New media fun #30

Am lăsat la final o chestie amuzant de tristă: Attila Biro are păreri. Trecem peste ideea că un reporter de la Hotnews acuză pe altcineva de furt, ceea ce e al naibii de ironic. Am purtat o corespondenţa cu dumnealui, în încercarea de lămuri cele două probleme stringente, şi anume sursa pozelor şi traficul făcut pe seama lor. Dacă la sursă a fost uşor (aparent, nu toată lumea ştie că agenţiile de piar fac poze produselor, in acest caz femeilor, şi le trimit tuturor, existând zeci de bloguri de monden care cu asta se ocupă), la trafic a fost mai greu. Am încercat să aflu cât trafic am făcut, dar n-am avut succes, aşa că am schimbat foaia şi l-am lămurit eu: cel mai traficat articol cu sâni de săptămâna asta a are în jur de 3.000 afişări, de patru ori mai puţin decât cel mai traficat articol cu text, şi se află pe locul 36 in lista articolelor traficate. După care am trecut eu la atac, încercând să ii explic că munca lui e plătită din furturile pe care Hotnews.ro s-a clădit. N-am avut succes. Nici cu sublinierea că ii comentează ciorditorul Dan Popa pe facebook n-am avut noroc. Ce naiba, eu n-am pus sursa la poze şi am dat sentinţa onlineului, sunt nasol că pun pe toată lumea in aceeeaşi găleată. E adevărat, Attila Biro nu fură, dar uită că stă în cocină cu porci şi e plătit din banii pe care aceştia ii produc, deci a se da curat e un pic prostie şi un pic mai multa ipocrizie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. #8,asa ai un talent in a-ti face ‘prieteni’ 😐

  00
 2. să-mi, bag, pla, câte, virgule, are, băiatul, de, la, forumul, bmw, în, el. În rest, frumos eseul de clasa I.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,oneone,,,virgulăvirgulăvirgulă

  00
 3. mihai, asta pentru că sunt un tip simpatic.

 4. Super genial editorialul. Mersi Zoso 😀

  00
 5. e asa de execrabil si jenant editorialul ala incat in semn de protest mi-as busi bemweul de toti perapetii pana-i ies din cap aerele literare.. singura problema e a nu mi-am luat inca bemweu, cine ma imprumuta un pic?

  00
 6. Domnul Virgula e teribil de suparat. Poate ca are o parere bine infipta dar voma de virgule imprastiata peste tot iti lasa impresia ca el doar n-a apucat sa fure de la patron pe cat altii.

  00
 7. cei mai tineri (…) nici macar nu stie

  00
 8. Ăla de pe CG e epic 🙂

  00
 9. Editorialul ăla mi-a înseninat ziua.

  00
 10. Domnul respectiv [virgula] are dreptate. E pacat ca n-a fost mai atent la lectiile de limba romana si de gramatica si nu stie ca nu se foloseste virgula intre subiect si predicat.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube