Cum vrea Nissan să vândă mașini online

Grupul Renault Nissan a sărit să se laude că au făcut un site care nu merge jalnic și de pe care vor vinde mașini. Dacii.

Asta în timp ce eroarea asta cu Navarra e de câteva săptămâni așa. Mă gândesc că nu le pasă de Nissan acum, sau, cine știe, poate îl vând pe sub mână. Sper să nu se întrebe de ce nu prea e lumea interesata de mașina aia.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Firma lor de leasing nu mai are site de anul trecut de prin noiembrie-decembrie. Ia vezi https://suport.rcileasing.ro :) Nu răspund la mail, la telefon, am stat o dată că aveam o urgență de 3 ori câte 20 de minute pe fir, am impresia că mai au doar un robot care emite facturi la fraieri :D

  00
 2. Ne pare rău, ați intrat de pe IP-ul de blogger. Dacă intrați de pe IP-ul de vlogger , vă redirecționam direct la Mercedes-Benz X-Class, johnuțzule.

  00
 3. S-au dat toate bos!

  00
 4. Fii si tu intelegator, e o greseala nevinovata, din neatentie au vandut si pagina primului client care a cumparat o Navarra , la pachet, doua la pret de una, ca era superoferta.

  00
 5. Se vor vinde daciile doar daca preturile scad cu cat e comisionul dealer-ului. Daca vor baga acea suma in buzunar, atunci e fix pix.

  00
  • Oare cat e comisionul dealerului? Cat castiga la o masina pe care eu platesc 20.000euro?

   00
  • @Alin – poate fi oriunde intre 500 si 5000 euro, dar realist cred ca e pe la 2000 euro, adica 10% din cv masina. Din aia 2000, probabil angajatul ia 200 euro comision, restul intrand la dealer pt facturi, rate, salarii, etc. Oricum sursa principala de bani a dealer-ului e service-ul… la service-ul local dacia unde ma duc eu, service-ul e ft ocupat.

   00
 6. Eu am primit comunicatul cu cat vand pe zi. Am scazut zilele din unitatile vandute in total, nu mi-a dat ce trebuie si nu am publicat. In alta ordine de idei: e NAVARA cu un singur R

  00
 7. Sigur vrei sa cauti un Navarra? Sau doar piese?

  00
 8. Renault si-a luat-o in barba cu nissan-ul de nu se poate.

  00
 9. awww. au reparat. tănase, dai o bere!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube