Mișto instant articles astea…

Ovidiu are dreptate, oameni ca Ovidiu Dobrotă sau alții care fac site-uri pentru a răspândi știri false sau pentru tâmpiți o fac pentru bani. La fel cum jeguri ca OferteVară sau InfoTrafic, pagini de feisbuc care, odată ce le-am tăiat sursele de venit, au descoperit că nu prea e rentabil să fii mizerabil pe gratis.

Eh, pe mine mă amuză că nici un publisher american nu spune ce gândesc toți: coco, ne-ați prostit să vă dăm conținutul prin instant articles, banii pe care îi fac mizerabilii ăștia prin voi sunt ai noștri, care e faza, de ce vă trageți pe fund atâta?

Că a trecut o săptămână, site-urile mizerabile au în continuare reclamă și sunt în continuare vii. Că doar Facebook și Google nu sunt fraieri să renunțe la așa ceva. Vor băga capul la cutie o vreme, până când toți prietenii lor vor înceta să mai spună că sunt de rahat că finanțează mizerii, și vor merge înainte.

Sau poate nu. Să dea Trump niște dume după ce se instalează și să taie publicitarii un pic bugetele și atunci îi va ustura, după ce li se vor duce acțiunile în cap.

fun-sharp

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

  1. Poza cu creioanele am văzut-o pe https://www.reddit.com/r/Demotivational/

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.