Cristi Pantazi despre cum Hotnews nu (mai) fură

…înca o minciună mică nu mai contează. Mai ales când ai un business care valorează câteva milioane de euro. Ca şi în cazul lui Mihai Seceleanu, a minţi că tu eşti drept şi corect devine aproape o religie.

Să il ascultăm pe Cristian Pantazi, redactor şef la Hotnews SRL.

1223822788879

Hotnews SRL au contract cu Mediafax din februarie 2008. Până atunci, băieţii aveau acces la fluxul de ştiri al agenţiei prin oameni gen Bety Blagu şi prin metode descrise în codul penal la rubrica “furt”. Contractul a coincis cu schimbarea modului de acces la fluxul agenţiei, când li s-a tăiat macaroana. Au miorlăit ei o lună şi până la urmă au avut o decizie de creştere a businessului au cumpărat cel mai mic pachet de ştiri, că deh, buget de austeritate, trebuie să plătească redactorii ăia competenţi.

Hotnews este un business clădit pe furt. Furt de la gsp, de la tvr, de la mediafax, de la kanal d, de la the onion, de la andronic, de la antena2…şi asta numai în ultimul an. Faptele lor de arme le găsiti urmărind tagurile furt şi hotnews de pe acest blog, deşi la un moment dat am început să mă satur de mizeriile lor.

Ma deranjeaza in continuare ca in loc sa tina capul jos si sa faca precum pestele, ei ies si se dau drepti, corecti si morali.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. din pacate, esti constient ca asta a devenit un model de business in online?

  00
 2. La urma urmei utilizatorul va taxa tot ce e prost. Pana si manelele sunt in regres asa cum sunt pe val, vor fi si la pamant.
  Cred ca multe dintre „saiturile de succes” de azi peste 5 ani nu vor mai exista

  00
 3. Da din pacate, e singurul „model de business” ca daca nu te inghite toata competitia.

  00
 4. Aw, fuck, il stiu pe Cristi Pantazi, super baiat. Il stiam la eLowe, nu la Hotnews.

  00
 5. Hmm, mi se pare mie sau citesc putina invidie in postul tau?
  Asa as putea spune eu despre Softpedia, ca inainte isi crea content-ul cu ajutorul botilor (fapt dovedit), acum nu mai stiu.
  Ce vrei, se fura, asta e, acum daca tu ai fi in locul domnului Pantazi (sau care naiba e seful pe-acolo) deodata asa ai deveni om cinstit? Nu prea cred…
  Daca stai bine sa te gandesti, cam in toate domeniile se fura. Afacerile mici -> mici furturi. Afacerile mari -> furturi mari.
  Intr-o tara in care sunt pensii / salarii de 20000 RON / luna si salarii / pensii de 150 RON / luna nu ai de ales decat sa furi si sa te acoperi de scuze / acte / legi interpretabile. ;)

  00
 6. hypocrisy, the eighth deadly sin

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube