Zăpada în drum?

zapada_in_drum

Mă gândesc că Ministerul Transporturilor ar trebuie să il angajeze pe Salam sau pe Guţă pentru un PSA. Ceva de genul “Meltene, noi abia am curăţat şoseaua, nu mai arunca zăpada în drum!”.

Că aparent e greu de înţeles, mai ales când ai foarte mult spaţiu la dispoziţie, ca meltenii din poză, ca nu trebuie să arunci zăpadă pe şosea, ci e mai uman să o aduni în grămadă într-un colţ sau într-o piramidă, ca în copilărie.

La fel şi cu dumbolerii din oraş, hai să o aruncăm pe stradă, că o topesc maşinile, ce dacă trebuie să încetinească când trece pe lângă fiecare meltean care şi-a dezăpezit maşina? E greu să o arunci peste maşină, în grădină dacă există, nu se face…mai bine în mijlocul potecii…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Era simplu. Deschideai geamul din dreapta si spuneai: „Boule! „Vita umana, daca derapez, iti rup capatana!” 🙂

  00
 2. Si eu am patit exact la fel. Da la mine ala nu se oprea din aruncat si mai venea si masina pe contrasens. Nici nu stim ce sa faci, ca daca te dai jos la el poate iti face ala cadou o luneta sparta cu o lopata inclusa in pret, si daca n-ai nici casco ai imbulinat-o.

  00
 3. Aşa se întâmplă peste tot în România.

  00
 4. Unele primarii chiar te incurajeaza sa o dai in strada. Daca o faci gramada cum spui tu si ar veni cineva sa o si ridice de acolo ar fi excelent, dar din pacate nu o ridica nimeni, se topeste si al naibii de greu si arata si urat ( mizerabil ).

  00
 5. Problema este valabilă în toată ţara. Un neam de PROŞTI!!!

  00
 6. Pai e nevoie si de accidente, nu? Trebuie sa traiasca si service-urile auto…

  00
 7. mama lor la toti!

  00
 8. Eh lasa ca mai este putin si se topeste toata zapada 🙂 .

  00
 9. Am reusit odata sa derapez super urat din cauza unor astfel de retardati , degeaba isi fac traba si dau cei de la drumuri cu solutie pe jos daca vine primata si isi da zapada pe sosea in strat de 3-4 cm ca ingheata , si e super cand mergi lejer 50-60 km/h sa intri pe o portiune cu gheata si sa te duci pe pla .

  00
 10. mai sunt unii care nici nu se uita cand arunca… niste tarani domle’

  00
 11. Dar cand aia de trec cu dezapezirea imping zapada spre marginea carosabilului, unde sunt parcate masini, masini care in urma operatiunii raman blocate, zapada ajungand chiar mai sus de manerul portierei, e ok?

  00
 12. 3 greseli pe „cuvant patrat”:
  – incetineasca cand
  – masinile […] cand trece
  – dezapezire
  Toate 3 pe acelasi rand de text. Textul isi pierde asadar orice valoare ar fi putut avea.

  00
 13. @vlad: chiar sunt curios daca ti se raspunde.
  In general, ceilalti sunt agramati. Daca d-l face greseli sunt la misto…
  Vezi articolul cu tipele de la RDS…

  00
 14. Mira-m-as daca vreun „coca” ti-ar semnala greselile…
  Dar ok, poate nu intelegem acelasi lucru prin „coca”. Eu ii inteleg p-aia de merg in tenesi si geci de piele cand sunt -10 grade afara si 3cm de zapada ca asa e „cool”. Tu ce intelegi?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.