Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. sunt de acord cu andaa-lumea citeste zoso si el comenteaza de fapt lucruri pe care le face-unii fura si el dezbate asta avand subiecte-„i hate zaso”-de 5 ori

  00
 2. ontopic: se fura ca-n codru si pe online mai nou,la ce sa ne mai asteptam :)),oricum noi nu am stiut niciodata sa respectam munca altora :p.In schimb,imi place ca informatia circula :))
  offtopic:hopaa,se fac tricouri deja,e de rau,pazea :)))

  00
 3. Vreau sa fac o campanie pe net. Se va chema Urati-l pe Zoso! E prea arogant. Scrie prost si totusi are trafic, ca asta ne doare. Un ins fara valoare colectiva. Ce draq are asta de spus. Nu isi face temele ptr nu stiu ce intalniri ale blogarilor. El doar raspunde. In marea mila a lui. El este IMPARATUL. Sa-l dam jos!!!

  Te bagi?

  00
  • eu as merge pe varianta cu tricouri. sunt curios cati din astia care isi bat gura fara sa gandeasca ar purta un tricou cu „i hate zoso”

 4. luati felatie de la zosso…. mi se parea mai interesant.

  00
 5. Toti. Te urasc pentru ca ii flituiesti la gramada. Esti guru dar altfel de guru. Nu le cauti in coarnele tastelor. Lansezi verdicte. Pentru ca esti un Robespierre al netului.
  Pot sa fac tricourile eu? Iti dau procent.

  00
 6. Ce să zic, din astea făceam şi eu la început, cu deosebirea că eu precizam sursa cu tot cu link, pentru ca nu-mi pica mâna. Dar eu nu sunt de la Ringier…

  00
 7. Ai sa dai o tzuica fiarta :)

  00
 8. Cred ca ai potential si ca detectiv sau psihanalist :)

  00
 9. Arogant arogant Zoso ăsta, dar aici are dreptate. Pe de altă parte m-aş băga în campania asta, doar pentru expresia genială „Un ins fara valoare colectiva”.

 10. Inca un articol furat

  00
 11. Poate nu va-ti dat seama pana acum …. dar se fura tot ce se poate ;) si online si in viata de zi cu zi …

  00
 12. Si asta: e furat de aici: https://www.cracked.com/article_17432_6-ridiculous-sex-myths-that-are-actually-true.html

  Astia de la cracked povesteau la un moment dat cum le-a furat un ziar mexican un articol si a facut marea greseala sa nu uploadeze ei personal imaginile, ci au linkat spre cele de pe cracked. Iar astia de la cracked s-au razbunat scriind tot felu’ de mascari si punand poze cu putze pe pozele originale, care au aparut asa pe site-ul ziarului o vreme. :P Povestea intreaga e aici:

  Problema e ca daca ar aparea subit in Libertatea poze cu mascari, putze sau femei dezbracate, n-ar observa nimeni nicio diferenta. :P

  00
 13. Jenant, domnilor de la Ringier! Distribuiti dvd prin Ev.zilei – adevarate FARSE!! DVD-ul cu „Memoriile unei gheise” nu se poate viziona mai mult de 5(cinci) minute. Cum vi s-ar parea sa fiti voi victimele onor astfel de farse? Iar la telefon nu aveti „amabilitatea” sa raspundeti. Unde nu e curaj, e lasitate!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube