Meseriaşii sunt meseriaşi, chiar şi pe zăpadă

Autobuzul e doar o unealtă, meseriaşul adevarat se vede in orice situaţie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. asa este in toate domeniile. sa ne inchipuim ca autobuzul acela ar fi fost romania patinand prin criza, iar soferul un guvern profesionist… 8O :lol:

  00
 2. Demonstratie de sofat!

  00
 3. @vlad,intradevar, au o finete in manevre. In Torino, sun niste pasaje, soferului nu-i ramane decat 5 cm in stanga si 5 in dreapta, si asa trec cu 40 de km/h.

  00
 4. anglia. deja mă întrebam de cînd se circulă pe stînga în România

  00
 5. Uite un exemplu pozitiv.
  Tipul chiar se pricepe si da dovada de cherosen in instalatie. :)

  00
 6. Oare avea cauciucuri de iarna? :) Ok lasand gluma la o parte, asta e meseria lor soferi profesionisti. Imi aduc aminte cu profund respect de toti soferii liniilor 35 si 46 din Cluj, cum coborau pe vremea lui Ceasca calea Turzii din Zorilor pana in centru pe niste serpentine, dar mai ales pe un polei, cu autobuzele pline pana la refuz si care mergeau cu usile deschise.

  00
 7. are dexteritate !!!
  insa autobuzul e mai greu

  00
 8. Vreau sa traiesc ziua cand si soferii de pe autobuzul de Poiana vor fi in stare sa faca asta.
  Ca bucuresteni care sa vina iarna la munte cu, cauciucuri de iarna sunt slava domnului. Lipseste doar un Schumacher al RATBV sa faca slalom printre ei.

  00
 9. sunt chiar meseriasi soferii de autobuz din uk. sosele sunt inguste, mai ales stradutele de prin orase sunt criminale si totusi nu am vazut vreodata sa atinga masinile parcate de o parte si alta a strazilor

  00
 10. Frumos, foarte frumos! :) Asta sa sofer..

  00
 11. Conteaza si masina totusi, dar soferul e sofer :)

  00
 12. A avut si anvelope bune. Asa e si pe partie, un echipament corespunzator, bine intretinut, te poate ajuta sa iesi din multe situatii neplacute si sa-ti faca mai line coborarile. Iubitorilor de sporturi de iarna, le recomand calitatea:
  http://service-tunning.blogspot.com

  00
 13. noah genial. asta a fost noroc, pur noroc.

  00
 14. După ce faci asta de 20 de ori pe zi normal că ești expert :D

  00
 15. Evorba doar de greutate nu compari 9-10 tone cu 1,3 maxim 2 la range rover

  00
 16. greutatea nu e neaparat un factor pentru ca autobuzul urca si deci greutatea mai mare il incetineste. a urcat asa usor pentru ca si-a luat demaraj si a mers continuu. daca se oprea sunt sigur ca nu mai era asa de meserias.

  00
 17. Greutatea este un factor important pe zapada, numai ca trebui sa stii cum sa faci sa fie in avantajul tau. Soferul se vede ca este un profesionist, in primul rand ca si-a luat demaraj si a mers continuu iar in al 2 lea rand s-a incadrat exemplar in acele curbe la aproape 360 grade (nu multi stiu sa manevreze masina mica pe astfel de curbe cum o face el).
  Un alt sofer de autobuz super meserias

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.