Bogdan Gavrilă, cifre şi fapte

Hai să vă spun bogdan_gavrilao poveste de arme mişto de tot:

octombrie 2008. este anunţată crearea Intact Interactive, divizie online a trustului de presă Intact. Director este pus Bogdan Gavrilă, un jeg uman recunoscut în online pentru făţărnicia sa şi pentru abilităţile superioare de prostit în faţă agentiile media. În câteva zile se anunţă şi cine va face vânzările acestei agenţii de vis: Magda Zander şi Gabi Boaca, amândoi sărind din barca agenţiei Boom înainte să fie făcut public că Boom e în incapacitate de plată, în special din cauza sumelor mari şi nerealiste garantate de contractele negociate de…nu se ştie cine. Strategia Zander-Boacă de a aduce clienţi era simplă: “oricât vă dau ăia, noi vă dăm mai mult”.

august 2009. Bogdan Gavrilă este dat afară de la Intact Interactive, fiind înlocuit de Sorin Dănilescu. Varianta oficială este că omul a fost promovat consultant în cadrul trustului Intact, lucru confirmat de el cu surle şi trâmbiţe, spre stupoare unora care ştiau motivul plecării. Nesimţirea lui Gavrilă nu cunoaşte limite.

septembrie 2009. Şi cei doi adjuncţi ai lui Javrilă, Zander şi Boacă sunt forţaţi de noul director să ia calea pribegiei. Sigur, amiabil, şi pe principii (ale Magdei erau foarte puternice, mai ales când minţea cu toată gura că Intact Interactive e nambăr oan sau că nu se duce la Intact, şi nu putea lucra sub un alt patronaj), nu pe competenţe, da?

Cam asta se ştie.

Ce nu se ştie si Intact vrea să ţină sub preş:

 • Core Target Media SRL, firma deţinută de Bogdan Gavrilă, a primit un avans 30.000€ pentru reclama vândută pe amelie.ro, dintr-un contract garantat de 100.000€/an. Sigur, nu e nici un conflict de interese aici, şeful Intact Interactive, Bogdan Gavrilă, negociind intens cu şeful Core Target Media SRL, Gavrilă Bogdan. Povestea a mai apărut pe ici-colo, timid.

 • Au fost cumpărate câteva maşini la suprapreţ. Altă poveste neclară, despre cum Magda Zander voia o maşină ba să fie cumpărată pentru ea, ba să fie cumpărată de la firma ei. Principii, da?

 • Bogdan Gavrilă a fost dat afară de la Intact pentru o pierdere estimată la 500.000 euro, totul ambalat în nişte contracte pe care era evident că Intact Interactive nu le putea onora, şi din cauza crizei, şi pentru că siteurile înrolate nu performau. Nimeni nu vrea să spună asta, pentru că nu e tocmai plăcut să afle poporul că mogulul poate fi furat aşa de uşor de orice prostovan din Babadag. Manager incompetent sau hoţ ordinar? Decideţi voi.

Ce se mai întâmplă acum? Păi, colegii de potlogării Zander şi Boacă şi-au deschis o agenţie a lor, la care nu mai pot face măgării că s-ar fura pe ei, Javrilă îşi vinde maşina, iar amelie.ro e de vânzare. La Sârbu e Orlando, la Vîntu e Stanca, poate la Patriciu mai e ceva de furat, pentru că afacerile pe cont propriu sunt grele când nu ai un partener pe care să îl prosteşti sau să îţi dea contracte.

ps: a scrie texte abjecte folosind numele unui securist nu face decât să întărească ideea că eşti un jeg uman, etichetă care îţi va rămâne mult timp lipită de frunte. ah, da, încă mai am screenshoturi cu mizeriile scrie de tine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. „screenshoturi cu mizeriile” – adica stenograme? Pai pune-le ca doar nu vrei sa il santajezi. I-o dai peste bot si gata.

  00
 2. Vezi ca textul e neterminat, inainte de PS.

  00
 3. manager incompetent = hot ordinar…
  nu se exclud… :D

  00
 4. sunt tara si onlinul pline de tot felul de experti si consultanti (politici si de marketing) care nu sunt in stare sa faca nici macar 1 leu intr-o afacere proprie unde sunt in joc economiile sale si ale familei. dar li se ia interviuri… :twisted:

  00
 5. din poza, n-ai zice ca e asa demonic :)

  00
 6. Asta este omul care a dezvoltat strategia de dezvoltare online al antenelor?
  Chiar si pentru mine, un novice, era evident faptul ca cineva lucreaza haotic acolo, mai ales daca ar fi sa ma gandesc la „totulredus.ro”, site pe care tot trustul ni l-a bagat pe gat precum anafura in zi de duminica, dupa slujba….

  00
 7. Nu ma intereseaza si nu este treaba mea ce probleme ai tu cu Bogdan Gavrila, dar vad ca insisti cu publicarea minciunilor legate de mine care ti-au fost servite, fara sa verifici daca ceea ce scrii este adevarat sau nu. Pana acum am vazut doar vorbe si nici o dovada clara.

  Daca vrei sa discutam pe tema asta stii cum sa ma gasesti.

  O zi buna
  M

  00
 8. NOU
  #9

  @zoso astea nu sunt minciuni…
  Se cheama dezinformare, o procedura foarte „onorabila” in randul jurnalistilor romani.

  00
 9. @Blonda de la marketing: marketing sa inteleg ca da, gramatica insa nu! „li se ia interviuri”? Come the fuck on!unde ai facut marketing, la o shaworma? sau poate la fratelli?

  00
 10. Confirm Zoso ce zici tu despre Gavrila, pe ceilalti doi nu-i cunosc personal, dar ce a facut el dintr-o asociatie de studenti, e greu sa-ti imaginezi, la fel si-a batut joc de studenti si a furat bani asa cum l-a facut si pe mogul :).
  Nu ma bucur de raul lui, dar mereu prostia si hotia au un capat, bine ca l-ai dat in gat, sper sa i se prabuseasca daca deja nu s-a intamplat deja, dominoul pe care traia.
  Om mai josnic ca el nu prea mi-a fost dat sa vad, dar stai linistit e foarte slab, psihic sau cum vrei tu, are doar papagal bun si te vrajeste, pana te prinzi ca dupa nu mai dai doi bani pe el.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube