phishing transilvnia

From: Transilvania Reminder
Subject: Notificare Certificat Expirat
Date: Friday, July 10, 2009, 8:11 PM

Stimate client,

Vineri, 9 Iulie 2009, ora 00:00, certificatul dumneavoastra digital de autentificare a expirat.

Certificatele sunt folosite pentru verificarea identitatii persoanei care trimite mesaje electronice catre banca, dar si pentru a oferi bancii posibilitatea de a codifica raspunsurile. Pentru a emite un alt certificat digital de autentificare va rugam sa urmati urmatorii pasi:

Request a certificate

BT24 este solutia de Internet Banking a Bancii Transilvania. BT 24 asigura acces rapid si sigur, prin intermediul Internet-ului, la conturile proprii, oferind, in acelasi timp si posibilitatea de a realiza o gama vasta de operatiuni bancare. Serviciul este disponibil 24 ore din 24, putand fi accesat de oriunde de pe glob, de pe orice computer conectat la Internet*. Pentru a va dezabona de la Newsletter-ul Bancii Transilvania va rugam sa folositi acest link.

Va multumim

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. hmm, trebuia sa vina si randul lor, dupa celelalte. 🙂

  00
 2. Eu am de la Raiffeisen in mail, vreo 3 saptamani la rand mi-au trimis constant. Culmea nu am avut niciodata in viata mea cont la Raiffeisen. E CEVA DIFERIT DE CE A PREZENTAT ZOSO. Anunta-ma daca doresti mail-ul. O seara placuta

  00
 3. voi nu v-ați saturat de atâta phishing? ore mai pune cineva „botul” la asemenea copilării?

  00
 4. OTP FTW!

  00
 5. Mai pun botul, stai liniștit.

  Pe o notă paranoică, ăsta nu e phishing, e reclamă la BT. La fel cum poate fi considerat și ăla cu raiffeisen.

  Oricum, firefox are grijă de mine și nu mă lasă să văd site-ul ălora. Deși eram curios să văd și eu ce vezi la capătul link-ului.

  00
 6. @mugur : Se gasesc prosti peste tot si exista tipi foarte norocosi care gasesc prosti pentru fraierit.

  00
 7. de aproape 2 luni primim pe mailurile de serviciu spamuri din acestea cu raiffeisen si transilvania

  00
 8. „Reported Web Forgery!

  This web site at schindler.vs159057.vserver.de has been reported as a web forgery and has been blocked based on your security preferences.

  Web forgeries are designed to trick you into revealing personal or financial information by imitating sources you may trust.

  Entering any information on this web page may result in identity theft or other fraud.”

  „Not Found
  The requested URL //bancatransilvania/btrl/btrl.ro/_ses=a976asc657ds675sd76nds87687sd7/id=8976dss876sd/ was not found on this server.”

  Ce’mi plac la „pescarii” astia e faptul ca trimit mailurile undeva spre sfarsitul saptamanii sperand ca lumea doarme 😉

  00
 9. Daca totusi pot intra pe pagina respectiva completez la misto user si parola sau ce se mai cere…imi inchipui suedejii hakeri intrand in fibrilatie „hai baa ca a bagat un prost parola” :))

  00
 10. NOU
  #10

  Iti dai seama ca sunt sanse bune ca linkul de Request Certificate sa aiba sesiune atasata pe mailul tau, iar dand click pe link (tu sau mai nou oricine pe blogul tau) pur si simplu iti confirma mailul ca fiind „activ” si vei primi si mai mult spam, nu? 🙂

  00
 11. mesaju’ ăsta mi’a venit pe un mail de care mă folosesc când comentez pe bloguri. până s’o folosesc astfel, spamul era inexistent.

  00
 12. Ha. L’am primit si eu zilele trecute. Binenteles ca nu am cont acolo, nu sunt in tara demult si nici macar nu am avut vreodata cont. Cel mai mult ma ingrijoareaza ca macar 2% pun botu’ si se logheaza

  00
 13. eu primesc saptamanal de la Raiffeisen :))) sunt chiar insistenti …….

  00
 14. Neavand nimic in comun cu banca in cauza am pus din prima mesaju asta in casuta de spam, motiv pentru care mejalele urmatoare, destul de multe, ajungeau direct acolo, uneori mai treceau de filtrul spam si eru direct in Inbox.
  O perioada eram nervos pe motivu asta, dar casuta de spam le rezolva pe toate.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.