Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. e bine sa ai de unde alege! dar pt guverne conteaza mai mult ca primesc mai bine bani de la taximetristi decat de la uber-isti…

  00
  • Uber nu plateste nici o taxa in Romania, ca sa nu vorbim de autorizatii, licente si alt nebunii. Atunci cand faci evaziune e usor sa fi un competitor puternic.

   00
 2. Imi plac astea cu tipurile de călători, mi se par hipsterism maxim.
  Vezi doamne dacă ție iti place sa dormi mai mult sau sa te duci in locuri main stream ( care sunt așa pentru ca sunt interesante ) esti turist deci esti fraier .
  Azi toată lumea e calator/bear grylls/bourdain/Florescu , descoperă miezu din Fanta. Nu se cade sa mergi in Barcelona si sa vizitezi Sagrada, mergi fraiere in cartier si stai cu băieții la bere , aia e o experiența inedită. Gaudi? Un fraier.
  Ma amuza tare si o pagina d-asta pe fb acum a unora, călător sau turist, care merg in mare in aceleași locuri turistice in care merg toti dar se numesc călători ca citesc Pe net înainte sau ies un pic de pe traseu dupa care se lauda cum au fost ei calatori si ce fraieri sunt turiștii ( ei fiind bineînțeles patroni de agenție sau agenți/ghizi) . E frumos cu ipocrizia si cu hipsterismul.

  00
 3. Oare tot turism se consideră și două săptămâni la Skopje, Macedonia, cu obiectivul (principal) de a trage la țintă cu pistoale și revolvere de diverse calibre, în shooting-range autorizat (subsol de hotel)? Că nevastă-mea zice că e doar „o idee prostească, specifică unui bărbat ajuns la 40 de ani!”

  00
 4. nu inteleg chestia cu spitalu de arsi, unii viermi ajuta la curatarea ranilor. so?!

  00
 5. Ati auzit ceva mai tare: intr-o tara vai de sulla ei, precum Romania, fara autostrazi, in care te mananca viermii de viu in spitale, se schimba stema tzarii. Acvila de pe stema, capata o coroana (sunt sigur ca-i lipsea).
  Ce-i trebuie chelului? Tichie de margaritar!

  00
 6. Frontal Dacia arata super, parca ar un vw.

  00
 7. Ce dracu s-a întâmplat cu copacii ăia? Ce furtună a fost aia? Wtf??? Damn, nature, you scary.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile