Discrepanța dintre foto și foto

Mi se pare senzațional că publicăm pe social media absolut toate rahaturile și suntem în stare să facem 20 de poze unei mâncări absolut banale, dar când să dăm în chirie sau să vindem o casă sau un apartament băgăm 2 poze mișcate, pentru că toată lumea are timp de pierdut vizionând mizeria noastră.

The-Daily-Show

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. Am citit „diferenta dintre fofo si foto”. credeam ca va fi un acticol mai interesant.

    00
  2. Cred că-s oameni diferiți. Hipsterii cu mâncarea nu dețin locuințe.

    00
  3. Din cate am inteles in unele locuri sunt firme/studenti care se ocupa cu fotografiatul spatiilor. Acum nush daca nu isi permit agentiile imobiliare sa plateasca un pozar pentru ca au comisionul mic, sau nu prea ai la ce face poza.

    00
  4. Când mănânci în fiecare zi, prinzi experienţă, gândeşti încadraturi şi vrei să impresionezi. Nu? În schimb, când vine vorba de o „amărâtă” de casă, doar o agenţie imobiliară te poate salva. Serios!

    00
  5. Eu as fi deacord si cu „negatia”!
    Nimeni nu e interesat de mizeria de mincare a autorului pozei si nu mai faceti poze ultra-procesate si cu lentile wide chichinetzei voastre de case.

    Sau, (asta e cu puternica inspiratie animaloo)

    Nu intereseaza salata voastra vegie si nici nu ma intereseaza ca ati facut poze baii din 3 unghiuri wide astfel incit sa arate mai mare decit o buda din spatele curtii ;)
    Se pot combina doua poze intr-una si e super-ok!

    00
  6. Faza e ca aia care dau spre vanzare/inchiriere apartamente nu prea au facut poze la mancare, si aplicat filtre, erau prea ocupati sa faca banii ca sa detina acele spatii.

    Aia care fac poze, sunt cei care iau spre inchiriere/cumparare acele spatii

    00
  7. Care firme/care studenti ?! Pozele sunt primite de catre agentie de la proprietar sau facute de agentul in zona caruia se afla imobilul

    00
  8. Oamenii sunt in general superficiali si nu constientizeaza ca imaginea conteaza foarte mult, ca imaginea vinde.
    Cateva fotografii realizate corect din punct de vedere tehnic si care sa scoata in evidenta partile frumoase si avantajele respectivei locatii pot face diferenta dintre un anunt trecut cu vederea si unul care atrage clienti.

    00
    • Hmm pentru ca mai usor sa faci focus pe o farfurie decat pe n lucruri intr-o camera? (sau niciunul, dupa caz).Doar imi dau cu prespupusul.

      00
  9. Cel mai mult ma scot din sarite idiotii care pun anunturi fara poze sau cu poze irelevante. Cum pm poti cere 40.000 EUR pe un imobil daca nu publici niste fotografii care pot fi realizate foarte simplu cu un telefon de 100 EUR ?

    00
  10. NOU
    #12

    pentru că dacă casa lor ar arăta la fel de bine pe cât arată mâncarea banală n-ar mai avea probleme s-o închirieze/vândă! Așa mai bine să pună o poză mișcată, neclară în speranța că o să facă lumea să vină să vadă locația și acolo ” lasă că îl conving eu că nu e chiar așa de rău pe cât i se pare”
    Și acum offtopic, îmi place butonul de reply, chiar era necesar unul!

    00
    • @Toma Dumitru: am fost eu să văd o casă și starea acceptabilă insemna dușumea și humă. nu mai știam pe unde să fug și proprietarul era complet convins că mă face din vorbe.

  11. Pe mine ma enerveaza anunturile pentru spatii comerciale care au o poza cu baia…si cam atat.
    Parca ar inchiria buda publica…spatiul din jur e la pachet sa nu te ploua.

    Sau anunturi unde la sfarsit scrie: pozele nu sunt reale. Si atunci la ce dracu le-ai mai pus…..

    00
    • Pentru că lumea se uită în special la anunțurile cu poze. Mai multe poze, mai multe șanse :-)

      00
  12. este o oportunitate ca voi sa oferiti un serviciu mai bun decat concurenta.

    00
  13. pozele detaliate/bune arata jegul din casa.

    00
  14. Oamenii nu-s educati si nu au cultura imaginii, decat cea publicata in ziare, la TV sau bannerele de pe blocuri. N-au habar ca pot castiga daca investesc intr-un fotograf care sa se ocupe de spatiile lor, in primul rand pentru ca este UTIL sa vezi imagini cu spatiul care te intereseaza si-n al doilea rand, daca-s bune fotografiile adauga valoare spatiului, etc.

    Democratizarea acestor tehnologii a facut ca ele sa fie desconsiderate si tratate ca fiind banale; a se recunoaste stilul „pot si eu sa fac asa” (dar nu face)

    Cateodata diferenta o face o serie de imagini decente.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube