Cum fură Hotnews cu ajutorul lui Dan Popa

Mai ţineţi minte cum spuneam că se face trafic pe timp de criză? După o scatoalcă, Dan Popa, subiectul discuţiei, a început să citeze sursele. Nu cu link, bă, ce aveţi, vă e rău? Aşa, la mişto.

Dan Popa este redactor sef adjunct la o revistă de business. Şi un om serios, după aparenţe. Nu prea le are cu limba română, dar băiatul e util la casa omului. Pentru o sumă modică, de criză (~300€), bagă pe blogul său ştiruci numai bune de preluat pe hotnews. Ca asta:

danpopa_1235319257707

Vedeţi ce uşor se face trafic, plătind doar un om să fure de la toţi? Ce abonament la Mediafax, Reuters, AP, FP? Prostii! El fură pentru tine, tu îl citezi pe el, dacă întreabă cineva, dai din umeri şi spui candid că nu ştiai că el fură şi businessul merge înainte.

Sunt curios, ştirea aia face parte din cele 30/zi la cât are hotnews dreptul, conform contractului? Sau sunt din restul de ştiri…

Ah, pentru curioşi, Dan Popa jurizează la RoBlogFest.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Gata s-a zis cu premiul tau la categoriile jurizate :)

  20
 2. N-o fi romanul bun de munca, dar cand vine de furt, ingeniozitatea e pe primul loc.

  01
 3. Articolul e total neprofesionist. Nu poti sa scrii asa ceva ca „stire”, indiferent cat de nashpa e cutare sau cutare firma sau banca.

  11
 4. …draga zoso ..Dan Popa a fost pentru noi singurul exemplar media care ne-a ascultat pasurile si le-a publicat fara cenzura…!Au fost chestiuni grave care prin publicare au sedimentat o serie de actiuni si au rezolvat fapte grave de frauda .
  Succes si ….

  20

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube