user generated content pe mysport

Nu am zis de site la lansare, să îi las sa fie şi ei fericiţi câteva zile…

Plusuri
Enorma bază de utilizatori de sub basca gsp. E un potenţial enorm. Problema este că majoritatea sunt neinstruiţi. Şi asta se vede în articolele în mare parte stangace de pe site. E un început, dar mai dureaza 6 luni până să obţii ceva publicabil de la ei. Asta, desigur, daca sunt stimulati, pentru ca nimeni nu are chef sa piarda timpul pentru site.
Ar fi utile nişte ghiduri video care să explice capabilitatile siteului, pentru novici.
Foarte simplu totul. Foarte uşor de navigat.

Minusuri
Nu are favicon.
Videourile sunt aiurea, numai idioţii folosesc lightboxul. Motivul e simplu: nu poţi da link. Şi e mai profitabil şi mai inteligent să dai link la www.mysport.ro/video_gol_hagi.html, decât lightboxul ăla foarte web 2.0, dar inutil.
Conţinutul foarte subţire şi necontrolat. E usor să spui că vina aparţine utilizatorului, dar el nu obţine bani de pe urma bannerelor de pe site, ci tu, ca publisher. E uşor să te dea în judecată pentru pagube materiale.
Evenimentele din pagină nu sunt foarte bine delimitate şi se simte o aglomerare cu atâtea iconiţe la fiecare eveniment. Dacă tot s-a folosit atâta javascript, încă unul care să le ascundă n-ar strica.

Pana acum, pe site s-au inregistrat deja 600 de utilizatori cu cont, iar ieri au fost scrise circa 250 de stiri legate de sport. „Nu verificam veridiciatatea stirilor, utilizatorii asumandu-si responsabilitatea pentru acest lucru”. Astfel, continutul site-ului este generat in proportie de 100% de catre utilizatori, fara nici o interventie din partea jurnalistilor din Gazeta Sporturilor.

Despre mysport, de mare angajament, pe dailybusiness

ps: dailybusiness, bă, voi n-aţi auzit de rss pe categorii?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Alte minusuri:
  – probleme cu div-urile la blog (blog.mysport.ro)
  – in formularul de recuperare a parolei, daca nu introduci nimic si dai submit primesti ca eroare „aceasta adresa de email nu exista”.
  – feed-ul RSS nu e declarat in header; nu te poti abona.

  Cam atat 🙂

  00
 2. cine a facut mysport.ro?

  00
 3. taceti ma, stie zoso ca nu poti avea un link cu javascript pe el!

  00
 4. lightbox rulz, you suck

 5. mi se pare ciudat sistemul asta… or sa apara stiri cum a fost aia cu explozia nucleara din cecenia… cam tot asa 😐 parerea mea ca nu prea e pt noi asa ceva 🙂

  00
 6. un oarecare: lightbox nu are nevoie de linkuri cu javascript. lightbox functioneaza cu un atribut rel=”lightbox”. Nu modifica cu nimic experienta userului daca nu are javascript activat. In plus poti da click dreapta si copy link pe linkul respectiv.

 7. Iar mysport.ro sunt niste idioti. Ala nu e lightbox. Nici un derivat de genul slimbox, nici lightbox plus, nici greybox, nici thickbox…

 8. Parca cine stie ce minune este…il luam exact asa cum este.

  00
 9. Treaba e ca nu ei au fost primii cu asa ceva……ci sportstar de la online sport. Ce se tot scrie atata despre ei….despre ceilalti nu sa scris nimic 😐

  00
 10. Mysport este mai complex decat sportstar, se vede „banul”. Pe de alta parte sportstar – legat de ols – este un experiment independent si dincolo de grandomaniile lui vadim eu il apreciez sincer! Apoi sportstar este un sistem de bloguri, nu pare a fi WordPress sau altceva, mysport are – deja nelipsitul – WordPress. Bai frate la toate site-urile mai nou: comentarii, forum si WordPress… si pe toate mici zoso rontaind cuvinte schioape… altfel ce sa zic: succes jurnalistilor amatori de pe ambele site-uri de sport!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube