Dan Ioan Popescu, victima persecutărilor politice

Un milion de euro n-a reuşit fostul ministru al unuia dintre cele mai bănoase ministere ale guvernării Năstase sa ascundă, şi neorociţii ăstia de la putere vor să i-l confişte. Unde e dreptatea? Unde e justiţia? Unde Rodică Stănoiu? Unde e Maria Vuza? Păi se poate aşa ceva?

Dacă ar fi să ne luăm după presa vremii, DIP era in top 3 cei mai bogaţi miniştri, după Năstase şi înaintea lui Mitrea, deci milionul ăla e o momeală aruncată şacalilor, să le închidă pliscul.

Nu ştiu voi, dar eu vreau să îl vad din nou pe Dan Ioan Popescu ministru al Industriei şi Energiei, că mi-e dor de o nouă retehnologizare Va-Tech, cu contracte semnate ca Bechtel, benefice pentru comisionar şi firmă şi mai putin pentru statul român.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. si ghici cine tipa prin toata presa ca este strigator la cer ce i s+a facut si ca este o nedreptate? acelasi tepar descris mai sus

  hotul striga hotii

  00
 2. nu vor apuca sa-i confiste nimic daca revine PSD-ul la putere

  pana se va termina de judecat acest proces mai trec vreo 2 ani

  00
 3. Dar care sunt oameni din aparatul de stat care au ajutat la afacerea lor?Nu sunt 2 sau 3 sunt o gramada!Cautam si noi prin arhive,semnaturile,comisile?

  00
 4. Nu avem inca nici o actiune de sustinere din partea Iliescu&Nastase&Ponta ? Sau exista si mi-au scapat mie … pe Hotnews nu scria nimic, cred ca trebuie sa folosesc alte surse…

  00
  • @miluch: ba da, o sa fie o coloană de limuzine la parchet, ca in anii 90. poate, cine ştie, şi DIP are o nevasta gravidă 2-3 ani, ca Mona de Freitas.

 5. Eh, dacă renegociau ăştia de-acum afacerile lui DIP, cam cum au renegociat contractul cu Bechtel acum erau 5 milioane. Ruşine unor regimuri.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube