Dragă Raluca Mateiu de la Internetcorp

Mi-a plăcut foarte tare ce ai spus pe tema programatic. Și pe tema plăților la 6 luni. Pari o fată isteață. Dar uite un pic cum se vede din partea cealaltă a ecranului:

 1. ai terminat comunicare la SNSPA și în 5 ani ai ajuns CEO-ul unei companii la care te-ai angajat pe post de redactor. ceea ce îți spui tu ție și spui și altora e că ai pornit de jos și au reușit, deci admirabil. noi, restul, vedem că erai singura care avea chef sa ocupe poziția de CEO la o companie pe care acționarii încearcă să o vândă de vreo 4 ani sau mai bine. ai cumva idee de ce vor să o vândă? cumva pentru că…
 2. InternetCorp e un publisher prost, deci nesustenabil. a fost prins de nenumărate ori făcând spam și cumpărând trafic. articolele de pe portalul de business wall-street.ro sunt scrise de studenți fără experiență, nu au consistența care să atragă public bun, deci o ardeți la kilogram. de kudika și alta manele nu mai zic, ați avut la un moment dat 3-4 siteuri de femei, unde plimbați același public adunat și adus prin email spam.
 3. mai țineți minte când kudika avea 120.000 membri și doar 8.000 activi? de unde să fie restul? ai cumva idee?
 4. o pagină wall-street.ro are 1,4 mega fără reclame și doar 13 trackere. cu reclame, are 3 mega și se încarcă în 11 secunde. în 2016. de ce crezi că e nevoie de atâtea trackere? exact, pentru că e conținutul prost.

Vezi tu, Seceleanu nu era tocmai cel mai deștept tip din online, nici de obicei, nici când te-a pus CEO, de aceea îți dau eu un sfat: pune la punct șandramaua și apoi întreabă-te de ce nu faci bani cu ea. Pentru că, în starea în care e acum, nu are rost să te plângi că e greu și că nu găsești un fraier să o vinzi.

 

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

 1. mda, vorbeste prea repede

  00
 2. Tie nu ți-a dărâmat prejudecățile … mission accomplished

  00
 3. e buna!

  00
 4. Are o voce de-ti vine sa-i dai numa cu dosu palmei…

  00
 5. Articolul asta l-ai scris ca sa fie scris… 3 din punctele alea se refera la trecut sau la cum a fost angajata, ce legatura au cu „pus la punct sandramaua”?

  In plus, a vorbit despre cu totul altceva in interviu, nu despre vandut. Cumva se regasesc in interviu niste teme cu care si tu erai de acord in principiu (mancatoria din industrie, de exemplu), dar pe alea pare ca nu le-ai prins…

  00
  • degeaba dacă suntem de acord dacă nici din postura de CEO nu facem nimic.

  • Sa știi, Vali, ca probabil tocmai ca e CEO se frustrează mai tare pentru ca nu are pârghii sa facă sa meargă treaba. Nu știu pe unde ai lucrat dar sa știi ca sunt destui tovarăși care nu lasă omul angajat sa facă ceva bun și durabil, care se caca pe ei la bani, care nu angajează oameni pe bani ok. Normal ca vin doar studenți neexperimentați când salariile oferite probabil sunt mici. Și probabil degeaba le spune ea ca trebuie sa schimbe ceva când ăluia puțin îi pasa, el.doar vrea sa cheltuiască doar foarte puțin pana reușește sa vândă. Degeaba ea vrea dacă nu are echipa buna cu care sa lucreze. Poate nu are mana libera. Dar în același timp poate nici nu știe de unde sa înceapă. Sau nu ar tb sa accepte slujba dacă vede ca nu merge sa schimbe nimic. Am senzația ca e totul amestecat. Un singur on nu poate dărâma totul dacă cei de mai sus îi blochează inițiativele. Eu nu o știu și nu îmi dau seama cât și ce poate.

   00
  • ea e CEO din 2014. în doi ani ești ori la bal, ori la spital. dacă vrei să schimbi și nu poți, ești fie laș, fie parte din problemă, deci n-ar trebui să te plângi.

 6. I’d hit that. :D In rest vorbeste chestii de alaltaieri dar ne ofera o imagine de amsamblu: ii manca google si fb. Sunt deja morti si inca nu-si dau seama.

  00
 7. Hai mai Vali… iar te-ai trezit suparat de dimineata, ai clipocit pe taste-> publish si apoi ai plescait satisfacut „na, i-am tras-o si asteia”
  This is not sex!!!

  00
 8. Kudika… numai pentru ka se skrie asa, deja mi se pare de kokalari cu pretentii. :)
  Hai sa vedem primul titlu de pe site, azi: „5 carti care i-au schimbat viata Andreei Antonescu”
  Andreea Antonescu… e din trupa aia de… fete?
  E lumea interesata de ce citeste „savanta” asta?
  Kudika… la ce publik au, ce vrei?

  00
  • NOU
   #14

   kudika e siteul unde fetele se invata intre ele cum sa faca deepthroat partenerului doritor si ce sa faca atunci cand au scurgeri galbene. plm.

   00
 9. NOU
  #15

  Eu cred ca duduia asta are potential.

  00
 10. ceo schmeo

  00
 11. hai ca din februarie 2007 pana in septembrie 2014 nu-s chiar 5 ani.

  00
 12. Cati angajati are corporatia la care este CEO aceasta doamna ? Ce buget anual ? Am numarat 11 oameni in „echipa de management”. Pe linkedin vad 36 de angajati, dat fiind domeniul de activitate presupun ca sunt toti. De vre-o 4 echipe asa. Pe IT presupun ca au un CTO si doi baieti la suport. Pe economice un CFO si cineva la contabilitate primara.

  Sunt destul de subtil?

  00
 13. Miștoo… „vom vorbi despre etică și business” exact punctele forte! :D

  00
 14. nu-mi dau seama unde i-a disparut buza superioara. adica fara ea, cred ca-i mult mai greu sa o sugi bine.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube