go4it: Top aplicaţii portabile pentru stickuri USB

Una din cele mai utile invenţii din IT este stickul USB. Mic, rapid, de mare capacitate, comod, nu trebuie să îl arzi ca pe CD, dar poţi înmagazina aceeaşi cantitate de informaţie sau mai mult. Iar în timp, deja achiziţionarea unui USB stick a devenit extrem de facilă, ajungând ca un stick de 8 GB să coste cât o îngheţată (desigur, o îngheţată puţin mai scumpă).

O utilitate extrem de importantă dezvoltată de producătorii de soft sunt programele care funcţionează direct de pe USB stick, nemainecesitând instalarea sau scrierea de informaţii în regiştrii computerului, funcţie foarte utilă pentru calculatoare mai vechi, care merg încet sau, de ce nu, pentru calculatoarele de job, care au restricţii la instalarea de alte programe decât cele preinstalate.

Cei de la go4it au alcătuit un top de 10 aplicaţii portabile atât pentru internet cât şi pentru office, top bazat pe numărul de downloaduri şi popularitatea lor relativă.
Pentru mine a fost ceva nou să aflu că GIMP, aplicaţia ce poate înlocui cu relativ succes Adobe Photoshop, are variantă portabilă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

  1. mai bine aplicatii portabile decit instalate ,pentru nu a ingreuna sistemul si registrii cu intrari inutile.

    00
  2. sal…am si eu o problema…transferu intre calculator si stick usb (kingston.2.0) este f.mica..un film de 700 MB sal copii pe styick dureaza o gramada si inainte nu era asa….am umblat am si bifat acolo better performance..nu stiu ce are…inainte in 2 minute era transferat un film de 700 de MB ..care stie sa m ajute si pe mine

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.