Votați-l pe Mihai!

Trebuie să fiu atent cum scriu textul ăsta, că în doi ani Mihai mă va depăși la trafic și voi ciocăni la ușa lui ca să mă bage și pe mine în schemă când mai face campanii. Așadar, mergeți și votați-l la Webstock, că merită să câștige.

Pe el îl va ajuta, și la stima de sine, și la orice altceva. Eu am mai câștigat premiul ăla și știu că nu te ajută la nimic de fapt. Premiile astea așa se marketează, sunt un prestigiu, află lumea de tine, companiile, chestii, faci networking la eveniment. Doar că nu e chiar așa. Sunt 4 situații în care poți câștiga o campanie de pe urma acestui tip de premii:

 1. dacă compania oricum voia să lucreze cu tine, deci nu contează dacă ai luat locul 1 sau 4.
 2. dacă lauzi compania când te vezi cu oamenii de acolo.
 3. dacă mergi cu droage la afterparty.
 4. dacă te recomandă cineva. și aici merge și pe negativ, și pe pozitiv. degeaba ești tu cel mai bun, dacă treburile se rezolvă la așternut, aia e.

Orice altă situație este exclusă. Vă spun din experiență, nu merge să ai păreri sincere despre companie, nu merge să spui că orice campanie desfășurată vreodată de companie putea fi mai bună. Te descalifică. Da, în față toți vor spune că vor păreri sincere, dar prostul care le oferă pierde.

Și mai e ceva. Dacă nu văd numărul de voturi public, la fiecare eveniment cu votat, eu am dubii. Că am mai pățit. Pe mine m-au votat câteva mii de oameni și a câștigat cineva cu 1.000 unici pe zi, că merita mai mult. Sau, la fel, e topul bloggerilor, dar îl ordonăm alfabetic, că e de porc să fie agresivul ăla sincer primul mereu.

Asta e bula noastră. Vrem meritocrație, dar ne îndemnăm comunitatea să îl voteze pe Chinezu, că merită mai mult decât mine sau decât Mihai.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

103 comentarii

 1. Merci. Intrat și votat pe ultimul din lista :)

  Oricum, o mizerie tot sistemul de votare.

  Comentariu apreciat.7312
 2. Am votat pt ca asa mi-a spus sa fac influencerul favorit.

  Comentariu apreciat.6311
 3. Ok, înainte să votez, vreau să zic că lipsește de-acolo Cismaru, lipsește Arhi. Dar bine, e oricum măscăreală, hai, înțeleg, eu nu am ce căuta pe-acolo, dar Cismaru? Ce le-a făcut?

  În fine. Eu am câteva curiozități legate de bloguri, mai citește cineva „bloguri” în general, sau rubrica asta mai există doar pe bază de cine e prieten cu organizatorii, ca la podfest (se mai organizează comicăreala aia?)

  Comentariu apreciat.4314
  • Prin 2012 aveam în predecesorul lui Feedly categoria bloguri ro, cu vreo 10 bloguri cel puțin. Încet încet am scos de acolo câte un blog, până când rămăseseră acolo doar Zoso și Petreanu. Am șters categoria și scriu eu de lăbuță zoso.ro de 2 ori pe zi

   Comentariu apreciat.314
  • Cum naiba apare Chinezu’ pe lista aia?

   P.S.
   L-am votat pe Zoso, avem (si vom avea tot timpul) nevoie de adevarul spus pe șleau.

   174
  • cismaru si-a tras peleul luni intregi de manafu si toata camarila care mancau cacat de clubhouse

   11
  • și eu am făcut asta. clubhouse a fost o bășină. plus, eu mi-o bat și de protejatul lor că era cu droagele în nas pe ici-colo.

 4. e la început, dă-i un pic de timp.
  also, nu trebuie să-ți placă toate articolele lui.

 5. Apăi dacă și Vasilescu mai e la început … a schimbat dOo rânduri de plete dalbe de când practică bloggingu’ & dictatura 😜

  Comentariu apreciat.1728
 6. Au preluat obiceiurile „frumoase” din politica, totul pe „meritocratie” sau ceva de genul.
  L-am votat pe un nene Vali Petcu ca am auzit ca scrie ok de prin 2010 de cand il urmaresc :D

  Comentariu apreciat.478
 7. De acolo am aflat de eveniment și…te-am votat pe tine 😄
  Mă rog, pe atunci nu știam că nu te interesează subiectul, da’ e prea târziu 😜

  Indecis. Tu ce zici?266
 8. Votat Zoso!Il citesc si pe Vasilescu, dar Zoso a facut diferenta. Imi incep dimineata cu cafea si postarile lui, pana se trezeste bebele😀Eu vreau sa schimb trendul intre mamicile in concediu crestere copil- citit blog si comentarii aferente vs Neata cu Razvan si Dani👻

  Comentariu apreciat.4615
 9. E cel putin dubios cum bloguri inactive sunt acolo. La urechile mele au ajuns niste informatii, cum ca poti ajunge pe lista si cu 100€, nu conteaza sa fii votat.

  Desigur, comentariul asta va sterge orice speranta sa mai vand advertoriale pe bani cinstiti!

  Comentariu apreciat.453
 10. Asta imi trezeste amintiri.
  Remember Top100.r o ?

  Cand te chinuiai sa ai voturi, iar liderul (Atomic) avea un gateway pe post de index sub forma de tabla de sah.
  Aveai 50% sanse sa intri pe site sau sa ii votezi in top100.
  Pe site intrai ca sa dai dedicatii la TV.

  202
 11. Total de acord cu @Tinky,

  Plus injuratul gratuit în comentarii. Ok, și aici când nu pui virgulele acolo unde trebuie ești tras de mâneca.

  Dar, sa fii catalogat drept imbecil, analfabet funcțional și, în general, o scursura umană pentru ca nu ai făcut un acord, aici nu mi s-a întâmplat.

  Comentariu apreciat.14320
 12. Te-am votat.

  184
 13. Stii ca o astfel de șușanea e un bullshit sinistru cand vezi ca nu apare nicaieri Lenghel desi face 50K views si 700 comments in 15h.

  Comentariu apreciat.389
 14. Too late, te-am votat acum 3 zile.

  Btw, care este metodologia prin care se fac listele de votare? Se înscrie fiecare participant voluntar sau webstock ii selectează pe baza unor criterii? Dacă răspunsul este a doua varianta, care sunt acele criterii?

  195
 15. hahahahah, se poate vota de 10 ori per IP cu email temporar diferit;
  ce mizerie

  Comentariu apreciat.393
 16. „nu merge să ai păreri sincere … Te descalifică. Da, în față toți vor spune că vor păreri sincere, dar prostul care le oferă pierde.”
  Aveam nevoie de sfatul asta cand am intrat in corporatie ca ITst.

  Comentariu apreciat.554
 17. Votat, ultimul din lista.
  La webstock 2013 am auzit prima data de zoso. Chiar eu i-am pus prezentarile (eram baiatu’ cu mingea). 😅

  Comentariu apreciat.336
 18. @Nancy – eu nu citesc acel blog pentru că articolele par pastelate și întinse fortat iar tonul cumva pretențios pe când secțiunea de comentarii este exact ca un grup de mămici de pe FB.

  Comentariu apreciat.10714
 19. hai că suntem bine.

  nu doar că ați început să-l înjurați pe Mihai, dar ați început și să mă votați pe mine, deși eu am zis că nu vreau asta. ne înțelegem de minune.

  • No așe’… am să fiu eu prostul de serviciu, pentru cei nu-l cunosc pe Gușpiț-ul apropritar vă recomand măcar să dați click și să citiți toate link-urile din meniul blogului – ar fi un început. Dacă tot te-ai înscris, nu avem cum să nu te votăm chiar dacă n-ai cerșit ca alții și chiar dacă știm că ai mai câștigat. Dacă n-ai fi fost tu, ar fi fost ca la prezidențiale sau parlamentare și eu mi l-aș fi dorit cu ardoare pe E. printre participanți. Dacă nu ai fi fost printre participanți atunci și tu și Arhilă ar fi trebuit să fiți în juriu. În juriul ăla 90% sunt pițipoance și pițiponci, ca să nu mai zic că în regulament e plin de criterii extraordinar de foarte precise de departajare… sper ca măcar berea sa fie rece la fața locului nu de alta dar vă invit să aruncați un ochi pe prețul biletelor sau invitațiilor care preț se va tripla pe piața neagră 😎. S-auzim numai de bine!

   Indecis. Tu ce zici?237
  • Basilson a zis că se supără ușor (cumva, și blogging-ul e o formă de terapie, bănuiesc) dar crede că dacă îl contrazici, ai ceva cu el, îl iei de prost sau fraier. Ce dracu’ trolleală să fi îndurat de pe FB, sau la „cooperativă”, sau blog, să ajungă să te înjure dacă nu e ca el. Acum să spun că, poate, se simte sugrumat din cauza succesului, oarecum recent, din ultimii 3-4 ani? În regulă.
   Nu-l condamn dacă (mai mult ca sigur) este și pe fond emoțional recent.

   Oamenii în grup sunt siniștri dacă-ți sunt clienți. OK. În momentul în care ai un locșor online de-al tău, cumva trebuie să-ți spui în minte constant că nu orice lucru e lezmaiestate. Greu și asta, se pare…

   Comentariu apreciat.423
  • Eu personal nu știam de acest Webstock dar dacă tot am aflat și am intrat nu am cum să îl votez pe Mihai în dauna ta – adică te-am votat pe tine.
   Înțeleg ce spui în articol că un premiu nu te ajută la căștigat campanii, dar din punctul meu de vedere asta nu are relevanță – normal mi se pare ca oamenii să voteze bloggerul preferat și nu bloggerul care are șansa de obține mai multe campanii.

   Referitor la motivul pentru care te-am votat pe tine și nu pe el – tu ai pur și simplu articole mai bune și mai bine scrise – chiar dacă eu nu sunt mereu de acord cu ceea ce scrii. Faptul că nu sunt de acord cu anumite păreri ale unui om nu înseamnă că nu pot aprecia talentul/determinarea de a scrie – iar tu scrii mai bine decât Mihai.

   Iar la Mihai mai este o chestie – ori filtrează la greu comentariile ori s-au adunat doar oameni la fel că orice aiureală scrie el sau Iulia 99 % sunt de acord cu ei ori în viața reală nu prea există așa ceva.

   Comentariu apreciat.9811
  • NOU
   #31

   Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 1558
  • E ca cu Birlic! :)))

   80
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 1556
  • Eu pe articolele scrise de Iulia aia nu pot sa le citesc. Sunt atat de lungi TLDR si cu descrieri interminabile si obositoare

   Indecis. Tu ce zici?3210
 20. ai 3 comentarii aici. te rog respectuos, mergi și fi proastă în altă parte.

 21. Ete pl. Best blogger nici n-are nevoie de sistem de vot. Orice pozitie din lista in afara de haterul de serviciu brasovean e pusa la oha.

  Comentariu apreciat.322
 22. Zoso, Arhi, Mihai, cam asta e ordinea preferintelor mele. Normal ca te-am votat pe tine. Sunt bune si campaniile astea ca ar fi bine sa mai creasca blogging-ul ca presa nu mai avem.

  Indecis. Tu ce zici?1824
 23. „Sau, la fel, e topul bloggerilor, dar îl ordonăm alfabetic, că e de porc să fie agresivul ăla sincer primul mereu.”

  invatare de minte, de acum toti blogarii ce isi aleg singuri domeniul si nu pot da vina pe parinti sa se gandeasca la un cuvant ce incepe cu „a”

  232
 24. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 1444
 25. votat cu partida topoarelor…:)

  263
 26. Da! Votați orice are numele Mihai! – o să aveți viața mai bună – cu drag alt Mihai

  820
 27. Nu vad articolul in care el ne indeamna sa te votam pe tine!
  Pai ce facem aici?

  Comentariu apreciat.334
  • L.E. din pacate l-am votat si eu pe Zoso.
   M-am uitat si la celelalte categorii de votat – canale de YT, Ig, Tik toci – doamne fereste unde a ajuns generatia noastra…

   215
 28. ALOOOOO!!! Televiziunile stop!!! nu mai trageți în participanți!!! Am luat rapid un nume… uitați-vă cine jurizează!!! ANCA MACOVICIUC
  PR & COMMUNICATIONS SPECIALIST

  192
 29. Vali, acuma poate tu ai vrut sa fii „baiet de comitet” cum zic astia, sa il propui pe herr vasilescu…Apai eu te-am votat pe tine, ca doar pe tine te citesc. Nu cunosc marfa, nu stiu producatorul, nu am testat produsul, nu pot sa votez sau sa spun prostii. Nu asa ne-ai tot invatat? Pai eu nu fac chilotareala pe social media (gen cumparati plush bio sau telefoanele havei, eu arzand-o cu larock posai si iphone), asa ca fara compromisuri, cu coloana vertebrala intacta. VOTAT zoso!

  Indecis. Tu ce zici?306
 30. Credeam ca doar mie mi se pare ca posteaza acelasi articol in fiecare zi.

  Comentariu apreciat.7510
 31. @Vali știu cum sună comentariile astea. Tocmai pentru că nu-s o persoană publică și nu am spus nimic vulgar nu mă doare nici la banană de ce cred alții despre omul din spatele unui handle semi-anonim de pe internet.

  Când se va introduce și la noi buletinul pe internet ca în Coreea de Sud, atunci n-o să mai comentez deloc pe net. Până atunci am să emit ocazional și opinii de cocalar autist.

  Indecis. Tu ce zici?1916
 32. bai, numai mie mi se pare ca evenimentul se organizeaza relativ prost?
  si nu e doar cazul wbstoc. imi explica vreo persoana care e sensul unei „inscrieri free” ?!
  adica pe de o parte nu inteleg de ce ai vrea sa promovezi un eveniment dar in acelasi timp sa pui o bariera in a-l lasa sa se promoveze de la sine „organic” ?!
  sunt atat de morti dupa un email sau ce?!
  la fel la o gramada de alte evenimente si nu doar la noi in tara unde suntem mai inapoiati, bai frate, avem atatea servicii de streaming unde nu te costa decat un pic de know-how si poti atinge tot publicul pe care il vrei, dar se pare ca in era internetului mobil asteptam ai-ul sa gandeasca pentru noi.

  112
 33. Te-am votat. Nu-ți convine? Ghinion, vorba unui sas. :)
  Dacă nu ne vrei, noi te vrem. Și nu te vrem biblic (să-i zic așa), să fim bine înțeleși.

  Indecis. Tu ce zici?2010
 34. Io nu votez, ca mi-e frica ca iese tot psd.

  Comentariu apreciat.931
 35. Multe opinii sunt de bun simț, nu conțin înjurături.
  Cam toți trăim exclusiv din ceva, asta nu ne face de necriticat.

  Comentariu apreciat.367
 36. E fix acela.

  Comentariu apreciat.668
 37. Fix.

  Comentariu apreciat.407
 38. Acest comentariu … e păcat să se piardă în negurile interneților … 🤭

  Comentariu apreciat.5312
 39. Da, Nancy, Vali il tine pe Mihai in blogroll ca sa il faca de rusine. Te-ai prins, nota 10, stai jos.

  Indecis. Tu ce zici?318
 40. din liste lipseste candidatul „nu stiu/nu cunosc”. cred ca iesea pe primul loc la multe categorii.

  171
 41. am votat Zoso ca merita desi e obsedat de topoare si chinuie bietul Rav4 Hybrid mergand ca un nebun pe Strada lunga :))) am trecut si prin lista de nominalizati si la categoria creatori continut instagram am remarcat doua nume: Julien si Dezideriu. I now understand why some of these people do so much drugs and anti depressants..

  155
  • nu luati lumina de la oameni care fumeaza mocheta, personal nici nu consider webstoc stiind ca e organizat de un om care fumeaza mocheta

   85
 42. Te-am votat, Vali. No1 Blogger.

  69
 43. Cei din urma vor fi cei dintai

  93
 44. Se cheama libertate de exprimare atata timp cat nu se sare calul si se trece la invective. Spre deosebire de idolul tau unde trec doar comentariile de tip ad laudatio.
  Stii tu, mai era unul acu 30 si ceva de ani caruia nu digera orice era critic despre el si ii trimitea la canal pe cei care faceau asta. Similaritati comportamentale exista, numa zic.

  Comentariu apreciat.478
 45. Si mai e si ăl batran din top3.

  104
 46. sa traiasca partidul!
  faiar & zoso.
  for the love of hate

  193
 47. Vasilescu… da.. Așteptăm în viitor pentru top live pe youtube

  Ai votat cu succes!

  Multumim ca ai votat:

  Categoria: Best Blogger -> Vali Petcu (Zoso)

  206
 48. Genul de blogging MV este foarte pretabil companiilor și campaniilor din onlineul romanesc.
  Politically correctness, femei care scriu pe blog ce atrag alte femei, putine chestii negative.
  Ce sa mai, se vede mana Marei Coman.
  E un blog foarte bun pentru o anumita categorie corporate, chiar dacă se dezice de definiția natura a bloggingului. Sa scrii ce simți, nu ce trebuie, in primul rand pentru tine și apoi pentru armatele de zealoti potențiali.
  Sunt suficiente opțiuni în piata dacă vrei scris mai pe realitate, mai natural cumva (Zoso, Cetin, Bonea, Cismaru).
  Depinde dacă doar vrei sa intri în onanism concentric sau nu.
  Eu l am votat pe Zoso exact de pe blogul lui pentru ca la asta a îndemnat articolul….

  Comentariu apreciat.4913
 49. Completare : de pe blogul MV

  132
 50. 1. Vasilescu, blog de casnice și mămici, sorry, altfel băiat fain
  2. Zoso are și el păcatele lui, adică, articole interesante care creează adicție, chiar periculos, cronofag 😉.
  3. Cetin, a scăzut foarte mult.

  Comentariu apreciat.689
 51. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 2072
 52. @Andrei, chiar sunt curios ce anume te-a deranjat și ce a fost josnic în ce a făcut cu moartea mamei lui. Ai ocazia să zici aici ce te-a deranjat pentru că @zoso nu este dictator :)

  Indecis. Tu ce zici?1432
 53. Asta shoric vezi ca poate ai treaba dincolo si noi te retinem..

  Comentariu apreciat.4411
 54. deci topul ala e facut de o firmulita cu cifra de afaceri de 212.000 lei si un angajat pe 2022…”COANE FANICA!…”

  143
 55. Dragă domnu’ @Shoric ca să nu zic altfel … dacă nu vezi tu nu înseamnă că nu se egzistă! Te asigur că am mai comentat la zoso în trecut chiar și cu această adresă de email și nickname. Am avut tangență cu zoso încă de pe vremea celebrului mIRC de unde s-a răspândit și termenul de „banat”. Ca fapt divers am comentat chiar și la Vasilescu urându-i LMA în trecutul apropiat și chiar și azi scriindu-i că l-am votat. Mici detalii ce scapă intelectului dvs. vast și puterii atotcuprinzătoare de care dai dovadă NOT.
  Să auzim de bine! Ea neshte ,,,,,, k sĂ ai ssssii pt. Sssshhhefffuuu tăU 😏🤪🤟
  Ps. Caltaboș ăla ce a zis de mama lu’ Vasilescu. Omul a anunțat comunității lui motivul pentru care a luat o scurtă pauză de la scris. Mwi3, mă! că te-ai legat de așa ceva.

  Indecis. Tu ce zici?2912
 56. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 1145
 57. as fi votat oricand Fluture sau Eftimie, nici nu era nevoie de atatea cuvinte, doar link-ul.

  Mihai nu ms.

  Indecis. Tu ce zici?3310
 58. Dragă domnu @HM, îmi pare bine că sunteți sănătos și la dește … gros :)

  Indecis. Tu ce zici?728
 59. Hai da-i cu praf de mers..

  Indecis. Tu ce zici?3612
 60. nu am votat si nici nu am de gand. oricum asta e singurul blog pe care il citesc.

  dar mi se pare amuzant ce acuza multi la adresa lui mihai vasilescu. erau 2 si pe aici care aveau exact acelasi comportament.

  e clar ca aici intra cei care prefera un pic de libertate in exprimare. cat timp nu se ajunge la mame si cutite, it’s all in good fun. cine stie, la articolul urmator s-ar putea sa fim aliati.

  Indecis. Tu ce zici?2122
 61. Si eu am votat. Dar am votat cum am crezut (adica pe Zoso). Nu vad de ce as vota pe altcineva, mai ales daca nu-l citesc. Nu-mi prea plac subiectele lui Vasilescu si nici laba in cerc de prin comentarii. Stiu ca au mai zis-o si altii, dar chiar asa e, nu exista expresie mai buna.

  Comentariu apreciat.4411
 62. o chestie care îmi plăcea la Vasilescu pe blog și care i-o dedic afectuos mătușii Nancy… „lumea spune că aberezi”.

  Indecis. Tu ce zici?2113
 63. @Shoric,
  Sa ma obișnuiesc sa fiu făcut analfabet funcțional când comentez la el pe site?

  Serios? Nu mai bine nu intru deloc acolo ? Duh.

  Comentariu apreciat.814
 64. Aia e, am votat la sentiment, pe tine te citesc de muuulti ani, nici nu ii pot numara:)

  Buna,

  Iti multumim pentru votul oferit in cadrul Webstock Awards 2023, sectiunea Creators!

  Multumim ca ai votat:

  Categoria: Best Blogger -> Vali Petcu (Zoso)

  84
 65. Cine e Mihai?
  Stau 4 ore pe zi pe rețele sociale și media, da n-am auzit de mai bine de jumătate din influenkeri, bloguri și tiktok

  1710
 66. Nu aveam cum sa il votez pe Mihai cata vreme apreciez mai mult stilul si subiectele tale. Blogul lui e light, merge pe post de film la care te uiti si iti relaxezi creierul. Pentru lucruri serioase avem zoso.ro :). Totusi, ca sa iti respect dorinta, nu te-am votat.

  164
 67. La MV am aflat despre acest concurs dar atunci m-a lasat rece. Chiar un pic dezamagit de abordare.
  Am votat abia dupa ce mi-am reamintit de subiect citind aici.
  Citesc Zoso de peste 10 ani. E cel mai constant si consecvent cu temele si abordarea. Am votat Zoso cu toata convingerea.

  234
 68. Am intrat si am votat zoso, faiar si usristul agresiv europarlamentar. Asa imi plac mie influencerii, mai agresivi si cu cojones ce sa-i faci. Poate la domnii de la corporatie nu le plac genul dar mie da si dau si bani lunar pe patreon pt aceasta placere vinovata.

  53
 69. Chiar, mai exista Super Blog? 😀
  Ps: il stiu pe Vasilescu, nu il citesc. Dupa ce am citit comentariile de aici, parca nu am chef sa imi testez nervii 😀

  Comentariu apreciat.304
 70. Votat cu succes! Vali Petcu (Zoso)

  143
 71. Am votat ce am vrut io 🙃

  111
 72. TL;DR articolul, dar:

  Multumim ca ai votat:

  Categoria: Best Instagram Creator -> Julien Britnic
  Categoria: Best YouTube Creator -> Silviu Faiar
  Categoria: Best TikTok Creator -> Marilu Dobrescu
  Categoria: Best Podcast -> Rock Story (Geo Iordache)
  Categoria: Best Video Podcast -> Vorbitorincii (Radu Paraschivescu & Catalin Striblea)
  Categoria: Best Online Show -> Anii ’90 (Horia Sarghi)
  Categoria: Best Blogger -> Vali Petcu (Zoso)
  Categoria: Best Community -> Concerteatza (Mihnea Golea & Andrei Musat)
  Categoria: Best Creator with Social Impact -> Silviu Faiar
  Categoria: Best Brand Ambassador -> Silviu Faiar

  51
 73. Ai votat cu succes!

  Multumim ca ai votat:

  Categoria: Best Blogger -> Vali Petcu (Zoso)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube