Ia testele cu Brio!

Brio.ro este o platformă de testare standardizată, care îi poate lămuri pe părinți cu privire la aptitudinile copiilor lor la matematică, limba română sau cunoștințe generale. Designul e curat și frumos, întrebările și teste sunt echilibrate (unele mai ușoare, altele mai grele, dar în ton cu ce ar trebui să știe copilul).

brio-teste-1

Abonamentele sunt mici și foarte mici. Cel de 35 lei și două teste pe lună cred că e cel mai OK, în ideea că nu testezi copilul zi de zi. Aș fi vrut și un pachet de genul “10 teste, disponibile oricând”, să poți testa copilul înainte de examene sau înainte de începerea anului școlar, dacă vrei asta.

Și, desigur, jumătate din teste să le facă și adulții, să vadă și ei unde sunt, nu doar de curiozitate, ci de ținut mintea trează. Scorul final vine pe mail, să vadă părintele mai bine ce și cum.

brio-teste-2

(articol sponsorizat)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Ce nu mi-a plăcut este ca au greșeli în cerințe, lipsa virgule, litere mâncate… Și asta am observat-o la testul de limba română, ceea ce s-a cam bătut cap în cap cu ideea în sine… Cumva ciudat pentru o platforma atât de lăudată.
    Dar na, eu am dat-o mai departe către sor-mea, e decizia ei dacă i se pare ok sau nu.

    00
    • Well, deja de la titlu, „Ce este Brio ?”…spațiul ăla între ultimul cuvânt și semnul întrebării e ridicol pentru un site de teste…

      00
  2. Am avut noroc sa testez serviciul chiar de la inceput, din 2016.
    Rezultatele copiilor la teste au fost foarte aproape de cele de la examene.

    PS: testele pentru parinti ar trebui sa publice rezultatele direct pe Linkedin!

    00
  3. O să le încerc, băiatul meu este în clasa a VI-a.

    00
  4. Testele astea da fie gratuite pt toti politicienii cu mentiunea ca ele sa fie facute publice.

    00
  5. logoul ăla cu vulturul a fost ciordit de naziști de la imperiul roman.

    00
    • Îhi… și să treci cu BRIO testele de pe la zoologie 😉 Diferențe între acvile și vulturi ? O mai dăm și pe heraldică ? Vulturul nazist de un sfert de secol se uita în stânga 😋 … ca fapt divers.

      00
    • @HM stanga mea sau stanga vulturului?

      00
    • HM e irelevant ce spui, contează la ce se gândesc oamenii când îl văd prima dată. Se gândesc la cursuri/ școală? atunci, da, logoul este util. O bufniță ar fi fost mai potrivită, dacă tot mergem pe logouri folosite de toți.

      00
  6. Mie îmi pare o acvilă „legionară”😊. Apropo voi știți ce e pe stema României ? Ar trebui updatată cu o tastatură neagră specifică haterilor 😉😋🤪

    00
  7. golanii care il citeau pe Zoso de acum 10 ani s-au cumintit, s-au asezat la casele lor si au copii. urmeaza articole despre pampers?

    00
  8. offtopic cu sri-ul: acum mai bine de 10 ani, cind imi ardea buza, am depus la ei un cv, raspunsul oficial a fost: nu, multumim, raspunsul neoficial a fost: preferam sa nu angajam femei ca se impuiaza si nu avem chef sa le platim concediul de maternitate 7 ani. intre timp nu m-am impuiat, cum, de altfel, le-am si declarat (ca m-am impuiat o data si mi-a ajuns) nu ca as fi „fo” valoare inestimabila, doar zic

    00
    • Da, atitudine de rahat… discriminare, clar. E normal ca cineva trebuie sa „produca” si sa creasca generatiile viitoare iar mama si copilul au nevoie de concediul ala de 2 ani.
      Dar acum hai sa o luam pur obiectiv. Eu ca firma am doar dezavantaje cand angajata intra in concediu de crestere copil. Raman cu un post descoperit, trebuie sa angajez pe cineva temporar. Cui ii convine sa vina la interviu si sa i se spuna „Stii, vei lucra aici doar 2 ani, doar tii locul cuiva.”.
      Iar apoi proaspata mamica se intoarce la job dupa ce acei 2 ani a fost rupta complet de ceea ce implica meseria ei. In domenii dinamice cum e IT de exemplu, asta inseamna un mare minus.
      E dificil de contracarat pentru ca nu e o discriminare de genul „e tigan, nu vreau tigani” in care parerea e mai mult sau mai putin subiectiva. Angajatul unei femei in locul unui barbat are dezavantaje care pot fi puse clar pe hartie.

      00
    • Excelent argument, Zarah. Am si eu unul pentru tine: daca mama ta doar o sugea ce cacat ne faceam noi fara comentariul tau?

      00
    • ruptă complet?! da’ unde s-a dus?! la mănăstire?! în padure? în munți?! în jungla amazoniană?!

      00
    • @Zarax, doamna mama ta te-a făcut chiar pe linia de producție, asistată de doi sculeri-matrițeri, nu-i așa? Și după 5 zile de îngrijire din partea unui prelucrător prin așchiere s-a și întors la lucru, am ghicit din nou, nu?

      00
    • Da ma, bine, atac la persoana… Nu am zis ca e ok sa faci discriminari din astea. Chiar cu asta am inceput articolul. Dar daca pui pe hartie, stil contabil, da cu minus si nu ai cum sa schimbi asta.

      00
    • zarax, contabil vorbind, statul plateste concediul de maternitate, la un salariu bun si stabil iti convine mai mult sa mergi la servici decit sa stai cu un copil acasa in concediu nedeterminat, asta daca conditiile din serviciul ala sunt ok, daca au avut astfel de cazuri si experiente cu mamici, probabil ca conditiile de pe-acolo nu erau deloc roz, mna, acum sa-i vad ca angajeaza si cu liceul cind acum 15 ani trebuia sa fii fruncea e un pic amuzant si relativ trist

      00
  9. O sa i-l recomand lu’ frati-miu, ca da Bac-ul la vara.

    Ca tot vorbim de platforme bune pentru teste, pentru scoala de soferi, tot asa i-am recomandat si scoalarutiera.ro si a luat sala fara sa transpire. Foarte bun site-ul, pentru ca explica cu video, ca la prosti, de ce varianta e corecta si iti intra mai usor in cap, inveti altfel regulile de circulatie, decat dupa carte.
    Si toate chestionarele si lectiile sunt exact ce se da la DRPCIV. Eu nici n-am mai cumparat cartea, cand am dat de permis, site-ul e foarte bun, asezat pe capitole si cu explicatii video.

    Daca iti faci cont, iti raman salvate chestionarele, cu tot cu punctaj si le poti repeta pana iei punctaj maxim.
    Si cel mai important, este gratis si aprobat de DRPCIV. Culmea, alea cu plata nu sunt si nu sunt nici updatate la zi.

    00
  10. Interesant ca ai postat asta. Chiar vad ca se pune accent pe e-learning mai nou. Am vazut ca ministerul educatiei tocmai a publicat o ditamai licitatia de 180 de milioane de lei pentru o plaforma de learning adaptiv pentru gimnaziu. A fost ceva articol in hotnews despre asta.
    Chiar sunt curios cine o sa o faca, daca o sa fie un gunoi de care uitam peste noapte sau o sa fie in sfarsit ceva util.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube