mykinda se relansează, degeaba

După ce o săptămână a stat în prelucrare (nu că ar fi observat cineva), MyKinda, reţeaua de bloguri a lui Lee Wilkins (prima reţea de bloguri făcută de un investitor străin) s-a relansat cu un design nou. S-a umblat un pic şi la categorii, a apărut cultura şi politica, precum şi 6 locuri de bannere, care reuşesc de minune să distragă atenţia de la conţinutul şi aşa subţire.

Scriu rândurile astea cu un zambet ironic. Săracul Lee, a trebuit să vină în România să piardă bani, nu putea sta la el acasă liniştit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Numai mie mi se pare ca arata ieftin si disperat? :)

  00
 2. cine e asta, Lee Wilkins, mare investitor in nimic?

  00
 3. melodia mi-a spart timpanele :-S

  00
 4. foarte jenant sa te iei in halul asta de un blog care incearca sa intre pe piata. “continut subtire”? nu e ca si cum blogurile romanesti au cine stie ce content si hop, a aparut unul mai varza.
  foarte jenant.

  ps: din cate stiam eu mykinda nu a fost inca lansat oficial. a aparut oarecum discret si a inceput sa creeze content fara sa-si anunte public existenta. despre ce relansare vorbesti?

  00
 5. daca nu stii foarte multe, e bine sa nu combati asa puternic. eventual informeaza-te intai.

 6. acum sa fim seriosi, daca tu esti mai informat atunci fa sa transpara chestia asta in postul tau. pana una alta n-ai zis nimic concret in afara de lipsa contentului (?!) si a relaunch-ului.
  asta e o boala de care sufera ciutacii: emana prin toti porii aerul ala ca ei stiu multe, foarte multe, eventual totul. iar noi, pulistii, nu stim nimic. asa ca sa tacem dracului din gura, nu? :)

  eu inteleg ca tu esti un om informat, dar daca vrei sa te respect pentru asta atunci demonstreaza-mi-o.

  00
 7. in fine, s-o lasam balta, nici macar nu citesc mykinda dar presimt ca o sa fiu mirosit ca facand parte din manageriat or smth.

  00
 8. acum o dai la intors, facand pe victima inocenta.

  apropos de “jenant modul” in care m-am luat de el, ti se pare ok ca niste oameni care sunt platiti cu 300€/luna sa nu fie in stare sa produca un continut cel putin decent? asta ca sa vezi de unde si critica.

 9. Mykinda a crapat azi. Luati aici:

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.