Reddit admin team. After investigating, we’ve found that the reported content doesn’t violate Reddit’s Content Policy. E ca si cum te-ai feri de tantari in Delta, nu ai nici o sansa.

    00
  3. Toata lumea vrea sa dea tunuri si autoritatilor nu le mai pasa de jocuri piramidale, tepe, etc. care au inceput sa fie practicate la scara mare inclusiv de fonduri de pensii. Cum sa cumperi o poza(niste pixeli) cu 3 milioane si apoi sa speri ca o cumpara alt bou cu mai mult ?

    00
    • E bine ca banii să se mai evapore în țepe din astea, se mai duce din inflație :))

      00
    • Nici macar nu cumperi o poza, aia poate ar avea vreo valoare intrinseca. Ce cumperi este o inregistrare intr-un registru digital, si un hyperlink la o imagine care va functiona sau nu peste o anumita perioada de timp.
      Cea mai buna analogie cu ceva fizic ar fi daca cineva cumpara un tablou de Van Gogh si chitanta pe care a primit-o cand a platit tabloul o vinde mai departe si ofera si un link catre tabloul afisat pe un site de muzeu de exemplu. Daca ai chitanta nu inseamna ca ai dreptul sa vinzi tabloul, sa-l inchiriezi, sa-l afisezi intr-o galerie, sa vinzi carti postale cu el etc.

      00
  4. Probabil îmi scapă mie ceva, nu sunt familiar cu instagram, mesajul de remove nu are aceeasi vechime cu raportul? Sau vrei să spui că au răspuns imediat dar au înlăturat efectiv reclama după 17w?
    Măcar zi-ne și la ce era reclama 😀

    00
  5. Am senzatia ca e mirajul social media dus in alte domenii – „nu iti trebuie scoala, pregatire, educatie in domeniu, oricine poate sa fie star instant, trebuie doar sa te apuci de youtube/instagram/etc”.

    Exact la fel oricine poate sa fie un „investitor” in crypto, NFT sau imobiliare in Dubai, nu ai nevoie de cunoastere si experienta.

    00
  6. Mergeți mă la muncă, lăsați prostiile.

    00
  7. A vrut sa-l vanda cu $48M, din care 50% sa se duca pentru un caz caritabil. Oferta maxima pe care a primit pe OpenSea a fost $7000.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.