Cum cumperi toate ziarele

Consiliul Român pentru Publicitate va trimite, mâine, o adresă către Ministerul Educaţiei, pentru a se verifica legalitatea ofertelor de masterat ale Universităţii "Spiru Haret" care au beneficiat de reclame în cotidienele naţionale.

Preţurile reclamelor pornesc, în medie, de la 5.000 de euro pe pagină pe zi şi de la 900 de euro pentru reclama timbru pe prima pagină, tot fără taxe. Reclamele la programele de masterat de la "Spiru Haret" menţionează legea în baza căreia a fost înfiinţată universitatea şi arată pagina din Monitorul Oficial dedicată programelor de studii acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu.

De aici. Rau cu astia care nu iau bani. Fac reclamatii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

 1. Nu te supara, dar in cazul asta…au dreptate. Marii deontologi din presa scrisa i-au tocat pe cei de la Spiru, pe buna dreptate, si acum isi ingroasa conturile cu reclamele lor, si nu e asta. Problema e ca sunt programe de master neacreditate. Numai in Romania se poate intampla asa ceva. Sau poate-n India.

  00
 2. daca au acreditare de la o institutie din UE, superioara ARACIS-ului atunci sunt acreditate, statul nu intelege ca in UE se aplica intai legea adaptata in PE si apoi legile tarii respective

  00
 3. pai coruptia e in floare aici.
  exista mediul prielnic, politicieni corupti, oameni care-si incalca principiile [dar nici alea nu le mai au, ca cei 7 ani de-acasa cam lipsesc] pentru bani.

  00
 4. nici nu e scump………..Romanu pune preturile ca si in tarile cele mai dezvoltate …….da castigurile sunt in Romania ca si in Africa……….

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile