râzi ca proasta!

Ieri la Realitatea, la ştirea cu motociclistul vitezoman, erau în studio Alin Teodorescu (PSD) şi cheliosul ăla insipid care e şef la Camera Deputaţilor şi al cărui nume îmi scapă (PNL).

Amândoi râdeau ca două proaste la ştire. Amândoi responsabili cu legile din ultimii patru ani, fiind deputaţi. Amândoi de părere ca legea nu e bună. Păi, bă, decât să vă hăhăiţi amândoi ca două şcolariţe, nu mai bine puneţi mâna şi faceţi o lege bună?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. In Suedia si Germania sunt multi motociclisti care fac o „meserie” din astfel de curse cu politia dupa ei, inregistreaza ei totul cu o camera care se afla pe motocicleta si vand dvd-uri cu „realizarile”

  Gasiti filmele pe internet daca stiti sa le cautati…

  00
 2. Cheliosul insipid este Bogdan Olteanu. Nici eu nu-l suport.

  00
 3. Ce pot sa faca decat sa rada… prostia-i de vina.

  00
 4. macar daca tot suntem nevoiti sa vedem niste grasi cu burti care stau si se hlizesc la probleme serioase, sa avem in studio niste balerine care danseaza pe langa ei in timp ce discuta si rad.
  niste blonde cu buze voluptoase.
  apropo de blonde la pro tv cica va fi o noua stirista la sport care are buzele voluptoase, dar se pare ca nu este romanca dupa numele care il are. deci curand va fi nevoie sa avem si traslatori care sa ne traduca stirile.
  este foarte bine in romania.

  00
 5. Gigel, sa inteleg ca exista cineva in politica de azi pe care il suporti?

  00
 6. lasa ca vine un nou ton de prezentatoare, cica cu accent englezesc.

  de azi trec pe pro tv ca sa imi imbunatatesc limba engleza.

  00
 7. Pai isi dadusera seama cat de proaste sunt legile facute de ei si nu puteau sa planga live asa ca au inceput sa rada ca „istericele” la poarta noua.

  00
 8. Orice lege poate fi abuzata. Legea asta nu e buna, schimbam. Si vine altul si gaseste o portita. Sau nu gaseste niciuna si o reclama la curtea constitutionala (CC :P ) – si probabil si castiga, c-asa-i in tenis. De-aia avocatii nu vor muri niciodata de foame…….

  00
 9. Pe cat e de adevarata pe atat e de proasta realitatea. Comentatori prosti, emisiuni de rahat despre politica, barfa toata ziua.

  00
 10. da’ de tonul proastei de prezentatoare nu zici nimic? avea un aer de superioritate si de creator de senzational de numai!

  00
 11. Destul de trist :(

  00
 12. La realitatea? Aaa.. pai se explica.

  00
 13. Pot sa rada cat vor…au buzunarele pline datorita miseliilor, mitei si a altor afaceri dubioase mijlocite de functiile lor. Si mai trist…

  00
 14. Flo, nu suport pe nimeni. Doar ca politicienii sunt in 2 categorii: unii care dorm in Parlament (anonimii) si unii care apar la TV si ma enerveaza.

  00
 15. Pai ce te astepti de la astia, sunt toti o apa si-un pamant, cred ca nici nu realizeaza ca sunt penibili.

  00
 16. Cheliosul ala sef la CD e Olteanu Bogdan. Si da, e insipid. Rau de tot.

  00
 17. Razvane, tragedia e ca sint penibili pe banii nostri.

  00
 18. Dam bani (prin impozite si taxe) pana peste masura, se fac alegeri si realegeri si totusi la conducere aceeasi oameni carora nu prea le pasa decat de scopul personal si uitati cum isi bat joc de noi pe …. BANII NOSTRI in loc sa ii vezi stresati ca habar nu au cum sa rezolve problema, care ar putea fi legea care sa ajute … macar de bun simt dar nu … ei sunt sinceri ne rad in nas.

  00
 19. Nu-s avocat, si nici nu fac spam, dar mie mi se pare ca depasirea vitezei si ultrajul sunt cu totul alt lucru. Ca sa para mai atractiva stirea, se pare ca realizatorii au confundat notiunile.

  Mi se pare destul de clar codul penal:

  Art. 233. – (1) Fapta persoanei care, în public, savârseste acte sau gesturi, profereaza cuvinte ori expresii sau se deda la orice alte manifestari prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public ori se tulbura, în alt mod, linistea si ordinea publica se pedepseste cu închisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda.

  Treci cu 300 la ora + nu opresti.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube