Știrile zilei – 18 ianuarie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Familia Lykov e acolo de de 80 de ani. tanti aia pe care au ridicat-o cu elicopterul e cea mai mica fiica a familiei, nascuta in taiga. Ceoilalti au murit.

  00
 2. Dar un ajutor din asta pentru dezvoltare regionala sa refaca drumul Botosani – Tg. Frumos, care e horror si leaga Botosani de…restul lumii, nu se gaseste ? Zic si eu, ca asta ar fi o durere. A, cica Bosch (de la Cluj) a primit 140 milioane (lei, cred) de la stat. Pentru….?

  00
 3. austria nu a suspendat nimic. e o tampenie ce s-a propagat.

  00
 4. N-am vazut precizat in nici unul din advertorialele citite pe diverse bloguri faptul ca statul a avut aport financiar pentru proiectul Therme. Probabil piscotul a depins de “omiterea” asta?!

  00
  • Ba, voi sunteti crizati ca a bagat statul bani acolo. Ce sa zic, pentru mine e prima investitie a statului de care chiar ma bucur in mod real.

   00
  • @marian, relax! Nu e nimeni crizat ca baga statul bani intr-o masura mai mica sau mai mare.Am facut doar o observatie, atata tot. Advertorialele alea n-au fost scrise pe gratis, si nu cred ca precizarea respectiva deranja pe vreunul din potentialii viitori clienti ai Therme.

   00
 5. Foarte bun articolul din Catavencii. Mai ales pentru mine, tanar fiind. Poate scrii un articol despre firme mici vs. multinationale. Ce salariu ar trebui sa astepte un incepator in diverse domenii (pe mine m-ar interesa de pilda marketingul).

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube