new media report #3

Ca de obicei, cititorul realitatea.net îşi face datoria repede şi sigur şi trimite poza să apară la tv. Veşnicul şi nemuritorul “noi nu ştim, am primit totul/orice pe mail de la cineva care nu există pentru că nu ştim să punem sursa atunci când furăm ceva de la alţii”.

Sunt destul de buni să luăm pornachele să facem trafic cu el, dar nu destul de buni să le dăm şi un link fraierilor de la Curentul.

Acelasi lucru şi pentru Clujeanul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. NOU
  #1

  Au fost dragutzi ca in varianta online au mentionat macar numele ziarului de la care au luat faza cu ,,dimplomatul” (asa scrie pe site-ul lor ). La TV, nu au mentionat nici macar o data asta, ci s-au referit numai la ,,un cotidian de la Bucuresti”.

  De ce ? Din ratiuni de ,,iubire cu nabadai” intre patronul lor si patronul alora.

  00
 2. NOU
  #2

  @ zoso
  Într-un fel, e :
  ”Oferta MediaPro Interactiv inglobeaza toate editiile online ale publicatiilor Publimedia, extensii online ale produselor marca MediaPro, precum si portalul apropo.ro – cel mai complex portal generalist din Romania.”

  00
 3. Ai grija cum te joci cu cuvantul furt, pentru ca in mod sigur Stanca va realiza ca nu e furt, ci doar o eroare a unui editor, plus de asta esti un magar ca nu l-ai atentionat fin intr-un mail. dealtfel, daca o sa continui magariiile astea, o sa publice mailurile in care te rugai de el sa te angajeze.
  |DIXI

  00
 4. In cazul pozei e furt in cazul tuturor bloggerilor, nu doar al realitatii. Se preciza undeva ca se poate lua poza postand sursa?

  Sursa originala oricum e forum.transira.ro, nicidecum codres sau zoso.

  00
 5. NOU
  #6

  Se spune ca asta e cel mai tare site de stiri din .ro:

  https://stirileprotv.ro/stiri/international/scandal-sexual-consulul-romaniei-la-chisinau-si-a-dat-demisia-azi.html

  „Acest filmulet nu a fost montat de siteul http://www.stirileprotv.ro, ci asa a fost distribuit pe internet.”

  00
 6. Cred ca e fair-play sa pui si linkul la cei de la mediaPRO interactiv (ziarele locale) care au pus si ei filmuletul prono fara link la Curentul si fara avertizare 18 ani.
  Vezi aici http://clujeanul.gandul.info/magazin/scandal-consulul-roman-la-chisinau-filmat-facand-sex-cu-o-subordonata-video-4635868

  00
 7. @zoso: http://sati.m.ro/ Copy ala e pus destul de ciudat cu 2003-2007

  Dar cum Publimedia si-a inchis editiile locale, acestea au ramas exclusiv online si sunt administrate de un editor. Orlando zicea ca ele devin verticale ale gandul.info

  00
 8. Nemaivorbind de faptul ca „in visele muncitorilor” e corect, nu „in visurile muncitorilor”. Ca doar nu vorbim de idealurile lor:)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube