Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Aurul nu e fals, numai că nu e produs de cele patru companii elvețiene ce, se pare, ele cred că dețin monopolul la rafinat aurul.
  Se pare că nu, BITCH. Se poate rafina aur și fără Elveția.

  00
  • Știți bannerul ăla cu „nu avem nevoie de ciori în Elveția”?
   Era despre România și Bulgaria. Și nu că i-am fi invadat sau ceva… că nu s-a înghesuit lumea la făcut ceasuri și învelit ciocolată în staniol.
   Măcar un elvețian trebuie să bat în viața asta. Un pumn în gură, măcar.

   00
  • nu asa se pune problema, ca si Gica din nu stiu ce sat poate rafina aur, daca face ucenicie, nu e chirugie pe creier. ideea e ca elvetienii stanteaza aur tocmai pt ca stiu ce calitate are, iar cumparatorul are incredere tocmai pentru ca vede sigla aia. daca orice dorel poate sa puna sigla aia, gici ce, nu prea mai valoreaza mare lucru,. plus ca e ceva de genul marca inregistrata.

   00
  • Elvetienii nu stanteaza aurul pt. ca stiu ce calitate are, ci pentru a-i certifica provenienta legala. Aurul ala stantat fals e de aceeasi calitate si ghici ce, valoreaza exact la fel de mult. Atata ca probabil provine din activitati ilegale / n-a fost declarat niciodata la fisc etc.

   00
  • Cand o sa iti dea cineva acelasi pret pe aurul tau de acasa ca pe un lingou Swiss, sa ne anunti. De aur cu miez de plumb nu ai auzit.

   00
  • Aceeasi poveste cu diamantele. De fapt se gasesc mai multe decit sintem lasati sa credem, dar cateva firme controleaza piata si implicit pretul. Asa ca au nevoie de o parghie sa tina pretul sus si controlul in mina. Deci trebuie sa fie „curate de conflicte”. Daca Kimberley are alta parere, diamantele tale sint cam fara valoare si piata de desfacere.

   00
 2. Legat de imobiliare…nu cumva iulie a fost o luna buna pentru ca s-au dat in folosinta unele blocuri noi ? Adica oamenii au cumparat de anu trecut cand blocurile erau in faza de constructie, si acu in iulie s-au facut actele finale, creditele si apar ca tranzactii acu. Si astea s-au vandut la preturile de anu trecut, normal.

  00
  • Exact asta e, acele blocuri nu au fost construite din Iunie in Iulie. Probabil se lucreaza de 1 an sau 2. Anul trecut prin Septembrie cand piata scadea, agentii imobiliari din Iasi ziceau ca motivul scaderii e ca nu se dau in folosinta proiecte noi, si o sa vedem vara asta ce o sa creasca numarul de vanzari ca se dau in folosinta proiecte mari. Bine acum uita sa spuna asta, piata merge in sus.

   00
 3. M-aș emoționa alături de marele actor Caramitru din Mission Impossible 1, dar n-am fost ministru ani de zile în România să știu cum stă treaba. Și nici Dan Voinea, marele procuror militar care a făcut fix-pix în Dosarul Revoluției (de-aia a și fost dat afară).

  În fine, reportaj marca Deutsche Welle, unde încă mai activează Petre M. Iancu, ăla care minte cum respiră.

 4. Dar stai, nu spunea Vali ca pretul la imobiliare va scadea in 2019 ?

  00
 5. Nu știu ce să spun despre faza cu imobiliarele, însă pot să spun că am cumpărat un apartament în 2013 într-un bloc nou și l-am vândut acum în Iulie, la un preț cu 57% mai mare. Nu mă laud, nu am vreun merit, că nu am făcut nimic special. Pur și simplu așa au crescut prețurile.

  00
 6. Cine draci a colorat hartile alea de la ProTV? Zero logica.

  00
 7. ”Cum se explică creşterea vânzărilor şi a preţurilor apartamentelor din ultima lună”

  Au uitat să pună ”?”, pentru că nu am văzut vreo explicație în articol.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.