Un smartphone nou de la Sony sau Nokia?

Nokia N90, lansat în 2005. Sony GW55, lansat în 2012. Împreună ar face o pereche senzațională. Cum vă sună un smartphone cu senzor APS-C, spațiu de stocare destul și baterie să poată filma o oră? Nu, nu Galaxy Camera, care nu poate face nici poze bune și nici nu e un telefon decent. Ceva…mai bun.

nokia-n90-sony-gw66

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Nokia Lumia 1020 nu e destul de bun?

  00
 2. Un Lumia 1020 ar incapea pe lista de posibili candidati ?

  00
 3. Ar suna foarte bine, dar nu cred ca au de gand sa scoata un telefon atat de bun. Daca ar scoate, as fi primul care l-ar cumpara. 😀

  00
 4. Stefan, sa lasam catalogarea unor poze in seama unor oameni care stiu ce zic. Nu, nici eu nu ma pricep insa ochiul meu nepriceput imi spune ca alea sunt poze cel mult mediocre si nu cred ca reprezinta un motiv bun pentru ca cineva sa umble cu sapuniera in buzunar. Aceleasi poze pot fi scoase si cu telefoane mai…slim.

  00
 5. pFf n90, ce vremuri, era cel mai tare din parcare, am dat 17 milioane la vremea aceea pe el.

  00
 6. Off-topic complet.

  Am primit email de la „African development bank”. Da, stiu, teapa! Insa s-au modernizat, acum ma trimit sa iau bani contactandu-l prin email pe unul de la o banca. Emailul e pe domeniul bancii, nu yahoo sau gmail! Am verificat banca, exista, e mare, e treaba serioasa adica. I-am trimis mail mai inainte. Acum e intrebarea: daca raspunde de pe emailul bancii, ce fac?

  Anyone?
  Vali?

  00
 7. Tu chiar crezi ca daga bagi un senzor mare intr-un spatiu mic, gata, ai rezolvat problema?!

  00
 8. Am si acum un Nokia N93 acasa… ce vremuri

  00
 9. @Alex – daca nu vrei sa faci fotografii la Jocurile Olimpice da, cam asta e ideea – sensor mare (APS-C) in pachet mic (telefon), cu rezolutie decenta (12-14mp ca sa fie super ok si in lumina slaba) ar face tot ce trebuie pentru 80%+ dintre utilizatori. Singura mea obeictie ar fi ca senzorii mici obtin totul in focus – nu stiu daca utilizatorul mediu de smartphone si-ar da seama ca trebuie sa fie atent la focus cu un senzor APS-C, altfel existand posibilitatea clara de a nu-i aparea nimic in focus 🙂 .

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.