Să învăţăm să fim jenanţi, cu Magda Zander

"Am decis sa-mi inaintez demisia intrucat ar fi trebuit sa-mi incalc niste principii, o etica personala si profesionala pe care nu le-am incalcat niciodata si nu o voi face nici de acum inainte. Exista un conflict de interese care afecteaza intreg business-ul Intact Interactive. Intentionez sa raman in acest domeniu, intr-o meserie pe care o cunosc si pe care o practic de mult timp si voi lucra numai cu oameni care au coloana vertebrala", a spus Magdalena Zander.

Când minţeau că sunt numărul 1 sau că au cei mai mulţi unici nu mai aveau principii şi etici. Când prietenul de jecmăneli al lui Javrilă refăcea de 12 ori siteul jurnalul.ro şi împărţea comisionul cu ei nu mai aveau principii. Când vindeau reclamă peste conţinut furat nu mai aveau etică. Când amelie.ro fura de pe alte siteuri nu…şi tot aşa…

Ştiţi ce le doresc oamenilor de genul ăsta? Să stea o zi în pielea unuia pe care l-au afectat într-un fel sau altul. Că i-au “agregat” siteul, că i-au vândut nişte afişări ieftine, că au uitat să îl plătească. Sa vadă cum e.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. pai si muie ala de gavrila zicea ca a fost avansat de la director general la consultant. ea de ce nu ar zice ca nu a fost data afara? doar sunt aceeasi gasca.

  00
 2. „… a afisat o cifra de afaceri de 19.290 lei (5.241 euro) si pierderi de 101.925 lei (27.697 euro)”

  Incredibil.

  00
 3. n-ai sa vezi sa pateasca ei asa ceva. isi iau masuri asiguratorii…

  00
 4. GSP conduce Intact Interactive, oare ce parere au ceilalti publisheri din portofoliul INtact? Este clar ca vor fi defavorizati si de aceea se lasa cu demisii la Intact Interactive.

  00
 5. corina, nu pune capacul pe cacat. e o diferenta mare intre demisie si dat afara

  00
 6. n-au constiinta oameni ca astia.

  00
 7. De cand a ajuns la Gavrila, toate siteurile lui sunt pline de reclama prin Intact Interactive. Acum cativa ani cand inca era in Trafic, 60% din traficul de pe siteurile lui statea sub 5 secunde pe site. Content de 2 bani, trafic de 2 bani, rezultate?

  D’soara Zander cand vindea reclame de mii de euro pt siteurile Dl. Gavrila, nu a durut-o etica? sau comisionul era destul de bun? e bine ca Sorin mai face curatenie si agentia va lucra pt clienti si nu pt comisionul retelei din jurul fostului sef.

  00
 8. Am cunoscut-o pe Magdalena Zander ( maddy cum ii spun prietenii :) ) cand lucra la Arbo, are ” niste principii, o etica personala si profesionala” extraordinare, nu radeti, eu de atunci mi-am dat seama cata etica si cate. principii zac in ea.

  Dupa o intalnire pentru afisarea de reclame pe un site, a ramas ca vorbim la telefon pentru a pune la punct detaliile si semnarea contractului. Am incercat sa o sun de mai multe ori dar nu am mai gasit-o de atunci la birou. Nici macar nu a avut bunul simt si putina „etica” sa imi raspunda la telefon si sa imi spuna ca s-a razgandit.

  00
 9. suparata magda………..foc………….mai stiu eu o magda care se supara de nu mai tinea cont de nimeni…….
  oare toate magdele sa enerveza brusc ?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube