unii trăiesc pe altă lume…

Corupţia nu mai constituie o mare problemă în România, a declarat şeful Guvernului, Călin Popescu Tăriceanu unui cotidian olandez. Prim-ministrul a explicat că ultimele rapoarte ale Comisiei Europene, ale Barometrului de Corupţie al BERD, dar şi marile dosare deschise de procurorii români dovedesc acest lucru.

Calin Popescu Tariceanu, 27 april 2006

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

 1. cand o existat o problema in ceea ce priveste coruptia in ro?? Nu e o problema, nu a fost si nu va fi pentru ca toata lumea (aproape toata lumea) ia spaga, indiferent ca ii porta la spital sau prim-ministru, iar singura diferenta e marimea spagii, ala din spaga de la spital isi mai varuieste odata casa, ministru isi mai face una noua :D

  Si oricum singura solutie e o bomba atomica in ro, poate dispar toti spagariiiiiiiiiii ::P

  00
 2. Daca studiati „juridic” afirmatia lui Tariceanu o sa constatati ca nu minte deloc. Intradevar la noi coruptia nu mai constituie o problema. Asta de acum doua mii de ani de cand a fost in pericol de a fi eradicata din cauza nemtilor aia din antichitate ai lui Traian. Dar pentru ca suntem un popor care tinem la valorile noaste si chiar luptam pentru ele, rai aia de romani n-au reusit sa se impuna cu valorile lor ciudate. Si intr-o nota ironica ne putem aminti ca dupa cateva sute de ani imperiul roman a cazut din cauza coruptiei interne.
  Asa ca intradevar la noi coruptia nu mai este o problema. O avem din belsug!

  00
 3. Rapoartele sunt corupte!

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube