Știrile zilei – 5 ianuarie 2021

  1. Oraș . Brunetă . Brunetă . Vulpe . Blondă . Apus . Lac . Galben . Apus
  2. Ministrul Finanțelor făcea reclamă la Huawei
    Pionii obișnuiți și-au făcut treaba în continuare și au lins și lăudat producătorul chinez pe unde l-au prins.
  3. Abia aștept plânsetele proprietarilor
    Pe de altă parte, vedeți că plânsul și așteptatul au dat roade? Așadar, mai bine aștepți și lăcrimezi decât să faci ceva, că până la urmă se rezolvă..
  4. Avem cuvinte noi în DEX
  5. La Tarom e mișto de tot
  6. Prețurile gazelor au crescut iar de la o zi la alta
  7. Legea e proastă, procedurile sunt proaste!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

74 comentarii

  1. Alta știre pandemica
    https://www.leparisien.fr/politique/emmerder-les-non-vaccines-recit-dune-onde-de-choc-apres-les-propos-demmanuel-macron-05-01-2022-BXOOLL5TZFAUHE6L3GIJ7U2JWM.php

    Literal președintele macron a declarat aseară ca „are chef” sa ii „rahateasca” pe nevaccinati. Trist. Nici măcar Băsescu nu se cobora la un asemenea limbaj.

    00
    • Pai adevarul ca deja am indurat prea mult ifosele astora nevaccinati.
      A trecut un an, toate teoriile conspiratiei au fost demontate si inca sunt retarzi care nu cred in vaccin.

      Cat sa mai ai rabdare cu scursurile astea?

      00
    • @vlad
      Dumneata îți permiți sa vorbești asa ca nu ești președinte.
      Ca președinte însă nu poți invoca faptul ca „ai chef” pentru a promova o lege.

      00
    • Cu ce folos un președinte care respecta protocolul a la carte?

      Mai bine un presedinte cu chef sa promoveze legi benefice, decat un miez protocolar ca al nostru.

      00
    • „Cu ce folos un președinte care respecta protocolul a la carte?”
      Ce sa îți spun? Ai grija ce îți dorești ca s-ar putea sa ți se întâmple.

      00
    • Macar presedintele lor nu e un gunoi tradator mincinos. Cu adevarat trist ar fi ca Macron sa ameninte acum nevaccinatii si mai tarziu sa ii bage la guvernare pt a avea o „majoritate solida”

      00
    • @anonim imi doresc un presedinte care sa puna interesul national pe primul loc si sa actioneze in acest sens, lucru ce nu se va intampla in curand.

      Imi place ca remarcam pe altii cand fac/zic lucruri deplasate, dar pe al nostru ca ne da mue din picioare nu.

      00
    • @Vlad: Demontate de cine? Sunt vaccinat inca de anu’ trecut din aprilie, adica cu prima ocazie, dar zau daca cifrele pe care le vad arata ca vaccinul ajuta la ceva. Uita-te la Franta cu 50 de milioane de vaccinati(doua doze) adica 74% din populatie si cu 270.000 de cazuri raportate INTR-O ZI! + Tie ti se pare rezonabil sa mergem toti de pe planeta asta sa ne vaccinam la fiecare 6 luni de teama unui virus cu care au murit 5.5 milioane de oameni in 2 ani de zile(multi cu comorbiditati si cu varsta inaintata), in timp ce DE FOAME au murit 18 milioane in aceeasi perioada de timp?

      00
    • @heto, daca nu este rezonabil, tu de ce te-ai vaccinat? Adica in momentul in care ai facut pasul acesta, probabil ca ai avut niste argumente, nu?

      00
    • @Andrei G: la momentul respectiv era vorba ca te vaccinezi o data(ma rog, cu rapel) si pe urma mai vedem cat dureaza, un an, poate doi… de asemenea la momentul respectiv marketing-ul spunea ca-l faci si nu te mai imbolnavesti, nu mai transmiti virusul si ca are o rata de succes >95%… acu’ e clar ca trebuie facut la fiecare 6 luni(ca atata duce), ca rata de succes e departe de ce s-a povesti, avem cazul gibraltar(unde au 100% vaccinati dintre care >80% au si booster) care ne arata ca virusul continua sa se transmite linistit in continuare(au 136 de infectii/zi la 34000 de locuitori, echivalentul in Romania ar fi 75.000 de infectari/zi cu 100% rata de vaccinare). Imi pare rau, dar cifrele nu sustin vaccinurile in momentul actual, mi-as dori sa o faca, ca de-aia m-am vaccinat, ca sa scapam de virusul asta, dar una e vrutul, alta e realitatea.

      00
    • @heto
      Problema ta pentru ce te-ai vaccinat sau pentru ce nu te-ai vaccinat. Dar ceea ce face macron în Franța (și probabil va fi copiat în toată Europa) este ca încearcă, nedemocratic, sa transforme o parte din populație în ne-cetățeni. „https://www.liberation.fr/politique/elections/un-irresponsable-nest-plus-un-citoyen-macron-en-zone-rouge-20220105_4BKGSHNEPBFBTH7NXPNXHW762A/” E greu de argumentat ca o persoana nevaccinata e iresponsabila deci nu mai poate fi considerată „cetățean”.
      Îngrijorătoare e aroganta cu care domnul președinte macron promovează niște legi pentru ca are el „chef” („j’ai très envie”). Asta nu e un argument nici științific nici democratic. Cine știe ce alte pofte ii vor veni domnului președinte.
      @vlad și celor care ii considerați pe cei nevaccinati „retarzi” și „scursuri” : aveți putintica răbdare. Pana în 2024 nu mai e chiar atât de mult… Ieșirea din pandemie e deja o chestie foarte complicata și din păcate pentru voi nu prea are legătură cu rata vaccinării, o spun chiar și aia de la Oxford (https://amp.cnn.com/cnn/2022/01/04/health/andrew-pollard-booster-vaccines-feasibility-intl/index.html). Important e cu câte libertăți vei mai ieși din pandemie, bineînțeles dacă supraviețuiești. Or, codul qr arătat peste tot și condiționat de booster nu prea e libertate. Sa ne auzim cu bine după 2024, sănătate!

      00
    • va inflamati aiurea. aia sunt in plina campanie, normal ca debiteaza si tampenii si exagereaza si socheaza. plus ca e foarte amuzant cat de tare ii apasa pe unii ce a debitat cineva undeva fara relevanta pentru ei.

      00
    • @heto demontate de cifre si studii.

      In prezent sunt mult mai multe cazuri raportate dar uite-te cate decese / cazuri grave sunt in comparatie cu alte perioade, cand vaccinarea nu era masiva.

      @anonim ce se intampla in 2024?

      00
    • @Vlad: Si ce zici, e natural ca dupa 2 ani de la inceputul unei pandemii numarul de decese sa scada? Virusul devine endemic, populatia a luat contact cu virusul si a dezvoltat anticorpi. Uita-te pe grafice si o sa vezi ca sunt similare(exemplu SUA vs Bulgaria) chiar daca SUA e la 60% si Bulgaria e la 27% rata de vaccinare. Ca vaccinul nu e chiar apa de ploaie? Macar atat, dar cand imi vinzi un logan, nu-mi spune ca-i ferrari. + ca la 600.000 cazuri in 2 zile in Franta(vaccinata 75%, cand studiile spuneau ca terminam cu pandemia la 70% din populatie „imunizata”) ma face sa spun – frate, asta nu-i vaccin, e sirop pentru imunitate.

      00
  2. ce tare, de azi nu mai sunt agramat ca scriu „înșeală”. ieri eram.
    cam asta-i faza cu cuvintele astea, daca le folosim gresit pana la urma vor intra in DOOM si pac.. apoi sunt corecte.

    00
    • De ce „afterschool” sau „breaking news” da, iar „uatever” nu? Dăcît întreb, ă?

      00
    • Alin, uat? :-)

      00
    • Realizezi ca intai a aprut limba apoi a fost documentata? Adica cartea aia e scrisa dupa cum se vorbeste nu invers.

      00
    • @m, conform statutului, rolul principal al Academiei Române constă în „cultivarea limbii și literaturii române, stabilirea normelor de ortografie obligatorii ale limbii române, studierea istoriei naționale române și cercetarea în cele mai importante domenii științifice”.

      Dacă unul dintre rolurile Academiei este stabilirea normelor de ortografie, înseamnă că are puterea de a decide dacă o anumită formă a unui cuvânt poate fi considerată corectă sau nu și astfel să ghideze dezvoltarea limbii române.
      Oamenii ăia nu sunt puși acolo doar ca să facă o culegere de cuvinte din folclor.

      00
  3. 7. bataia e solutia. sa se duca vecinii sa-l incinga putin, de vreo 2-3 saptamani spitalizare. la asa nesimtire…

    00
    • Un shiatsu cu bata de baseball si patura in cap. Cica revine spiritul civic de minune

      00
    • De ce bataie? Nu mai simplu vandalizate masinile, ca doar nu sunt ale lui, deci nu are cine sa faca plangere :)

      00
    • NOU
      #23

      E atat de simplu – toate masinile trebuie sa aiba RCA si ITP valabile atata timp cat sunt pe domeniul public. Nu au, se ridica pe loc. E foarte greu de facut o lege in sensul asta. S-ar elibera orasul de o gramada de harburi. Cand s-a dublat RCA ma bucuram crezand ca asta o sa incurajeze pe multi sa renunte la masinile vechi pe care nu prea le mai folosesc insa am inteles de la vanzatorii de RCA ca multi au ales sa mearga fara asigurare dupa ce au vazut preturile noi.

      00
    • @the real blue
      De RCA si ITP valabil ai nevoie DOAR in trafic.

      00
    • @marinel…nu.când sunt staționate pe domeniul public.

      00
    • @marinel, este pe domeniu public, ar trebui considerat ca esti in trafic.
      Daca ar exista o lege precum cea de care a spus @the_real_blue, s-ar elibera strazile de o multime de rable abandonate. Si nu ar mai fi nici probleme ca cele din articol unde scrie ca proprietarul muta masinile cu cate 1-2 metri si gata, nu mai sunt abandonate.

      In plus, daca totusi Politia chiar vrea sa faca ceva si nu are nicio alta varianta legala, poate apela la ADP care sa puna un semn de Stationare interzisa pe strada respectiva si apoi sa amenedeze proprietarul masinilor in fiecare zi.

      Sau daca intradevar este un pericol pentru pietoni care sunt obligati sa circule pe sosea, Primaria poate sa monteze stalpi pe marginea trotuarului care sa impiedice parcarea masinilor. Iar pentru cele deja parcate, se pune o atentionare in geam prin care li se cere sa le mute pana la data de ….
      Daca sunt tot acolo cand se incep lucrarile, se ridica si scapam de toata problema.

      Adica sa fim serios, solutii exista. Doar ca nu vrea nimeni sa se straduiasca sa rezolve problema.

      00
  4. well, niste benzina si dat foc. nu o sa il afecteze, nu sunt ale lui.

    • Eu mă gândeam că mai bine le ridică niște băieți noaptea. Că doar nu are cum să depună plângere că au fost furate, nefiind ale lui :D. Daca depune cineva plângere ai găsit proprietarul și ai pe cine sa notifici.

      00
    • Ar fi infracțiune plus pericol pt zona adiacentă.
      Să le „fure” oficial ziua cu o platforma și poliția lângă ei.
      Se vede imediat cine se revoltă.
      Oricum legea spune ca ok poți parca pe trotuar dar trebuie să asiguri 1m pentru circulație pietonală.

      00
    • Legea spune? In cazul asta, in cel mai optimist scenariu si tot e abuz de drept. Dar fiind in ro, cel mai bine si sanatos ar fi sa se aplice legea junglei.

      00
    • asta a fost si primul meu gand de solutie :) dar cam multe stiri recente cu focuri care au scapat de sub control si s-au intins mult peste intentia de inceput. cine stie ce butelii dubioase or mai avea cazanele alea

      00
    • NOU
      #32

      SAU, ca primar poti sa te sesizezi si sa montezi stalpi pe trotuar, FIX in zona aia!

      00
    • legea NU spune așa ceva, nu mai dezinformați

      este total interzisă parcarea pe trotuar, indiferent cât spațiu s-ar lăsa
      cu excepția trotuarelor unde sunt amenajate parcări, adică instalate semne P și marcaje

      00
    • @andrei, unde anume zice în lege de acel metru de care vorbește lumea? Ai cumva articolul de lege care spune fix asta cu 1m?

      00
  5. 1.2 Când văd țâțe așa mari, știu sigur că e Sciarra

    00
  6. 5. Mihăiță Ursu a terminat Universitatea Tehnică București, profilul înginerie la Facultatea de Geodezie și a făcut și Colegiul Național de Apărare.

    00
  7. 7. Adica acolo nu poate veni nimeni sa scrie cate o amenda pentru fiecare masina? Ca nu pare ca au lasat 1m de trotuar. Sau ridicate direct?

    00
  8. Neata Reddit

    Joe rogan cu Robert Malone, sters de pe YT constant.. daca intereseaza pe cineva care e problema cu vaccinurile.

    Pandemia s a terminat, scz baietii. Omicron e o laba, boala e endemica, v ati grabit un pic cu panica. Si totusi, faceti spume la gura ca nu ne vaccineaza armata pe strada, in loc sa recunoasteti ca n-a picat pe zar.

    Sanatate.

    00
    • Pandemia s-a terminat de cand a aparut vaccin si a ajuns la indemna oricui.

      Problema e ca economiile sunt afectate de astia care nu se vaccineaza si pe care statele nu ii lasa sa moara sau sa ii puna la plata pentru serviciile medicale.

      00
    • „Pandemia s a terminat, scz baietii. Omicron e o laba”
      Alt roman specialist in vaccinuri și imunitate. E ciudat citi sint in tara asta.

      00
    • Au observat și ei că, în afară de câțiva panicarzi mai creduli, de Omikron nu se mai sperie nimeni și au descoperit imediat o nouă variantă „IHU” B.1.640.2 în Franța.
      Vaccinele sunt comandate, comisioanele încasate, pozitia de putere a autorităților în raport cu masa de sclavi speriați e bună, așa că vor apărea noi variante de fiecare dată când este nevoie.
      Până nu vom începe din nou să tăvălim niște politicieni prin smoală și prin pene și să-i atârnăm prin piețe nu vom scăpa de pandemie.

      00
    • Pandemia s a terminat pentru ca virusul si a urmat cursul natural, a imbolnavit planeta si si-a pierdut potenta.

      Vaccinurile au fost o mizerie ineficienta din prima zi, ca sa nu zic daunatoare. Stiu ca te roade grav dar daca era asa, romania era cimitir iar restul tarilor „civilizate” erau top. Doar ca e invers.

      Fuguța la booster #5 sa scoti capu pe geam, sclavul meu.

      00
    • „Stiu ca te roade grav dar daca era asa, romania era cimitir iar restul tarilor „civilizate” erau top. Doar ca e invers.”

      E invers cind esti analfabet functional.
      Daca intelegi cifre (statistici) poti sa observi (inseamna sa vezi) ca e invers de cum e inversul tau.

      00
    • Matei, nu vrei tu sa te duci pe grupurile alea antivax sa iti versi laturile si sa ne lasi in pace? Merci.

      00
    • Pai Romania e cimitir.

      Verifica numarul deceselor din 2021 si compara cu media anilor trecuti si ai sa constati niste diferente ingrijoratoare.

      Dar se pare ca astia care sustineti cacaturile astea nu sunteti conectati la realitate, maxim la realitatea TV.

      00
    • Vlad, sunt conectați, dar sunt în două categorii mari și late

      1. interesați, gen garcea, care vor cu cinism să calce pe cadavre să le meargă lor afacerile, nu contează că mor oameni, dă-i dracu, să moară, așa a vrut dumnezeu

      2. proști, care cred că virusul nu există sau – la fel – sunt cinici și nu le pasă de moartea celorlalți, aceeași zicală, așa a vrut dumnezeu, nu te poți opune, bog pharma, conspirații

      00
    • De ce mi ar pasa de oricine altcineva in afara de mine si de cei mai apropiati mie?

      Imi vad doar de interesul meu si al familiei, restul pot sa crape ca berea acelasi gust o sa aiba.

      Toti suntem asa, doar ca voi mancati cacat pentru ca reddit

      00
    • @Matei pentru că nu ești animal

      Nu zice nimeni să donezi milioane ca Keanu reeves, sau sa cazezi aurolaci la tine acasă.. dar să îți pese de ceilalți în sensul sa faci minimul necesar, sa te vaccinezi, sa nu stai ca vita cu căruțul de supermarket in drum, sa nu parchezi pe trotuar, d-astea de civilizație…

      00
    • Matei, ar trebui sa iti pese macar de asta: sa nu imbolnavesti/omori pe cineva daca esti infectat si sa ai tu sau cineva din familia ta loc in spital daca isi rupe mana. Dobitocule!

      00
    • Familia mea e top, am trecut toti prin boala, nu ne am vaccinat niciunul, am fost in vacante aici, afara, baruri cluburi. Prietenii nostri vaccinati au covid a 2a oara acum.

      Am zis in primul comentariu despre podcastul cu omul care a inventat tehnologia mRNA si care spune clar ca vaccinarea in masa e o imbecilitate dar voi stiti mai bine.

      Marş roboții mei.

      00
    • Oana, mana rupta se trateaza la camera de garda, nu la ATI. sau mergem in privat ca nu suntem saraki.

      00
    • Malone nu a inventat tehnologia mRNA. Nu mai abera :))

      Although some involved in mRNA’s development, including Malone, think they deserve more recognition, others are more willing to share the limelight. “You really can’t claim credit,” says Cullis. When it comes to his lipid delivery system, for instance, “we’re talking hundreds, probably thousands of people who have been working together to make these LNP systems so that they’re actually ready for prime time.”

      “Everyone just incrementally added something — including me,” says Karikó.

      Looking back, many say they’re just delighted that mRNA vaccines are making a difference to humanity, and that they might have made a valuable contribution along the road. “It’s thrilling for me to see this,” says Felgner. “All of the things that we were thinking would happen back then — it’s happening now.”

      00
    • @Matei, inteleg ca tu ai trecut prin boala, nu te-ai vaccinat, dar esti in regula, nu ai patit nimic. In plus ai plecat fara probleme in vacante, atat in tara, cat si in strainatate si ai iesit si in cluburi/baruri.

      Tot tu ai spus ca nu iti pasa de nimeni altcineva in afara de tine si de cei apropiati.

      Atunci, daca tu oricum iti desfasori viata normal, de ce te freaca grija ca altii se vaccineaza? Adica daca ti tot nu iti pasa de mine, nu te afecteaza cu nimic daca ma vaccinez si ma imbolnavesc.

      00
    • Nu ma freaca deloc, asta e si ideea. Pe vaccinati ii roade si ma vor vaccinat fortat pentru ca din cauza mea nu ies ei din casa.

      In schimb, ma opun vaccinarii in masa pentru ca datele arata clar ca face mai mult rau decat bine. Iar cei care urla sa se vaccineze fortat sunt subumani, sunt mai jos decat un gândac sau un albanez, iar alora le doresc fix ce mi-or dori ei mie.

      Intre timp, eu o sa continui sa petrec in fiecare weekend si sa mi vad de viata ignorand total orice mandat/lege pe tema asta.

      00
    • @Matei, tocmai ai venit cu un comentariu din senin, comentariu in care militezi impotriva vaccinarii, dar tu spui ca nu te intereseaza ce fac ceilalti.
      Nu cred ca vrea nimeti sa fii tu vaccinat obligatoriu pe strada. Eu de exemplu sunt pro vaccin, dar nu sunt de acord ca acesta sa devina obligatoriu.
      Cred ca solutia cea mai buna consta in campanii de informare mai dese si intr-o transparenta crescuta legata de eficienta diferitelor seruri.

      00
    • Ce date arată că face mai mult rău decât bine? Vomele scoase pe grupurile voastre retardate de Facebook nu sunt date, sunt doar cretinisme din același registru cu „pământul e plat”.

      00
    • @flat https://youtu.be/iokS40RdWak
      @andrei g sunt cel putin 2 aici care fierb ca inca nu s a introdus v. obligatorie adica fortata din moment ce mi revoca dreptul la munca sau accesul in magazin sa mananc adica viata.

      00
    • @Mateo

      Pare ca pe tine te roade mai mult ca nu te mai lasă să intri unde ai tu chef.

      Dar, ca sa citez spusele unui mare om, eu sunt vaccinat asa ca mi se rupe ce te obliga alții sa faci, berea același gust îl are.

      Ai mei sunt bine, sănătoși, mulțumesc!

      00
  9. 4. „Afterschool”, „breaking news” și „all-inclusive”, introduse în noul Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, lansat astăzi oficial. Directoarea Institutului de Lingvistică al Academiei Române: A treia ediție DOOM are 3.000 de modificări – Edupedu.ro https://www.edupedu.ro/afterschool-si-breaking-news-incluse-in-noul-dictionar-ortografic-ortoepic-si-morfologic-al-limbii-romane-anuntat-astazi-oficial-directoarea-institutului-de-lin/

    = În unele industrii, nu ai alternative. Marketing, IT – dacă nu vii de la început și zici că un cuvânt trebuie tradus, e folosit exclusiv în engleză, și ulterior nu ai ce să îl faci decât să îl accepți. Degeaba zici că „da, ar merge tradus acest termen”, e prea târziu după ce lumea îl folosește. Și dacă DOOM ar zice altceva, nu ar conta.

    00
  10. @7 singurul popor, cel putin din Europa, care are expresia: csf ncsf

    00
  11. 3. stirea a fost ieri impinsa parsiv de gigi24 & co in forma „proprietarii nu vor putea sa vanda locuintele 25 de ani” si abia mai incolo ne anunta ca locuintele vor fi consolidate pe bani publici.
    Parea ca cine stie ce nenorocire i-a lovit pe bietii apropitari si nu ca se face o pomana si o praduiala din banu’ tuturor.

    sa-ti fie rusine gigi 24/tv! ‘ue!

    00
  12. Știu hoteluri și alte cladiri ale statului concesionate pe 99 de ani unde actualii „chiriași” fac ce vor ei (inclusiv piscină în restaurantul de la etajul I) așa că am râs la știrea aia că Geani nu își va putea vinde apartamentul.

    00
  13. 7. Daca apelai la cetateni minoritati civilizatia se inradacina inapoi in cartier si nu mai erau masini parcate pe trotuar

    00
  14. 4. Dovada, încă o dată, că Academia Română este condusă de dobitoci.
    Io-s convins că dobitocii ăia nu-s în stare să citească un text fără să se bâlbâie.

    00
  15. Care e faza cu scandalul Creative Monkeyz? Chiar intreb pe bune.

    00
  16. Ati vazut ca revolutia verde schimba lumea? Cel putin in Kazahstan a schimbat un guvern.

    00
    • Pe noi ne țin preocupați încă cu certificatul si pandemia și nu suntem atenți la decizii care deja se iau pentru agenda verde. Macron este pe ultima sută de metri a mandatului și a „trebuit” să facă declarații controversate, altfel după mandat o sa aibe probleme ca și alți predecesori, este doar o marionetă.

      00
  17. 7. Din ce scrie in articolul respectiv, inteleg ca daca vrei sa parchezi unde vrea muschiul tau si sa nu ai nicio problema, este suficient sa dai jos numerele de la masina. Si uite asa, pentru a te amenda si pentru a putea fi ridicata masina, este nevoie de o procedura care dureaza zile intregi.
    Pana cand da Primaria si Politia Locala anunt in ziar, tu ai tot timpul din lume sa te intorci sa iti iei masina de acolo.

    00
  18. If you “aren’t scared of COVID”, this thread is for you.

    https://www.twitter.com/IanRicksecker/status/1478611650760437765

    00
    • Eu când mă duc la un magazin de bricolaj mă duc cu lecția învățată și nu cer sfatul de la vânzători fiindcă ei recomandă întotdeauna ce au pe stoc și trebuie să scape de marfă, sunt curios cum procedează Vali, și da apropo de „vânzătorii” de sănatate, trebuie să scape de stocul de vaccinuri care deja sunt apă de ploaie pentru omikron, deci pe ultima sută de metrii se fac presiuni la nivel înalt pentru decizii controversate.
      În 39 defilau naziștii pe străzi și lumea îi aclama, erau „salvatorii neamului”, după 5 ani atârnau în streanguri la Nurenberg, la fel o să fie și cu apostolii pandemiei, o să vedem în câțiva ani anchete cu afaceri cu măști, vaccinuri, cu „influențe” la nivel guvernamental, etc

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.