Click şi jurnalismul

Un blogger inventează nişte titluri de tabloide. Click ia titlul de bun şi bagă o poveste din burtă. Bloggerul jubilează.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Astia de la Click sunt super baieti – cu super cunostiinte – cu super site – cu super SOURCE . Iti trimit acest link (vezi URL): jumatate din articolul lor despre Chivu si nastere o vei gasi in

  00
 2. Pai si acum ne putem gandi la reclama lu’ cotidianul Adevarul care la final ne amenintza scurt: URMEAZA CLICK! 🙂 😀

  00
 3. @artistu: Suna ca o amenintare, daca nu sunteti cuminti, voi , cei de la ‘Click’ o sa patiti ce a patit Adevaru’

  00
 4. totusi, e din burta? un sambure de adevar este pe undeva.. probabil are vreo 10 copii 🙂

  https://metro.co.uk/2007/08/20/man-with-78-kids-plans-22-more-46049/

  00
 5. n-ai stat nici tu prea mult sa te gandesti pana sa zici ca e bagat din burta

  „Daad Mohammed (actually pronounced Dad) has 84 children with 17 wives bla bla”

  nici ce-a scris califar ala n-ai citit foarte atent, pana si el zice ca problema e ca-i tradus de pe net, dar asta dupa ce i-au furat marea idee din marele articol cu 15 comentarii din care 6-s chiar ale lui mos paranoia. si ti-ai gasit si de cine sa te legi, de revista click

  00
 6. De departe cel mai bun articol este cel cu „Dani, chiloti din astia o sa-i cumperi Mihaelei?”. Ăsta, pe lângă faptul că îl poţi folosi ca un subiect aţâţător poate fi şi un prilej de reclamă. Îmi aduc aminte de o măgărie făcută de un tabloid acum vreo 2 ani când aişa o poză mare cu bebeluşa Oana, în care se vedea tenul ei cu probleme, iar titlul „Oana tu nu mai scapi de coşuri?” era fix lângă o reclamă la ceva unguent antiacneic. E, asta e o găselniţă ca un artist să facă o reclamă moca. Şi o văcărie în acelaşi timp.

  00
 7. Uuuu, acelasi tabloid care publicase pozele facute de mine la niste filmarile unui videoclip iar cand i-am luat la intrebari mi-au spus ca au pozele de la artistii care au filmat clipul / de la un colaborator din America etc.

  00
 8. nebuni frate. pei daca eu as lua ceva de la ei de pe site ar sari pe mine la greu, nu-i asa. dar invers li se … vezi, poate de aia e nevoie de sindicat in blogosfera. 🙂

  00
 9. Cred că am să îmi fac şi io un tabloid cu ştiri imaginare. Parcă şi văd titlul: „Sabrina Bălcescu* are trei amanţi!”. Cine e tipa_ Nu contează. Contează că are trei amanţi. Wow, ce tare! :))

  *Nume imaginar şi ştire imaginară!

  00
 10. @Robintel: te intrebi cand are timp de toti.

 11. @zoso: Mie mi-e clar. Hai să-ţi spun un banc inventat de mine:

  Î: Ce are în comun o femeie şi banii?
  R: Prostul…

  Aşa şi tanti aia imaginară, îşi găseşte timp că e fată descurcăreaţă. Oricum anul are 4 anotimpuri. :)) Săptămâna are 7 zile, etc… :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube