Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Sa inteleg ca CNA va cenzura tot ce tine de Recorder si ce ordine or sa mai primeasca de la burdusiti?

    00
    • Păi posturile călduțe trebuie plătite cumva, doar nu crezi că o să cenzureze antivaxxeri și alți idioți

      00
    • Aha. D
      Au terminat cumva de aranjat și curățat TV-ul și radio-ul clasic de cancer?
      Ce caută pe YouTube? Au niște bani de tras și de acolo? Înseamnă că în curând un abonament premium la un server VPNo să devină obișnuință la mine.

      00
    • Deci incepe. Maine o sa cenzureze blogurile. Poimaine n-o sa mai ai voie nici sa strigi pe strada.

      00
    • @Ionut M

      Degeaba devine pentru tine o opțiune acel VPN pentru că pentru restul de 99% populație atehnică asta nu e o opțiune.

      Uită-te la China, cel mai bun exemplu. Deși da, poți pune VPN și să ai acces la internetul real, 90% nici nu-și mai bat capul, și s-au resemnat. Propaganda partidului funcționează.

      Așa va fi și la noi, degeaba le explici tu în bula ta cum să vadă video-urile Recorder, dacă ele vor fi suspendate pentru 99% din populație, cum le mai dai share? Cu instrucțiuni de VPN?

      E nasol și trist dar sub umbrela fake news (care e ceva real totuși), înspre acolo ne îndreptăm din păcate…

      00
  2. 3. Mai da cate o suta de lei?

    00
    • Nici macar nu da, caci mai degraba ia. Din cei 250 de lei cu cat creste brutul, doar 138 de lei ajung la salariat. Restul de 112 lei ajung … da, la stat. Iar toti banii astia sunt platiti, exact, de firmele private.

      00
    • 138 la salariat, 1380 la premier. Că așa e în tenis.

      00
  3. Fara Pandora Papers?

    Stie cineva care este motivatia „oficiala” pentru existenta offshore?

    Mi se pare un fel de „Guns Don’t Kill People, People Kill People”…

    Oare cu cat s-ar reduce coruptia la nivel global fara existenta offshoreurilor?

    00
    • Pai ar trebui sa cada absolut toata lumea de acord sa nu mai fie muisti.
      De ex. mai toate vapoarele din lume sunt inregistrate in paradisuri fiscale. Dincolo de argumentul ca isi fac treaba pe mari, ce faci, nu le mai primesti in port decat pe cele inregistrate in tari bune? Daca altii le primesc, tu iesi in gaura.

      00
    • Si tu ai dreptate, dar nu ai inteles ce am vrut sa zic.

      Vrajeala asta cu lupta impotriva coruptiei si etc tine doar cand e vorba de pesti / sume mici.

      Solutii sunt, dar dreptatea e mereu a celor puternici.

      Oficial si armele nucleare sunt interzise, Iranul de ex nu are voie… Totusi ceilalti de ce au voie!?

      In sinteza „regulile globale” au o „dinamica” prin care anumite state ajung in situatia baiatului de la tara care plecat pe bicicleta trebuie sa „il depaseasca” pe cel de la oras cu ultimul Mercedes la poarta.

      00
    • Practic aia cu bani nu vor sa renunte la avantaj ba chiar vor sa-l mareasca, practic problema majora a societatii nu ‘incalzirea climatica’ sau ‘covid’, de asta exista atati conspirationisti pt ca o parte din conspiratii sunt adevarate

      00
    • @Nix

      Există 2 metode mari și late de a lupta cu adevărul.

      1. Metoda comunistă: cenzurezi tot și controlezi totul. Funcționează dar e extrem de scumpă și necesită infrastructură uriașă, precum și oameni dedicați trup și suflet. La orice bătaie de vânt poate cădea totul. Problema e că lumea știe că există, și devine imună foarte repede la metodă și n-o mai ia în serios.

      2. Metoda vestică/americană e inundarea cu informație falsă, astfel ca atunci când informații reale apar din când în când, lumea să le confunde cu cele false și să nu le mai poată deosebi. E mai ieftină, dar e și mult mult mai eficientă pentru că oamenii sunt convinși că există libertatea presei, pentru că văd amalgamul de informații cum se scurge peste tot.

      00
  4. Unde sunt retarzii de ieri cu dreptul lor de a bloca sistemul medical?

    00
  5. Madam Bumbac are un cv misto, a terminat facultatea in 97 si s-a angajat direct la ministerul turismului. A lucrat numai la stat, a facut cateva luni cursuri institutul diplomatic si desigur academia nationala de informatii si colegiul national de aparare.
    Georgeta Bumbac „a supraviețuit” ultimelor 8 guverne în calitate de director și, mai nou, secretar general în Ministerul Sănătății: Guvernele Boc, Ungureanu, Ponta, Cioloș, Grindeanu, Tudose, Dăncilă și Orban. Vitica asta e pusa de baietii cu epoleti in functii platite cu zeci de mii de euro ca sa aprobe si organizeze licitatii si achizitii de zeci de milioane,

    00
    • Georgeta Bumbac, funcţionar public de peste 20 de ani, şi trecută pe la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu” a fost promovată de Viorica Dăncilă şi, înainte ca PNL să o revoce din funcţiile ocupate la Ministerul Transporturilor, avea funcții în trei consilii de administraţie, din care două„grele”, adică bine remunerate: la Compania de Drumuri (CNAIR), la Compania Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi la Administraţia Canale Navigabile.

      Declaraţia de avere din mai 2020, din funcţia de secretar general al Ministerului Sănătăţii, arată veniturile anuale obţinute: 132 mii lei de la Ministerul Sănătăţii, 81.620 lei de la CNAIR, 83.852 lei de la CNAB şi „doar” 45.624 lei de la Canale Navigabile.
      –-

      Unii oameni sunt atât de competenți și geniali încât fac de rușine oamenii de rând, simpli.
      Patru locuri de muncă, pozitii de vârf! Impresionant! Un geniu pe care nu-l merităm.

      00
    • de ce merge țara asta așa rău cu atâtea genii angajate la stat?

    • practic e un fel de Ludovic Orban

      00
    • „Georgeta Bumbac, fina baronului PSD de Constanța Felix Stroe și membră, potrivit propriei declarații de avere, în consiliile de administrație a 3 companii de stat (CNAIR, Aeroporturi București și Administrația Canalelor Navigabile), este menținută de Victor Costache ca om-cheie în echipa sa, în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății.”
      Aeroporturi, Drumuri, canale navigabile, Sanatate. Membra in toate Consiliile de Administratie.
      Cand are timp, saraca, sa le faca pe toate? Consiliu de Administratie! Adica, „administreaza” aeroporturi, drumuri, canalele navigabile, Sanatatea.
      Toate odata, „expertiza multipla”. Si toate din lista asta merg super. Un geniu!

      Unde e, ma, cheta pentru asasinul ala platit, la care sa contribuie cu cat poate si el cetateanul roman? Pe lista acestui asasin tip Batman, unde ar fi madam, cat de sus?

      00
    • „În ceea ce privește propunerea doamnei Georgeta Bumbac în funcția de președinte al consiliului de administrație menționăm că în conformitate cu prevederile art. 1401 alin. 1 din Legea societăților nr. 31/1990 precum și ale Statutului Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile S.A. Constanța, Consiliul de administraţie alege dintre membrii săi un preşedinte al consiliului.”, a răspuns Ministerul Transporturilor, la solicitarea Constanța 100%.

      Ministerul are totuși un cuvânt de spus în privința CA-urilor din instituțiile subordonate. În martie, Adevarul scria că MT a luat o decizie revoluţionară: „pentru prima oară în ultimul sfert de secol, membrii Consiliilor de Administraţie de la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) şi de la Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) nu mai sunt politicieni sau rude de politicieni, ci profesionişti.” „Numirile de la APDM şi AFDJ sunt făcute cu toată responsabilitatea”, a declarat ministrul actual.

      Cu toata responsabilitatea…

      00
  6. 3. Au aprobat OUG-uri, dar pana acum ce au facut?

    00
  7. Guvernul a aprobat o lege pentru pet-uri:
    https://m.hotnews.ro/stire/25082264

    00
  8. Cum asa? Nu erai tu la aeroport?!?!?!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.