Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Mai nene zoso! stiu ca esti un bun carcotas si te felicit pentru asta.
  Chestiile (despre cum si cu ce sacrificii se fac lucrarile publice)pe care le scrii tu si colegii tai sunt arhivazute peste tot. Daca as sta sa le documentez pe toate cele pe care le vad ti-ai pune mainile in cap si faza e ca nu mai stau de mult in tara mea natala.
  Uite doua exemple:
  1. Roma, via Rocca Cencia, un sector de 150 m care trebuia doar reasfaltat, de doua luni nu e gata, faza e ca pe acolo trec zilnic circa 150.000 masini!
  2. Roma, astazi au inceput mondialele de inot care se desfasoara la vechiul Foro Italico si prin alte piscine locale, pentru ca primaria si niste constructori in 6 ani nu au resusit sa relizeze stabilimentele prevazute pentru acest eveniment.

  Vezi ca si italienii nu muncesc si fura! faza e ca astia sunt mai corupti decat toti coruptii nostri de acum pana in 20.000 d.C. si singurele relizari pe care le-au avut au fost sub regimul nazist.

  00
 2. “patriciu si-a tras blog.” – hahahah chemati baietzii cu flood-ul :)

  00
 3. ce a facut tipul ala la kavarna e bestial. Si da Bulgaria, nu Ungaria, nu Austria, si mai presus de toate rock. Stiu ca sunteti multi care vibrati la asta si in special cei care asculta City. Si mai stiu ca indiferent cati manelisti vor fi deja ne-am saturat de incultura, proasta crestere, indobitocirea voita sau nevoita, tigani, nesimtiti, melteni, bizoni… toate au un inceput. PEACE!

  00
 4. NOU
  #5

  94.000 ca sa fim exacti. 100.000 era teapa finala, intentionata.

  00
 5. la 9 sunt in pauza de masa…. da cand sa fie?? la 12??

  00
 6. NOU
  #8

  Patriciu nu are rss… :(

  00
 7. Pozeaza intr-un bun patriot, da carti, cultura la popor prin ziarul propriu, ajuta copiii prin fundatie, este un afecerist “corect” dupa ce a pus mana pe rafinariile romanesti cu un pret de nimic. A vandut afacerea de curand si acum se ocupa de masuri anticriza intr-un altruism feroce pe blogul lui. Patriu-salvatorul!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.