despre monitorizarea blogurilor

Aş putea demonta bucată cu bucată ce ai scris tu acolo, Horea. N-o fac. Fac doar ce am făcut când m-ai dat prima oară afară de la seminar. Îţi dau un capăt de aţă şi te las să te decizi dacă te spânzuri cu ea sau mergi pe fir…

poti sa faci trafic cu continut propriu, fara sa furi? cine face asta? cine fura si in acest caz nu are niciun merit decat ca este un hot harnic si priceput si da copy/paste repede.

hotnews.ro
ziare.com
bestmusic.ro
ardeimedia.ro
emag.ro
gsp.ro
softpedia.com
romantica.ro
radio21
onlinesport.ro
radio guerilla
realitatea.net
cronica carcotasilor
jurnalul.ro
erectii formidabile.ro
underclick.ro
mircea badea

Fă-le ceva ăstora şi după aia mai vorbim de monitorizarea blogurilor.

Nu sunt contra că mi-e frică de o monitorizare, mi-e frică de preluarea ei de către presă şi interpretată aşa cum ştiu ei mai bine, adică prost. Singurul lucru bun care va ieşi de aici e menţionarea numelui Horea Bădău sau ASCMedia, care e de fapt scopul acestei harababuri. Din nou, asta nu va însemna nimic bun pentru bloggeri. Si iar va trebui sa o luam de la capat, cu credibilitate si alte tampenii.

Eu unul am învăţat câte ceva în ultimii 2 ani. Şi sper că şi unii dintre voi, cei care veţi da un vot de blam „monitorizării” să fi învăţat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. da, blogurile n-au nevoie de asta, cat timp sunt privite ca gunoiul webului…

  00
 2. in numele studentelor de la fjsc, nelasate inca insarcinate si deci cu slabe sanse de a lua licenta macar cu 9.50 ii sugeram sa se spanzure

  00
 3. altii care n-au descoperit cum functioneaza de fapt…trist!

  00
 4. Mai astept sa se mai zbata vreo 2 saptamni si apoi sa se linisteasca

  00
 5. Astia sunt bolnavi..frustrati..de abia acum am citit ce-si propun sa faca…Cred ca strugurii sunt atat de acri pentru ei…

  00
 6. romanu a copiat, copiaza si va copia in continuare munca altuia, pentru ca „daca imi place de ce sa nu pun si eu la mine?”

  00
 7. Mare dreptate ai ca, daca scopul lor era unul bun, incepeau cu presa mare din tara, care fac la fel. Si vad foarte bine asta ca unu care ma aflu la Madrid, cititind si colo si colo, dupa o zi si ceva vad in romania aceleasi stiri, uneori interpretate gresit din pricina incompetentei ….

  00
 8. Aceasta este noua inchizitie a blogosferei? Sa-mi trag una. Poate monitorizeaza si http://www.andaa.ro. Este aberant. Cel putin ca metoda de lucru. Interesant ce va urma. Zoso la plagiat pe piticul si Ulmanu pe Boioglu.
  Ce inseamna drepturi de autor? Daca am aflat de pe Pro Tv ca Patriarhul a murit trebuie sa scriu pe blog despre asta citand postul din Pache Protopopescu?

  00
 9. nu, ma pot spanzura singur, n-am nevoie de ajutorul luzerilor.

 10. Si Antena 3 VDT, care pune zilnic poze cu tot felul de femei dezbracate, majoritatea scanate din Playboy-uri straine (se vede hartia indoita la scanare) , ar trebui sa fie pe lista aceea. Macar bloggerii (unii din ei) mentioneaza sursa de unde au luat un material, eu am inceput si la imaginile gasite cu Google Images sau posterele de film sa zic de unde le-am luat, ca asa mi se pare normal.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

ce este un seducator