deontologia furtului la hoţnews

Dan Andronic e un om informat. Nu îmi place de el că a fost ziarist, dar e informat. Omul dă pe blog şi ştiri bune. Ştiri citate de presă.

Hotnews, pe de altă parte, sunt nişte hoţi ordinari, care fură şi modifică ştiri şi îşi aplică fără nici o urmă de bun simţ eticheta "exclusivitate" sau "au declarat în exclusivitate pentru hotnews.ro". Când vedeţi sintagmele astea, să ştiţi că e o ştire furată din alte părţi.

Să exemplificam. Prima ştire, Mitrea la primărie.

Andronic 12.37. Hoţnews 13.50. Băieţii nu dau surse, dar mă îndoiesc că vreun coinac (ştim că tu eşti, degeaba te semnezi C.I.) de la siteul de ştiri nr. 1 a aflat ce s-a discutat la PSD.

Miron Mitrea va candida la Primăria Bucureştiului! Uau…

12:37 4/6/2008

Vă povesteam de Mr Surpriză din partea PSD. Altul decât Oprescu. Azi am aflat! E oficial: Miron Mitrea. Ce părere aveţi? Cresc şansele PSD?

Mitrea va fi candidatul PSD pentru Bucuresti

13:50 4/8/2008

La doar citeva ore dupa ce PD-L a anuntat oficial candidatura lui Vasile Blaga la primaria Capitalei, liderii PSD au luat decizia de a-l nominaliza pe Miron Mitrea.

A doua ştire. Guşă e vizitat de Hrebenciuc şi Mitrea.

Andronic 10.48. Hotnews au schimbat data. În feed mi-a apărut la 23.20, iar azi apare 19.20 ca oră de difuzare a ştirii.

Cosmin Guşă a fost vizitat de Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea. La sediul PIN.

10:48 4/9/2008, Dan Andronic,

Luni, pe la prânz, la sediul PIN de pe Ana Ipătescu s-au prezentat Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea. Pentru o întâlnire cu Cosmin Guşă. Scopul întâlnirii a fost încercarea de a-l atrage pe Cosmin Guşă de partea PSD. Potrivit sondajului CURS realizat de PSD, liderul PIN are 9-10 la sută din voturi şi poate fi un factor decisiv în campania electorală pentru Primăria Capitalei. Mai ales pentru turul doi…

PSD l-ar vrea pe Gusa candidat

…cu Viorel Hrebenciuc si Miron Mitrea. Desi Gusa nu a vrut sa dezvaluie continutul discutiilor, a declarat pentru HotNews.ro ca "intilnirea a avut ca tema candidatura mea la primaria Capitalei". Gusa a precizat ca Mitrea si Hrebenciuc au venit la sediul PIN, iar intilnirea a durat doua ore. " Nu ne-am inteles si le-am urat sa-si re…

Cam asta e cel mai mare si mai important site de stiri din Romania. Furt si mizerii. Şi consultanţi de doi lei.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

  1. nu stiu cine e coinac sau c.i. sau cine-o fi, dar vezi ca ambele stiri de pe hotnews sunt semnate a. pora. adica andreea pora.

    00
  2. A mai avut una Magda Barascu, tot de la ei, care s-a “deplasat” la Londra copiind un articol de-al lui Razvan Rotaru de pe gsp.ro. Am postat la vremea respectiva, da’ nu vreau sa iau cartonas pt. “spam publicitar”, cum mi-a dat si Tolo ;).

    00
  3. Te asteptai la vreun CNN sau BBC?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.