Cum faci fidelizare şi succes online

Dpdv a comentariului legat de ceea ce este intitulat SEO spam, in ultimele 3 luni mai putin de 14% din vizitele inregistrate pe Kudika au provenit din motoare de cautare, procent care implica un grad mare de fidelitate a targetului, reflectat, credem noi, si in demograficele utilizatoarelor noastre vs other players.

Mihai Seceleanu, InternetCorp.

Grad mare de fidelizare, da? Haideţi să ne uităm la statisticile SATI la cum stă treaba cu fidelizarea, că poate învăţăm ceva nou.

 kudika

Ghiciţi în ce zi nu se trimit newslettere.

Aşadar, avem o fluctuaţie din aia sănătoasă. Şi mie îmi scade traficul în weekend, dar nici chiar aşa de drastic. Probabil pizduţele care se dau pe kudika sunt în weekend la munte cu şefii care intră pe wall-street, şi nu la birou să verifice mailurile primite de la Liviu Dumitraşcu. Cum, nu ştiţi cine e Liviu? Toata lumea care are un cont de mail ştie cine e, deşi nimeni nu l-a văzut la faţă. E nenea ăla care în fiecare zi asasinează pe toată lumea cu sute de mii de oferte de joburi. Asta e mai puţin important, cum la fel de neimportantă e perioada în care ejobs erau în creştere şi cumpărau adrese de mail la kil, în scopuri de binefacere, desigur.

Bun. În newsletterele ejobs apar tot felul de mizerii. În cele trimise gagicilor e o coloană în partea stângă în care apar subiectele de pe forumul kudika. Şi aşa se face fidelizarea! Nu cu conţinut bun sau cu redactori deştepţi, că dacă aţi citit articolele kudika sau wall-street v-aţi întrebat dacă sunt scrise de oameni sau de cimpanzei,  ci cu spam pe mail şi cu băgat pe gât şi alte siteuri celor deja abonaţi la unul din ele.

Aceeaşi metodă o foloseşte şi rol.ro. Ferească să fi trimis vreodată o felicitare prin ei, eşti marcat pe viaţă cu spam de la vremea.rol.ro, femina.rol.ro, business.rol.ro şi alte rahaturi. Trebuie să o înjuri un pic pe tîţoasa de marketing menegeriţă ca să te scoată din spamlist newsletter.

Cine creşte internetul românesc? Spammerii! Sau, altfel spus, nu spamezi, eşti prost!

Results 1 – 10 of 1,920,000 Romanian pages from kudika.ro

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Noi, ca mandra tara, nu avem nici o agentie de control ? Fiecare face ce “doreste” muschii lui/ei ? Chiar asa degeaba suntem ?

  Da-i, frate, o amenda sa se-nvete minte si ai terminat.

  00
 2. Unii dintre noi l-au cunoscut pe LD, si spameaza si live. Intrece marmota la invelitul in poleiala, de unde si succesul K.

  00
 3. @ds: Avem noi alte priorităţi! :)) Ţara arde de la criză şi noi vânăm după spammeri. :)) Da, ştiu, sunt oameni plătiţi să ne scape de el. Dar şi ei îs oameni… :))

  00
 4. spammingul e scirbos, dar atit timp cit o sa aduca lovele o sa tina bine mersi unfortunately

  00
 5. Rabda. E singura solutie. La mine merge, pana sambata seara.

  00
 6. Hai Gogu’ cu penalizarile!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.