sunt prost şi lucrez la Money Channel

Google a scos pe piaţă testul ADN pe care ţi-l poţi face singur
Vineri 23 noiembrie 2007, 12:36

Ingeniozitatea celor de la Google nu are limite. Ei au scos pe piaţă testul ADN pe care ţi-l poţi face singur. Costă aproape o mie de dolari şi pentru moment este disponibil celor din Statele Unite ale Americii. Ceilalţi au o altă variantă: on line.

de aici (sau aici)

Stirea originala insa…

LOS ANGELES (Reuters) – 23andMe, a Google-funded online company selling a $999 DNA test, launched on Monday as a kind of genetics-based MySpace or Facebook that also has the more serious aim of allowing medicine someday to target Americans’ ills more precisely.

spune altceva.

E trist, nu? Asta e nivelul jurnalismului IT in Romania? Sa nu poti traduce 3 fraze amarate? Sa nu ai habar ca 23andMe e finantat de Serghey, fiind un proiect al nevesti-sii? Come on, spuneti-mi macar ca stiti cine e Serghey. Dar probabil ca la salariul lor nu le pasa. Si nici sefii lor nu dau mai mult, ca nu le pasa.

via cti97

google, tech, jurnalism online, realitatea-catavencu

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. =))))))))))

  Dupa subtitrari proaste pe multi bani, se pare ca boala asta s-a mutat in presa… nici sa copieze (scuzati, preia) nu mai sunt in stare?

  Inca unii care se fac ca lucreaza…

  00
 2. Eu stiu cine e Sergey Brin … tu insa l-ai botezat un pic :)

  00
 3. la noi in europa e serghey :)

 4. Nu, e Serghei.

  00
 5. trist… si nu neaparat pentru ca este vorba despre jurnalisti (pentru ca stim foarte bine ca exista in presa de IT si oameni ok), ci pentru ca este vorba despre intelegerea limbii engleze…

  00
 6. La traficul lor minuscul si audienta inexistenta, mai conteaza?

  00
 7. Linkul către articolul original nu mai funcţionează, dar articolul propriu-zis mi se pare destul de ok (excepţie făcând fondată/finanţată):

  23andMe, o companie online fondată de Google vinde teste ADN la preţul de 999 de dolari. Testele au fost lansate săptămâna aceasta şi specialiştii speră că

  00
 8. P.S. Nu cred ca o sa prindem noi vremea cand o sa vedem la „Breaking News” ceva de genul:
  „… si acum o stire de ultima ora pentru toti utilizatorii de Wordpess/Drupal/Joomla. Un nou exploit a fost descoperit de… bla bla bla… si afecteaza componenta xyz… Vestea buna este ca patch-ul (etc) este disponibil la… sau direct de pe site-ul nostru…. ” Ashtia is de IT. Da’ noi n-o sa prindem.

  00
 9. Link-ul corect catre articolul original este:

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube