SAW IV, o glumă bună

Am intrat în cabinetul doctorului Rusu cu capul cât o baniţă, cu nasul înfundat de bandaje. S-a uitat la mine, s-a uitat pe fişă şi a decretat: „ai maxilarul deplasat. nu se vede din radiografia asta, du-te şi mai fă una”.

Revin după 15 minute cu radiografia, „vezi, ţi-am spus eu!”. M-a suit pe scaun, m-a pipăit un pic pe moacă, a îndreptat un pic nasul, mi-a spus că trebuie să „îmi coasă dinții” și mi-a prezentat situația: „nu am pe stoc nimic. fie aștepți 2 săptămâni să vină stoc nou, fie cumperi sârmă de 02, pansament și anestezic și te operez după masă”. Am luat lista, i-am dat-o lui tata, care a plătit în jur de 150 lei pe ce trebuia la o farmacie de lângă spital și în câteva ore eram pe masa de operație. Omul a fost atât de simpatic încât a vrut să îmi dea restul de sârmă înapoi.

După o jumătate de oră de chin, în care eram obiect de studiu pentru colega lui mai tânără, am ajuns să arăt aşa (nu se văd prea bine dinţii, dar arătau ca având o proteză care îi impiedica să se deschidă).

A fost o lună interesantă pentru mine. Când să îmi scoată sârmele, mă asează pe scaun, îmi zâmbeşte şi începe să taie sârmele şi să le scoată. După două minute în care sârmele ieşeau pline de sânge sau cu bucăţele de carne pe ele, mă întreabă „de ce atât de calm, nu te doare?”.

I-am zis că ustură ca naiba, dar panica şi urletele nu mă ajută la nimic. În aceeaşi cameră mai erau 2 inşi care se uitau îngroziţi cum gura mi se umplea de sânge, care se prelingea încet pe la colţuri gurii, pe bărbiţa de hârtie.

mai 2007, ce vremuri…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Say Hi to dr. Rusu cand il mai vezi! Spune-i ca Horia a iesit un tzacanit :)

  00
 2. titlul e bun ales, e un fel de horror care te captiveaza, dar ma face sa zambesc un pic la el ;)

  00
 3. Sanatate ! Vad ca ai talent la din astea :)

  00
 4. cred ca multi ti-au dorit binele asta ;-)

  00
 5. Multa sanatate!Eu n-as putea sa stau cu atatea sarme prin gura nici macar cateva zile.

  00
 6. hannibal lecter, tu esti? sanatate si sa scapi de fire rapid!

  00
 7. of :(

  ma doare pe mine cand vad toate sarmele alea :( pana te insori iti trece! (si sper ca n-am facut vreo gafa cand am zis asta)

  00
 8. Asta mi’ai povestit’o live….chiar trebuia sa scrii si aici ca sa’mi intorci stomacu’ pe dos?

  00
 9. Uff zoso prin ce chestii ai trecut. M-am speriat vazand poza in cauza .. si se pare ca medicul nu este chiar cel mai stralucit .. cum naiba sa lucrezi pe om fara sa intrebi de la primele miscari daca are vreun discomfort. Nu i-ai dat mita destula? :D

  La faza cu sarmele in gura .. subscriu .. e naspa. Am si eu cateva (aparat dentar) si e ciudat. Nu pot spune ca e groaznic de dureros, chiar m-am obisnuit, dar oricum ai senzatia de „ciudatenia” lumii.

  Ai grija de tine ;)

  00
 10. zoso, cand mai mergi la munte? :D

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube