Bogdan Gavrilă, dat afară de la Intact Interactive

Bogdan Javrilă, prietenul copyrightului, e înlocuit de la conducerea Intact Interactive de Sorin Danilescu, prietenul limbii române. După ton, Javrilă cam pare a fi trimis la spălat geamuri. Pentru că a făcut succes, nu de altceva.

Alt pierzător al numirii este Goostee Roman, proprietarul GSP (aşa scrie prostănacul pe linkedin, că e owner), care spera el la numirea asta. Citatul:

In tot acest timp, unui singur trust nu-i pasa de internet si face pasi rapizi sa-si ingroape si singurul produs online de valoare. Ghici care?

V-aţi prins. El ştie şi are strategii, măăă…

ps: îmi place cum au anunţat, cu mister, cu plânsete pe blogurile puleţilor, cu baieram. Ca atunci când "negocia" gsp cu intact interactive, se purtau de parcă ar fi avut ei un cuvânt de spus. Pun pariu că în 2 săptămâni apare un nou blog anonim care mă înjură.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

  1. mai exact, ca sa nu il dea afara pe bou, l-au facut advisor. moruzov, moruzov, cum se intoarce roata

    00
  2. Si dupa aparitia noului blog anonim, o sa mai apara clone ieftine precum „Tataee”, „corso” sau „impartialul” care o sa comenteze fara oprire si pe acel blog. Bineinteles dand din cap la fiecare flegma gesepista aruncata pe blog. Daniel e baiat mare si frustrat fara pasarica pe langa el.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube