retard roundup #5

 • well, gigel ar trebui să citească, deşi nu ştiu prea bine cine e gigel. de unde denotă că autorul e prost şi face deliciul asistenţei pentru că încă nu şi-a dat seama de asta.

 • faptul că eşti moderator pe un forum dintr-un oraş plin de gropi nu ar trebui să te oprească din a spune tâmpenii. 50.000 unici? de ce nu 100.000?

 • dan cadar, filosoful, stă cam prost la limba română.
 • spagatistul ne arată buna creştere de care a avut parte acasă.
 • omul a găsit momentul! a scris vreo 3 articole şi a spamat toată blogosfera cu articolul lui. după ce a văzut că intră automat în spam, a dat-o în articole serioase, precum amicul Mircea Popescu.

 • îmi plac oamenii destul de curajoşi pentru a spune prostii din neştiinţă. eu sunt atât de convins de ceea ce spun încât nu e nevoie să verific ceea ce spun. eu ştiu. eu afirm. realitatea însă le e de obicei potrivnică. şi mătura loc de muncă.

 • oamenii sunt o rasă fascinantă. acum câteva minute, un copilaş se băga în seamă cu mine. eu am ţinere bună de minte. adica durează vreo 2 ani până să uit că acum 2 săptămâni mă porcăiai gratuit şi imbecil.

 • PSul este mortal. mă grăbesc să aprob!

 • internetul e plin de oameni care trăiesc fără creier. nu, nu râdem de augustin, el are probleme mai mari zilele astea. nu, azi pescuim peşti mici. peştişori care cred că nu îi văd când mănâncă rahat la adresa mea. aparent, sunam să apar la tv . şi pentru că vreau să ştiu pe cine, sunt mincinos! nu e logic? hai că e. de la acelaşi om prost, încă una: aparent, dacă laşi acelaşi mesaj prost şi analfabet pe 100 de bloguri … vrei trafic. cine ar fi crezut?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. bulina 2: Hai ca nu sunt atat de multe gropi, majoritatea sunt guri de canal puse cu vreo 10-30 cm sub nivelul asfaltului. :)

  00
 2. NOU
  #2

  comunistule!!!!!! :)) au sa te impuste si pe tine:)

  00
 3. 90% din oameni „e prosti” :P
  De ce-ți mai bați capul cu toți? Nu merită nici măcar să faci un screenshot cu tâmpeniile debitate de ei…

  Și dacă tot veni vorba de mari experți și futincuriști, am cunoscut de mult un nene care era „consultant expert în bloguri”. L-am intrebat dacă are blog. Nu avea. L-am intrebat dacă e programator – web developer și a creat soft in domeniu. Nici asta. Și, evident, ca a urmat intrebarea: „Bun, și cum ești expert în bloguri?”.

  Plus, altă chestie care mă enervează în ultima vreme e ca toată lumea vrea să aibă site-ul/blog-ul optimizat. Și discută cu fel de fel de „experți” in domeniu. De ce plm nu se gândește lumea sa pună în primul rând conținut de calitate?

  00
 4. Nu ai statistici demografice pe oamenii astia?

  00
 5. de ce nu pot dormi eu vineri noaptea:
  un comunist nenorocit il bate pe un puiut de comunist?
  sau viceversa?
  nu mai am pic de repere
  …RPR
  in plus, ar trebui sa ai un coeficient de inteligenta din 3 cifre ca sa folosesti internetul. si asta prin lege, la nivel mondial. economiile ar depasi orice plan anti-criza

  00
 6. Astazi avem o captura bogata :D

  In privinta haterilor anonimi care polueaza blogurile cu comentarii retarde si jignitoare observ un pattern care se repeta si se regaseste la toti acestia. Toti sunt retardati, ilogici si cu un IQ subunitar. Ar trebui un program social pentru ca aceste fiinte triste sa primeasca asistenta de specialitate care sa le permita sa se trateze si reintegreze in societate.

  00
 7. iar ineptiile spagatistului referitoare la beatles sint strigatoare la cer.
  nu stiu cine urmareste emisiunile acestui gogoman.
  ma rog nu ca sint io mare fan beatles etc, insa ma frapeaza limbajul infect pe care il foloseste. trist.

  00
 8. duma aia care l-a ofticat pe spagatist e tare… :lol:

  00
 9. esti poplar, domnule :)

  00
 10. Îmi displac enorm „isteţii” gen Domu. Cum a analizat faptele şi a cuantificat totul ca fiind „prostie românească în stare pură”, a studiat, a văzut cum e în occident, a văzut cum e la noi, a tras nişte concluzii pertinente şi imediat a şi etichetat tot. „Prostie românească în stare pură”. Hai sictir băi boule, faci parte din tagma aia de oameni care ne fac ţara de câcat.

  P.S.: Referitor la articolul ăla din Constituţie pe care îl invoici, du-te bă unde vrei (eventual la mă-ta acasă) şi înjură pe cine vrei, cât vrei, cum vrei. Vrei să te primească ăsta la el în casă să-l înjuri? Ce, te-a răpit, te-a dus în pădure, ţi-a pus un căluş în gură si nu te mai poţi exprima? …

  00