Scapă și de lucrurile pe care nu le mai folosești…

Într-o vreme, făceam pe aici liste cu lucruri pe care le vindeam eu sau alții, dar în ultimul an nu am mai făcut pentru că fie le vindeam prin prieteni, ba le făceam cadou. Am avut o situație în care, într-o seară, obosit fiind, dau de un tab cu un coș de cumpărături plin. Conștiincios, achit, fără să îmi dau seama că mai cumpărasem aceleași lucruri cu câteva ore mai devreme. Și m-am trezit cu două din fiecare, că la chinezi merge mai greu cu anulatul.

Revenind la subiect, în ultima vreme n-am mai făcut asta pentru că mi-a fost mai ușor să le scot pe OLX. Acum, de pildă, am scos un DimeCard și niște căști.

Și se vând relativ repede, pentru că, odată cu unirea OLX-Tocmai, s-a mărit numărul de cumpărători. Ce mă uimește la site-urile astea de anunțuri este oferta mare de servicii: am găsit oameni care să transporte moloz, am găsit instalator și zugrav. Unii pun ei anunțurile, alții își pun copiii să facă asta, dar e foarte tare să vezi că se folosesc de o unealtă ieftină și la îndemână, telefonul mobil, pentru a publica anunțuri și a-și găsi de muncă.

garage-sale

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. si iti merita sa vinzi DimeCard-ul pentru 5 lei? (30-25 livrarea)

  00
  • livrearea muuult mai scumpa. mai pune asa… 100 lei. bai frate, de unde le scoateti?

   00
  • Ionut, am dreptate cand zic ca nici macar nu ai incercat sa dai click acolo unde scrie „Livrare cu verificare”? Iti lua 5 secunde si aflai de unde a scos Laci suma de 25 de lei, dar nu, a trebuit sa faci pe desteptul, ca doar ai acces la internet si stii cel mai bine cum se misca lucrurile in tara asta.

   00
 2. De cat timp sunt folosite moderat? De casti zic.

  00
 3. NOU
  #6

  Hihi, efectul unui articol scris de un blogger de top este ca, desi iti pui intrebarea ”Este advertorial sau experienta personala, sau putin din ambele?”, răspunsul este irelevant si apreciezi articolul :D.

  00
 4. boss, (p)-ul e unul dintre lucrurile pe care le apreciez la blogu’ asta.

  „Și se vând relativ repede, pentru că, odată cu unirea OLX-Tocmai, s-a mărit numărul de cumpărători. ”

  https://www.youtube.com/watch?v=fh53-EeVu6k

  00
 5. Aham … si articolul asta nu are nicio legatura cu campania OLX pentru blogerii vedeta, dap … altfel dadeai link catre contul tau original OLX nu spre cel creat special luna asta …

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube