Online: voi știți de "traffic assignment"?

Joe Rogan discută cu un tip care explică cum unele site-uri obțin finanțări sau se vând pe bani mulți: își umflă traficul cumpărând afișări de la ferme de trafic, îl maschează ca să pară legitim și aia e.

Și mai are o fază mișto: produci un serial, cumperi câte 1 milion de afișări pentru fiecare episod și apoi te duci la un post TV și le vinzi serialul, care, iată, are ceva public.

Nu-mi vin în minte acum exemple de la noi, dar ați înțeles acum de ce destul de multe site-uri mari au galerii foto cu 1 poză/1 afișare?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Am ascultat tot podcastul de vreo 3 ore cu Tim Pool și e printre puținele episoade ale lui Joe care e atât de informativ .

  00
 2. Si posturile de TV sau un gigel ce vrea sa-si faca campanie nu poate verifica datele suspecte si dubioase ?

  00
 3. Toate site-urile romanesti de stiri fac asta.

  00
 4. Hahaha. Inclusiv cetin avea pana nu demult :)))

  00
 5. Sper ca iti dai seama ca cei mai multi cititori de aici, in frunte cu mine, habar nu avem care e diferenta intre o poza care se deschide in fereastra noua si „1 poză/1 afișare” sau alte moduri de a te plimba printr-o galerie foto. Sunt acelasi lucru? Cum iti dai seama cand e ce zici tu? Poti sa vezi cand e asa? Intreb pentru ca habar nu am dar m-ai facut curios. :)

  00
 6. Industria porno a fost pionier și aici, iei o bagaboantă, faci un film semi-profi cu ea, pui pe pornhub, umpli de afișări, că cine naiba verifică dacă umfli afișările la PH, brusc e cea mai populară, semnează aia un contract cu un producător cunoscut, peștele ia o sumă, toată lumea are parte de finalizare fericită.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube