panourile din metrou

Ati observat cat de goale sunt panourile de reclama de la metrou? La Eroilor, o statie relativ traficata, fiecare al doilea panou era gol. In alte statii la fel. O fi un semn rau ca Vodafone si Orange au intrat la inceputul lunii pe tv cu reclame vechi?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Cum spune si Buddy – Criza, criza si iar criza. De asta data – efecte colaterale.

  00
 2. Am inteles ca si la TV calupurile de reclame sunt de maxim 2 minute si nu de aproape 10 minute cum erau in anii de glorie. Tin minte ca Stitile ProTV incepeau la 7 si se terminau hat dupa 8:30. Acum la ce ora se termina? 🙂

  00
 3. Ai fost in Romania de curand ?

  00
 4. Si nu numai panourile de la metrou sunt goale… Trust me!

  00
 5. Io zic ca cel mai bine ar fi sa le dea pe astea libere, unora din bajetii care se ocupa de grafitti, presionist. Cred ca ar sti ei bine cum sa infrumuseteze spatiul urban! 😉

  00
 6. Asta se datoreaza crizei economice, cand a venit vorba de reducerea cheltuielilor Anal-istii lui peste si-au dat cu parerea ca cel mai simplu reduc cheltuielile de publicitate, fara sa se gandeasca o clipa ca tocmai publicitatea le asigura vanzare produselor!

  00
 7. @picciu: luna trecuta.

 8. …buget de recesiune, ce mai…?! Si in media si in marketing/publicitate.

  00
 9. Calupurile publicitare de la TV au fost reduse nu neaparat datorita crizei financiare ci datorita unei noi reglementari a CNA care a restrictionat durata pauzelor publicitare.

  00
 10. Încă un efect bun al crizei, alături de degajarea traficului! Şi aşa arăta Bucureştiul ăla ca dracu, de la atâtea panouri publicitare de prost gust, pe toate drumurile! Puse complet aiurea şi la grămadă!

  00
 11. Asta nu se intampla numai la eroilor.
  La unirii in pasaj sunt absolut toate goale. Am ramas uimita cand am abservat. Imi aducem aminte cand le-au instalat, aproape ca nu mai lasasera nici un coltisor neacoperit. Acum toti peretii sunt plini de panouri albe. Macar e mai multa lumina. 🙂

  00
 12. SOV … firma Zoom … cu publicitate pe monitoare la metrou pe spatiul public cu bani la sindicat si SOV … probabil ii baga in corzi pe aia cu printu , ca e depasit … sa cotizeze toti la monitoare ….

  00
 13. buget de criza pentru publicitate si marketing, mai ales ca nu oricine isi permite panou la metrou

  00
 14. Reclama trebuie platita inainte sa-ti aduca profit, fie ca este vorba de panouri publicitare sau de reclame luminoase, si cu criza asta e cam dificil…..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube