Pagini de facebook care fac afiliere cu conținut furat: “Oferte vară”

Oferte Vară e o pagină cu o sută și ceva de mii de like-uri și care se ocupă cu ciorditul de conținut. Oamenii iau poze și filme de pe unde apucă și apoi bagă mesaje inspiraționale pe ele, alături de linkuri afiliate Profitshare și 2Parale.

Ironia e cruntă: Sorin Crișan, omul din spatele paginii, are un business de video content, Video Story, deci știe ce greu se produce conținutul video și cum e cu drepturile de autor, dar alege să nu îi pese.

 

oferte-vara-1 oferte-vara-2 oferte-vara-3

Am reclama pagina la 2Parale și Profitshare, primii l-au suspendat afilierea o săptămână, ca să aibă timp să șteargă, ultimii au spus că investighează l-au suspendat și ei.

Asta e singura soluție. Când nu va mai putea face bani pe ce fură, va descoperi brusc că nu are rost să fure. Și articolul ăsta va rămâne aici, cu numele lui Sorin Crișan din Baia Mare, să îl indexeze Google și să îl găsească viitori parteneri de afaceri.

Și da, Facebook răspunde dacă are chef și dacă îi convine. Uneori, cum e cazul acestui clip furat, pentru că are 1,8 milioane afișări, Facebook n-a mai răspuns. Dar presimt că după ICEEFEST se va schimba totul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

 1. Te-a prins ba, n-ai cum sa „sti” ca a fost reclamat un video :)

  00
 2. Adică Sorin Crișan din Baia Mare care administrează pagina Oferte de vară face bani din conținut furat?

  00
  • da, sorin crișan, proprietarul businessului de video „VideoStory.ro”, fură conținut.

  • Ba nu, nu ati inteles voi bine: sorin crișan, proprietarul businessului de video “VideoStory.ro”, fură conținut.

   00
 3. deci sorin crisan, din baia mare, detinator al videostory.ro, fura continut?

 4. păi dacă nu se bagă facebook să dea jos paginile pentru scam, unde singurul lor scop e să înşele oamenii să dea bani pentru un serviciu pe care nu îl vor primi. Fb vrea cantitate, o bună parte userilor sunt săraci din India, America de Sud, Asia şi cu educaţie foarte puţină, deci chestii cu furtul de conţinut contează pentru ei doar când îi amendează cineva mai mare.

  00
 5. nu pot sa cred !! Crisan Sorin e din Baia Mare? nici nu imi pot imagina ca videostory.ro fura video !

  00
 6. Profitshare mi-a spus ca nu avem voie cu link-uri de afiliat pe site destinat recomandarilor, culmea, toti folosesc profitshare pe astfel de site-uri.

  00
  • eh, nu-i nimic, ei fac profitul si cand sa-l dea astora, daca se prind o sa le suspende contul =)) romanisme (de ambele parti)

   00
 7. Si cand te uiti pe pagina de FaceBook a lui Sorin Crisan din Baia Mare, vezi un on ”responsabil” bun familist, din cei care eventual striga hotul. Ce ti-e cu aparentele astea …

  00
 8. Chiar nu ma asteptam la asta: Sorin Crisan are Oferte de Vara pe Facebook FB administreaza VideoStory.ro si fura continut.

  00
 9. Habar n-aveam ca exista curvasareala asta in online.. Ma duc sa-mi iau un pachet de seminte.

  00
 10. Sper ca in timp sa dispara din peisaj toti ciorditorii. E trist ca profitshare incureajeaza comportamentul asta. Pe termen scurt poate castiga maruntis, dar pe termen lung… ?
  PS: Si eu am inteles din articol ca Sorin Crișan din Baia Mare care administrează pagina Oferte de vară face bani din conținut furat. Profitshare inca nu.

  00
 11. pentru fanii teoriilor conspiraționiste, Sorin Crișan, care fură conținut, e din același oraș cu țeparii de la Quickmobile, eu zic că asta merită o investigație marca Tolo

  00
 12. Ce chestie ba, caut si eu pe net sa vad cine-i sorin crisan din baia mare, citesc un articol, si ce concluzie trag: sorin crisan din baia mare fura continut ba baiatule !

  00
 13. Poate Sorin Crisan din Baia Mare are acordul celui care a filmat sau a lui Mihai, baiatul din clip. Daca nu atunci el fura continut.

  00
 14. NOU
  #22

  nu imi vine sa cred se fura tot in tara asta si in offline si online, parca stam toti inline sa furam, daca nu furama o zi avem feelingul acela ciudat rau ca parca am uitat sa facem ceva pe ziua respectiva. Rusine! Cine fura azi un video, maine fura tot Youtubul.

  00
 15. Acuma am înțeles abia toată încrengătura – deh, minte slabă de femeie. Deci sorin crişan proprietarul videostory.ro fură conținut online.
  Adică, după cum bine ştim de la domnul preşedinte al patriei noastre, „noi când furăm conținut, considerăm că (nu) l-am furat”.

  00
 16. eu tot n’am inteles: sorin crisan fura continut video in baia mare ? sau sorin crisan din baia mare fura continut ? si mai e si patron a videostory ?

  00
 17. Eu cred ca lui Sorin Crișan, proprietarul“VideoStory.ro” , ii plac lemnul si spa…a, ba nu, cred ca fură conținut.

  00
 18. Gata, gata! A inteles si google! https://prnt.sc/b9t8e7

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube