nesimţirea e mare. serios.

Via clickio am aflat de erectiiformidabile.ro, o labă de site. La propriu.
Pentru că…au nesimţirea de a brăndui, într-o campanie ce se vrea cool, chestii care nu le aparţin. ca asta. Românesc, nu? Ce să mă mai mire, e făcută de cineva de la underclick, despre care am mai scris acum un an.
Campanie virală pe naiba!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. chiar ca e o feltzie de site..

  00
 2. Mie mi se pare o facatura de site, o adevarata rusine …

  O gramada de chestii (poze, animatii, jocuri, etc) ciordite de pe internet trantite gramada fara nici o logica ca sa iasa ceva ce numai viral nu poate iesi ..

  In plus una e umorul inteligent si altceva e nesimtirea, tzaraneala si obscenitatea.

  Nu inteleg extazul lui Ionut Oprea, pentru ca felicitarile lui efectiv il descalifica ca si om cu bun simt.

  Ma rog, o avea o obligatie vis-a-vis de geniul creator care a „realizat” (a se citi carpit) aceasta tentativa de site corporate :-)

  00
 3. pahomi, welcome. :)

 4. Dle Pahomi,

  Nu va cunosc personal, desi ne-am intersectat, probabil, pe holurile netBridge/vodanet/ activesoft, in vremea cand eu lucram la netBridge.

  Cu toate acestea, este a doua oara cand ma acuzati direct, acum de „lipsa de bun simt”, iar data trecuta, de „lipsa de deontologie”.

  Avand in vedere ca nu ma cunoasteti, si ca n-am avut niciodata ocazia sa schimbam vreun cuvant, cred ca asta spune mai multe despre dvs decat despre mine.

  Si nu, nu am nici o legatura cu underclick.ro, sau cu Claudiu Gamulescu.

  Referitor la discutia de azi, in momentul in care zoso si-a spus parerea, am hotarat sa completez ceea ce publicasem deja cu explicatii suplimentare.

  O zi excelenta,
  Ionut Oprea
  Director de comunicare
  MediaPro Interactiv

  00
 5. Draga Ionut,

  Semnezi cu functia de director de comunicare pentru a parea mai interesant sau pentru a arata ca declaratia ta exprima punctul de vedere al MediaPro Interactiv?

  „Campania virala a anului … este http://www.erectiiformidabile.ro, realizat de Claudiu Gamulescu – Underclick.ro pentru brandul Entran de la Ozone Laboratories. Felicitari!”

  Multumesc frumos.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.